За рекламната мощ на форума

• 19 245
  • 477
  •   1
Отговори
# 420
  • Ямбол
Има и интересни коментари под статията. Един от тях е "Крадецът вика дръжте крадеца."

# 421
А-а, Габи-Г тази ли била. Laughing То е ясно, че потребители с по 2-3 публикации, които пускат провокативна тема и после изчезват, са фейкове. Самият и начин на изразяване беше фалшив. Винаги ми е било чудно как има хора, които се връзват и пишат ли, пишат...

# 422
  • София
Ей, що страници труд затрихте сега... Laughing
То след дъжд качулка де, нали си написаха "статията", която беше потресаващо грамотна и стилистично издържана.

# 423
Ама какво значи, "се връзват и пишат ли, пишат"? Дреме ми на мене, че авторката, Габинекояси, си направила опитче да нахвърля статия, пускайки тема във форума. Темата ми беше интересна, пиша. А статията и с "проучването" тук и без него е пълен провал. Тя, тази габинекояси, дори не е използвала качествено прочетеното.

# 424
  • София
И аз затова се ядосвам, че са затрили темата.

# 425
  • Once there was a Hushpuppy...
А, вие как разбрахте къде е писала статията newsm78
Знам си аз, че в бг мама човек може да научи всичко Peace Hug

То, може и да е смешно, че уж голям труд се затрил, но имаше интересни изказвания.

# 426
Винаги ми е било чудно как има хора, които се връзват и пишат ли, пишат...

А, то да е само тази тема. Що медии се пълнят от форума, що статии и новинарски емисии се пишат, що проучвания и анкети се правят, що партии се възползват...
Аз пък се радвам, когато се повдигат такива значими въпроси, стига темата да не е пусната съвсем калташки. Защото това е начинът много проблеми да излязат на светло и който трябва, да ги отрази.
Или поне така се надявам.

# 427
Ама какво значи, "се връзват и пишат ли, пишат"? Дреме ми на мене, че авторката, Габинекояси, си направила опитче да нахвърля статия, пускайки тема във форума. Темата ми беше интересна, пиша. А статията и с "проучването" тук и без него е пълен провал. Тя, тази габинекояси, дори не е използвала качествено прочетеното.

Някой писа по-нагоре, че се чувствал употребен. Иначе и на мен не ми дреме кой е пуснал темата по принцип.

# 428
Прочетох "статията", много е тъпа, явно Габи е от поколението, което не осмисля прочетенето. Хем Куркума си беше направил труд да направи списък като слънце, хем авторката не се е водила по плана. Много лошо впечатление ми правят случайно прочетените статии напоследък - липсва структура, липса задълбочено анализиране на темата (то и плитко липсва), само едно хаотично споменаване на факти. Как може такова нещо да се публикува въобще, срамота е.

# 429
  • София
Дайте на ЛС тази статия, че ми стана любопитно.  Hug

# 430
То само съдържанието на статиите да е. Вчера прочетох статия със заглавие Варна не знае, че има плаж. Оказа се, че общинският съвет не знаел, че в кадастъра един плаж се води общинска собственост, нищо че това въобще не значи, че е такава и както после се оказа е грешка на кадастъра. Заглавието обаче кърти мрака. 

# 431
Е каква да е статията, след като авторката и няма акъл дори да препише както трябва от готов материал.
Те такива са и журналистите напоследък, липсват им доста гънки на нужното място.

Ако трябва да се върнем на заглавието на темата...обясненията на Мама и Адри хубаво....но дълги години разни потребители си продаваха стоките и си правеха реклама на дейността и магазините....В един момент една от тях стана чрезмерно нахална и след остра забележка се фръцна и спря да пише. Simple Smile

# 432
  • София
Е каква да е статията, след като авторката и няма акъл дори да препише както трябва от готов материал.
Прочетох статията - смешна работа.  Joy По-плоска и постна няма накъде.
А коментарчетата. Брей, от другия форум много са се настървили.

# 433
  • Once there was a Hushpuppy...
Охх, тъкмо и аз прочетох апокрифното четиво Crazy
Само да кажа, че ако съдържаше и една страница от близо 100те изписани щеше да изглежда като статия ooooh! ooooh! ooooh!
Сега прилича на следното Mr. Green
Този казал това
Онази агенция казала онова
Мамите казали трето
Татковците пето
Държава еди какво си...
И за финал, обичайте се и правете деца!
Слаба работа Tired, наистина при толкова много и хубав материал!

# 434
Хич и няма да се занимавам да я чета, нито ми се рови да я търся. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт