Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 470
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря ти , змийчето , да се връща пожеланието  Hug

# 511
Здравей Жана, приемаме попълнения, но само с уговорката да не се застояваме много тука, а съвсем скоро всички да си пишем за бременността и бебетата  Wink
Подавайте документите и много късмет ви желая. Ние също сме при д-р Минев и подадохме съвсем скоро за втори опит с мъжки фактор.

# 512
Краси , дано  Hug
Другата седмица в сряда ще направим спермограма в Бора , ще минем и през Кабадозов за консултация и документ,че насочва за ин витро и действаме  Simple Smile.
Да предупредя,че ще имам въпроси и ще досаждам  Laughing

# 513
Краси , дано  Hug
Другата седмица в сряда ще направим спермограма в Бора , ще минем и през Кабадозов за консултация и документ,че насочва за ин витро и действаме  Simple Smile.
Да предупредя,че ще имам въпроси и ще досаждам  Laughing
Досаждай колкото искаш  Wink, с каквото можем ще помагаме.
Каква е цената на спермограмата в Бора?

# 514
Ами питали са го ММ каква спермограма иска - имало от 60,80 и 100 лв.Той казал,че иска най-хубавата  Joy , та 100 лв. / мъжка му работа /.
Днес е била готова следобеда,но нямаше никой от нас възможност да мине да я вземе,остава за утре...та вечерта ще пиша  Hug
Иначе се обадихме на Кабадозов за час,но бил в Германия,посещението при него остава за другата седмица  Peace

# 515
Жана,стъпка по стъпка напред и с много търпение!То спокойно няма да ви е,но дано всичко потръгне както трябва!!!

# 516
Здавейте момичета, може ли да ми додете съвет при кой доктор в Селена да се ориентирам. Колебая се между Топалова, Минев или Ставрев. Ние сме по фонда и се колебаем на кой да се доверим. Моля дайте съвет ако имате наблюдения! Ще ти е първи опит.Благодаря предварително!😊😊😊

# 517
Вече си запазих час за 10.03 за др. Митев дано не съм сбъркала.Може ли да ми кажете приди започване на Инвитро процедура пият ли се противозачатъчни? Понеже знам че в някой клиники се  пият?

# 518
Здравей Iovis!Аз пих противозачатъчни за да се избегне риска от задържан фоликул и пак да не се отложи стимулацията!предполагам,че имаш час за д-р Минев - има добри отзиви за него.Дано да ти допадне!и на мен ми е първи опит,ще се вълнуваш доста - но ти желая търпение и спокойствие за да има добър резултат  Simple Smile

# 519
Да много се вълнувам наистина! Аз имам заповед от фонда и понеже се отказахме от сегашния си лекар решихме да пробваме в Селена. Дано всичко да е наред и да започнем скоро опита. Питах за противозачатъчните понеже в момента пия а знам че не в всяка клиника се практикува. Във вторник имам час и ще решим какво да правим. Благодаря за отговора... 😊😊

# 520
  • Пловдив
Митев може и да е Матев.    Laughing Както вече съм писала, разгледай сайта на Минев, има и форум. Разгледай и сайта на Селена и ще се ориентираш. Успех и късмет.  Hug

# 521
Момичета,някой подготвя ли се за ЗЕТ от вас?На мен ми е 4 ден от приема на естрофем и лепенки климара.Днес имам и час за ендокринолог заради ТСХ 2,44 .

# 522
Момичета, днес ми мина първичният преглед при Минев ( между другото, от днес вече е 65 лв.).Ииии-имам час за лапароскопия на запушени тръби за 27  март. Имам една цветна снимка от Торакс, на която Минев не вярва. Междувременно взехме документи да подготвим и за по фонда, в случай, че се окаже, че са наистина запушени. Та, се поприсъеидинявам, ако може към вашата групичка  Praynig

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 23:24 от Tod's Sun

# 523
Здравейте! Искам да попитам понеже др. Минев ми изписа Дхеа 50 по 3 сутрин и 1 вечер, но на опаковката пише да не се превишава дневна доза от 1 хапче! Пише още че превишаването на дозата води до здравословни проблеми и прочие... Притеснявам се! Някой друг пил ли го е в такива количества?

# 524
Здравейте! Искам да попитам понеже др. Минев ми изписа Дхеа 50 по 3 сутрин и 1 вечер, но на опаковката пише да не се превишава дневна доза от 1 хапче! Пише още че превишаването на дозата води до здравословни проблеми и прочие... Притеснявам се! Някой друг пил ли го е в такива количества?

Здравей,през 2013 и аз я пиех по тази схема.Незабелязах някакви странични ефекти. Сега 3месеца ще я пия 2 сутрин,1вечер , а после 3сутрин и 1 вечер. Успокой се,доктора знае кое добро за нас.

Общи условия

Активация на акаунт