Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 464
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,момичета. В петък,13.03. подадох документите за фонда  Praynig , дано всичко е наред и фаталната дата ни е на късмет...имам питанка - понеже сме с мъжки фактор,нужно ли е според вас да правя цветна снимка за проходимост на тръби,при положение,че така или иначе нямаме друг изход,освен инвитро ? На мен ми се струва излишно,вие как мислите ? Ако си е рутинно,разбира се и трябва,ще го направя,но иначе не виждам голям смисъл...

# 526
  • Пловдив
Здравейте,момичета. В петък,13.03. подадох документите за фонда  Praynig , дано всичко е наред и фаталната дата ни е на късмет...имам питанка - понеже сме с мъжки фактор,нужно ли е според вас да правя цветна снимка за проходимост на тръби,при положение,че така или иначе нямаме друг изход,освен инвитро ? На мен ми се струва излишно,вие как мислите ? Ако си е рутинно,разбира се и трябва,ще го направя,но иначе не виждам голям смисъл...
И ние сме в ситуация като твоята. Направих ЦС. Да необходимо е и задължително преди процедурата ти го изискват. Освен че гледат проходимист ти оглеждат и формата на матката и т.н.
Моите тръби са проходими, но ми искат сега и хистероскопия за всеки случай  Crossing Arms

# 527
Мерита , благодаря ти за отговора  Hug Реших,че пак е за да ти вземат парите,макар да е излишно  Peace
Успех и на теб  Hug

# 528
  • София
Поздрави на всички. Моля да ме извините ако съм се оказала в неправилната тема, но съм нова във форума. На прекрасната възраст 38 съм, с миомни възли и хипертония и ми предстои инсеминация в АГ Селена Пловдив. Втора. Първата - неуспешна - ми направиха в друга клиника в София. При стимулацията за втората просто се отказаха от мен - много рискови фактори. Така ме насочиха към Селена. Ще съм благодарна ако някой ми даде повече информация за клиниката, д-р Ставрев, цени на процедурата и всичко, което може да сподели.

# 529
Здравейте! Искам да попитам понеже др. Минев ми изписа Дхеа 50 по 3 сутрин и 1 вечер, но на опаковката пише да не се превишава дневна доза от 1 хапче! Пише още че превишаването на дозата води до здравословни проблеми и прочие... Притеснявам се! Някой друг пил ли го е в такива количества?

Здравей,през 2013 и аз я пиех по тази схема.Незабелязах някакви странични ефекти. Сега 3месеца ще я пия 2 сутрин,1вечер , а после 3сутрин и 1 вечер. Успокой се,доктора знае кое добро за нас.
Месри много за бързия отговор сега вече съм по спокойна  Simple Smile

# 530
Поздрави на всички. Моля да ме извините ако съм се оказала в неправилната тема, но съм нова във форума. На прекрасната възраст 38 съм, с миомни възли и хипертония и ми предстои инсеминация в АГ Селена Пловдив. Втора. Първата - неуспешна - ми направиха в друга клиника в София. При стимулацията за втората просто се отказаха от мен - много рискови фактори. Така ме насочиха към Селена. Ще съм благодарна ако някой ми даде повече информация за клиниката, д-р Ставрев, цени на процедурата и всичко, което може да сподели.

Д-р Ставрев е чудесен избор,сигурна съм че с помощта му ще сбъднете мечтата си ! Успех Simple Smile

# 531
Mapiap, д-р Ставрев е страхотен и обича предизвикателствата.Малко пестелив е на приказки,но си знае работата.Успех!!!

# 532
С две ръце съм за д-р Ставрев. Както са казали, не е малко пестелив, а много пестелив на думи, но знае какво прави. Аз от време на време се дразня на това негово не обясняване, обаче пък, когато го попитам, винаги ми отговаря.

# 533
  • София
И на мен ми се стори доста пестелив. Но и аз самата бях доста обезкуражена и притеснена и си мислех, че това е причината. Страхувах се да не ми каже и той - много рискове и да ме отпрати.

# 534
И на мен ми се стори доста пестелив. Но и аз самата бях доста обезкуражена и притеснена и си мислех, че това е причината. Страхувах се да не ми каже и той - много рискове и да ме отпрати.
Mapiap,не се притеснявай питай го каквото те интересува и той ще ти отговори. Как мина първият преглед,направихте ли план за действие и какво каза той?

# 535
  • София
Mapiap,не се притеснявай питай го каквото те интересува и той ще ти отговори. Как мина първият преглед,направихте ли план за действие и какво каза той?
Запозна се с документите, които носех, попита дали съм сигурна в решението си за инсеминация, уточнихме, че ще е донорска. Посъветва ме да се върна на старата си терапия, с която съм поддържала нормални стойности на кръвното. Прегледа ме и каза, че видимо яйчниците са добре, само един от миомните ми възли има отношение в момента. Назначи ми изследвания и уточнихме на втория ден от цикъла да съм там.

# 536
Първият ми опит в Селена беше миналата година неуспешен за съжаление ,Бях при др Ненев ,сега се чудя дали да не го сменя,Знам че не зависи само от гинеколота но все пак.... ooooh!

# 537
Здравейте, някой от вас пил ли е Микомакс 150? Доктор Минев ми го изписа но забравих кога ми каза да го изпия!?  Знам, че е тъпо но се притесних и не запомних дали е от първия ден на МЦ... Embarassed Embarassed

# 538
Iovis не се чуди, а му се обади да го питаш. Simple Smile

# 539
Да така ще е най-добре! Понеделник да се обадя. Благодаря за отговора  Hug

Общи условия

Активация на акаунт