"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 840
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Това си е твой проблем! Wink

# 361
НЯМА НУЖДА ДА ЧАКАШ 15 ДНИ, 1 Е ДОСТАТЪЧНО!!!
Така разбира ли се?

# 362
НЯМА НУЖДА ДА ЧАКАШ 15 ДНИ, 1 Е ДОСТАТЪЧНО!!!
Така разбира ли се?
Маи вие не ме разбирате аз ви обяснявам.Направих теста след 3 или 4 ден закъснение и имаше 2 много бледа чертичка, а въпроса ми е кога е най добре да се повтори за да съм сигурна  smile3503

# 363
Щом имаш втора черта значи си бременна. Когато искаш повтаряй. Peace

# 364
Беше написала, че МАЙ има втора черта.
Ако има втора черта, тестът е положителен, и 1000 пъти да повториш, все едно.  2-3 седмици след датата на очаквания цикъл може да се отиде на лекар.

# 365
Щом имаш втора черта значи си бременна. Когато искаш повтаряй. Peace МЕрси много сега те разбрах напълно мисля в други ден да повторя теста и дано всичко да е ок въпреки че имаше 2 бледа черта пак не вярвам че съм бременна може би е защото много силно го искаме

# 366
Щом имаш втора черта значи си бременна. Когато искаш повтаряй. Peace МЕрси много сега те разбрах напълно мисля в други ден да повторя теста и дано всичко да е ок въпреки че имаше 2 бледа черта пак не вярвам че съм бременна може би е защото много силно го искаме

И да изчакаш седмица - две, те най-малко ще се появят симптоми. Все до 9ти месец имаш време да повториш теста Simple Smile

Шегувам се, честито  Hug EFP preggo

А на останалите пожелавам много положителни тестове  Simple Smile

# 367

И да изчакаш седмица - две, те най-малко ще се появят симптоми. Все до 9ти месец имаш време да повториш теста Simple Smile

Шегувам се, честито  Hug EFP preggo

А на останалите пожелавам много положителни тестове  Simple Smile
Mерси но не смеея да се радвам все още

# 368
Защо не си направиш кръвен тест?

# 369
Кръвният тест ще ти покаже.Не разбирам смисъла на 100 теста за бременност,а кръвен да не се прави.Когато имате съмнения-кръвен тест.Поне 10 пъти беше казано в по-предните постове.

# 370
Доколкото зная,кръвният тест не е скъп.Като си направите 3 теста вкъщи ви идват по-скъпи от кръвния.  Wink

# 371
20-25 е кръвния тест.

# 372
Защо не си направиш кръвен тест?
ЗАщото не съм се сетила мисля да си запиша час при доки след теста утре не зависимо какъв е резутата такова закаснение не е нормално ,а и от както получих поликистоза и проблрми с пролактина обращам повече внимание на цикала си и на всяка болка в яшниците

# 373
За кръния тест можеш директно да идеш в лаборатория и да дсдеш кръв, ако не ти се чака час за АГ.

# 374
Добро утро  много съм щастлива преди малко си напраших тест имам 2 съвсем ясни  EFP EFP не мога да ви опиша как се чувствам се от вълнение пожелавам на всеки да го преживее  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт