Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 512
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Ето ни и номерааааааа 26 496 Simple Smile  Hug
26272  bye  remybussi

# 361
paele , много успех и късмет!
Вече разбирам, защо има една друга тема "Дългото чакане след трансфер", наистина  много бавно минава времето.
ZU-555 , дръж се малко остана до теста Hug Мен и днес ми е едно такова криво, тегаво....ама може и да е от мъглата навън и да подтиска допълнително.

# 362
привет момичета !
На всички които са в процедура  много успех  ! На момичетата след  трансфер  бързо да минават  дните и да ни изненадате с  положителни  тестове  ! Hug Praynig
Мен този месец ми отложиха трансфера за следващия    и  малко е криво  , тъжно  , дали е от мъглата.... не знам  но съм в синхрон с времето  навън.
Честит празник на именниците !

# 363
Краси, и ти преполови чакането. Дръж се. Аз днес съм в кондиция- отдала съм се на кулинария. Цял ден съм в кухнята и майсторя за малкия принц. Това хем ме успокоява, хем ме кара да не мисля за дългото чакане, хем съм щастлива когато бебо ми хареса гозбите и сладкишите.
Лана,  Hug
На всички момичета   bouquet

# 364
Здравейте момичета! Аз приключхих със стимулацията, довечера отивам в 22,00 ч. за инжекция Прегнил и в сряда в 10,00 ч. пункция. Но както винаги при мен нещата все се объркват, днес на прегледа д-р Топалова ми каза,  че вижда че се е заформил някакъв полип в следствие на стимулацията и направо онемях, понеже ако той пречи няма да имам трансфер сега. Трябва сигурно хистеро да правя за да го махам , и просто изобщо не очаквах такъв развой на събитията. Но имам малка надежда, понеже тя каза , че в деня на пункцията пак ще види как се нещата и се надявам да е било някаква сянка и да не се окаже полип. То надеждата умира последна, ама така се надявах този път всичко да е наред, но уви  newsm78. Като мине пукцията ще пиша как се развиват нещата при мен.

# 365
 Paele  успех на пункцията и дано нямаш полип. Hug

# 366
Paele  успех на пункцията и дано нямаш полип. Hug

Благодаря krassi14  newsm10

# 367
Здравейте, тук има ли бивши пациенти на клиника Надежда?

Аз също

# 368
  • Пловдив
Здравейте момичета! Аз приключхих със стимулацията, довечера отивам в 22,00 ч. за инжекция Прегнил и в сряда в 10,00 ч. пункция. Но както винаги при мен нещата все се объркват, днес на прегледа д-р Топалова ми каза,  че вижда че се е заформил някакъв полип в следствие на стимулацията и направо онемях, понеже ако той пречи няма да имам трансфер сега. Трябва сигурно хистеро да правя за да го махам , и просто изобщо не очаквах такъв развой на събитията. Но имам малка надежда, понеже тя каза , че в деня на пункцията пак ще види как се нещата и се надявам да е било някаква сянка и да не се окаже полип. То надеждата умира последна, ама така се надявах този път всичко да е наред, но уви  newsm78. Като мине пукцията ще пиша как се развиват нещата при мен.
Хайде утре стискаме палци и пиши след това

# 369
  • Пловдив

Успех!

# 370
Момичета, моля пишете ми, аз съм от Стара Загора. Имам трети рецидив на ендометриозна киста. Ако направя обикновена лапароскопия, лекарите казват, че много ще се намали резерва ми. Има ли някоя от вас оперирана от ендометриозна или друга киста на яйчника по метода на лапароскопия и лазер при д-р Даскалов или д-р Минев? Не съм много наясно с нещата в клиниката и ще съм благодарна на всеки, свързал се с мен. Поздрави  Hug

# 371
Eто ме и мен след пункцията. Резултат - 5 зрели яйцеклетки. В крайна сметка ще ме подготвят за трансфер. Понеже не се видях с д-р Топалова, незнам какво стана с полипа, има ли го няма ли, но явно щом е преценила че ще се прави трансфер , явно всичко е наред. Утре ще чакам да ми кажат как вървят нещата. И така може би в събота ще е трансфера.
Благодаря на всички за стиснатите палци- явно има ефект  newsm10.

# 372
Paele, страхотна новина. Скоро ще си прибереш най- скъпоценното.
Аз също искам да благодаря за стиснатите палци на момичетата, които ме мислиха. Днес беше денят на теста ми- бременна съм  Blush Благодаря ви! Пожелавам ви да ме последвате Hug

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 19:44 от ZU-555

# 373
Честито ZU-555 за теста на тебе Paele успех стискам ти палци .Аз в момента съм на края на стимулация в неделя май ще ми е пункцията .Успех на всички

# 374
ZU-555, браво, дано всичко е наред до края.
paele, ninkka, успех и на двете.
Аз мисля, че утре или най-късно в други ден ще започвам.

Общи условия

Активация на акаунт