Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 434
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Може да се прехвълрят ембриони. Има си начин и транспорт. Но нямам представа цената каква ще е. Селена по принцип имат най-високата успеваемост при такива трансфери. Техниката им на замразяване е размразяване гарантира запазване на качеството на ембриона. Те го практикуват това още от времето когато другите клиники избягваха такива трансфери. Питай за преместването. Възможно е.

# 601
Razel_ dazel, тази новина за преместване на ембриони от кога е? Впечатлена съм!

# 602
  • Пловдив
Дано не подведа някого, но мисля че има вариант. Преди доста време се коментираше по форумите, че е възможно. Затова писах за по-сигурно да се пита на място в клиниката какъв е начинът. Ако не е вярно, извинявам се предварително за дезинформацията.

# 603
  • София
възможно е да се местят ембриони, все пак не са собственост на клиниките, наши са си.
друг е въпроса доколко е уместно, различни са им замразяванията.
не ви ги дават в чантичка да си ги занесете, транспортират си ги те.
най-добре е който има такова намерение да си говори с клиниките, даващата и приемащата.

# 604
Когато аз питах (не за мен)не можеше, затова се изненадах. Хубаво е да пациентът да има избор, въпреки че за Селена наистина е известно, че са много добри при ЗЕТ. ПРЕПОРЪЧВАМ!

# 605
Здравейте отново. Както ви споделих в по преден коментар предстои ми цветна снимка, която е запланувана за вторника. Днес излезнаха и резултатите от МБИ. Притеснява ме 2-4 лактобацила на зрително поле ( силно редуцирани ). Не съм сигурна дали ще ми направят цветната снимка с този резултат. Някой може и да сподели опит при подобен казус? Утре искам и да се обадя до клиниката в Пловдив и да попитам. На рецепция ли да звъня или да искам телефона на доктор Ставрев ( някак си по празниците да го притеснявам не ми се иска). Моля за съвет.

# 606
ето и резултатите

Микробиология
Забележка: Няма.
Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
MБИ - вл.секрет   *   Профил   Виж по-долу
Микроскопско изследване :   $      
* Левкoцити :   < 5 левкоцита на зрително поле      
* Lactobacillus spp.:   2-4 лактобацила на зрително поле ( силно редуцирани )      
* Candida spp.:   ( - ) Отрицателен      
* Trihomonas vaginalis :   ( - ) Отрицателен      
Нормални изолати   Не се изолира патогенна бактериална флора.      
Kултурелно изследване и заключение   *   

# 607
Мисля, че изследването ти е добре. Ако се притесняваш много, ще ти дам телефона на Ставрев.

# 608
  • Пловдив
Щом не се изолира патогенна флора, няма проблем. То по принцип заради това се прави микробиологията, за да се установи,че влагалището е чисто и няма настояща инфекция.

# 609
HrisAni, ще има снимка Wink Дано резултатът ти е добър  Hug

# 610
Мисля, че изследването ти е добре. Ако се притесняваш много, ще ти дам телефона на Ставрев.
Vanini може ли да ми дадеш тел на д-р Ставрев на лични,че вчера си рестартирах телефона и сега нямам никакви номера,а се опитвам да ги набавя!

# 611
След ЗЕТ и моят тест е отрицателен толкова се надявах Sad

# 612
Съжалявам Nadinka, в такъв момент не знам какво да кажа, освен да бъдеш силна и да продължиш напред!

# 613
Съжалявам Nadinka, в такъв момент не знам какво да кажа, освен да бъдеш силна и да продължиш напред!
Много се надявах и разчитах на Д-р Топалова но явно нещата не е трябвало да се случат така и сега ще мислим какво Да правим дали не се ориентираме към София ли просто не знам и аз но д-р Топалова е мн.добър специалист поне за мен е така

# 614
Момичета, а колко струва само пункция и трансфер в Селена? Може да го имаше някъде, но в момента ми се губи като инфо...
Nadinkaaa, явно това не е бил твоя месец...или клиника, кой знае Sad Уф, като слепци в тъмното сме  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт