Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 85 671
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Тогава не мисли още от сега за трансфера, започни си опита, ще видиш как ще реагираш на стимулацията, колко фоликула ще ти пунктират , колко яйцеклетки ще ти извадят и колко ще се оплодят най- вече,пък тогава е чак трансфера. Не си мисли, че трансфера е нещо по- различно, същото е като инсеминацията..Тръгни към опита все едно нищо особено не се случва, и реши на мига дали ще правиш трансфер или ЗЕТ. Според мен ако имаш повече годни ембриончета и имаш предпоставки за трансфер си го направи на "прясно", независимо кой доктор е. Hug

# 676
Тогава не мисли още от сега за трансфера, започни си опита, ще видиш как ще реагираш на стимулацията, колко фоликула ще ти пунктират , колко яйцеклетки ще ти извадят и колко ще се оплодят най- вече,пък тогава е чак трансфера. Не си мисли, че трансфера е нещо по- различно, същото е като инсеминацията..Тръгни към опита все едно нищо особено не се случва, и реши на мига дали ще правиш трансфер или ЗЕТ. Според мен ако имаш повече годни ембриончета и имаш предпоставки за трансфер си го направи на "прясно", независимо кой доктор е. Hug

Точно така Simple Smile

# 677
Zezeto,благодаря ти много за съвета и аз съм на твоето мнение. Да видим как ще тръгнат нещата и ще решим какво да правим. Дано всичко е наред!  Hug

# 678
Всичко ще е наред. Simple Smile

# 679
Момичета вие колко доплатихте за инвитро знам че при всяка жена е индивидуално но все пак горе долу да сме подготвени.Говорим за краиното доплащане без предварителните изследвания.Ще се радвам да ми отговорите.

# 680
Dessi , ние бяхме по фонда и не сме доплащали нищо. Платихме само първите хормони преди започване на стимулацията и за консултация с анестезиолог.

# 681
И аз бях по фонда но доплатих 1030 лв +консултацията 30 лв на анестезиолога за пункцията.
а накрая и фактура не ми дадоха .... и опита беше неуспешен

# 682
За ЗЕТ мисля ,че ако имаш вариант за пресен трансфер си го направи , а после му мисли за ЗЕТ.
Относно самия трансфер...спорна работа.Миналата година бях при Минев  и може би съм 1/1000  с трудните трансфери...и всичко отиде по дяволите.Сега отново ще правя ин витро лятото и много ми е трудно да реша при кого.Имам основателни причини за колебанията си,но не е за общата аудитория ,съжелявам...
ЗЕТ в Селена имат много добри резултати,но избора е и личен.
  bouquet

# 683
За ЗЕТ мисля ,че ако имаш вариант за пресен трансфер си го направи , а после му мисли за ЗЕТ.
Относно самия трансфер...спорна работа.Миналата година бях при Минев  и може би съм 1/1000  с трудните трансфери...и всичко отиде по дяволите.Сега отново ще правя ин витро лятото и много ми е трудно да реша при кого.Имам основателни причини за колебанията си,но не е за общата аудитория ,съжелявам...
ЗЕТ в Селена имат много добри резултати,но избора е и личен.
  bouquet
ili7372, защо, какво стана? И аз съм при Минев...

# 684
Момичета ,колко време Ви беше самият трансфер,в минутки Simple Smile

# 685
Не съм доплащала нищо,бях по фонда.
Относно самият трансфер-много бързо около 5 мин Simple Smile

# 686
И моят трансфер беше 5,6 мин максимум.

# 687
Щастливки !!!  bouquet
Моя беше 20-30 мин.Вие си правете изводите...какви са шансовете...
Успех,Вяра ,Положително мислене за всички на които им предстои процедура!!!

# 688
Ili, с какво се е затруднила процедурата?

# 689
Тесен цервикален канал,така да се каже.Нужна е дилатация,но Минев прецени ,че ще се справи,но уви шанса при такъв трансфер е 2% .Тъжно и жалко при факта ,че нямаме право на такива грешки...
Има много материали по тази тема ,но те са винаги за трансфер от първи път ,в порядъка 5-8мин.Всичко останало е провал ...
Извинявам се за лошите писания ,но това е истината ,която  ми се случи точно на Великден 2014.Огромни надежди спрямо Минев ,но и огромно разочарование... Confused А сега ,накъде ?!

Общи условия

Активация на акаунт