"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 842
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, днес след двудневно закъснение, правих тест. Резултат на до 5та минута беше бледа втора черта. Ову-то беше на 21.05. От седмица ме боли корема на моменти и ми е изнервено. Дали има повод за радост? Кога за по-сигурно пак да правя тест?

Hug Все едно чета за себе си, същото закъснение имам, и О ми беше на 21, обаче не смея да направя тест още.
Ти този тест сутринта ли го направи? Повтори го утре пак, а за най-сигурно си направи кръвен. Стискам палци дано има  baby_neutral

# 346
Щом има втора черта, значи има бременност. Няма смисъл от още 1000 теста, по-бременни няма да станете. След 2-3 седмици е време за преглед.

# 347
Вчеря бях при моя АГ, със съмнения за хормоните... резултатите се оказаха добри. Накрая той реши да ме види пак на ваг. ехограф. Докато ме гледаше видя кистички както винаги и по едно време ме пита дали продължаваме да опитваме. Като му казах да, той се усмихна и ми вика , еми тука виждам че този месец може да е станала една работа. Викам какво ще рече това? Че може да не ми дойде ( пък чакам цикъла си на 12-ти) и той ми каза да. Че този месец може и да не ми дойде, но е много рано да се каже. Незнам какво е видял, като имам още една седмица до лелката. Напраюво ще се побъркам. Дайте съвет, да потърся ли друго мнение, и какво може да е видял ?  Hug Hug Hug а Да и ми каза че ми е удебелена лигавицата.... Сега чакам 12-ти и на 16- ти ме вика пак !!!

# 348
Ох, и аз ги свърших едни - знам, че тестовете показват сигурни резултати със закъснението на менструацията, но реших, че 8 дни от сигурна овулация са достатъчни. Е те може и да са достатъчни де- теста е отрицателен. Имам всички ПМС симптоми - раздразнение, леки преболвания ниско долу, потребност от много вода и т.н. Знам, че няма почти никаква вероятност, но все пак ...... дали е възможно да съм бременна?
Е то едва ли ще може да ми отговорите и вие, но все пак .... нали за това е темата...

# 349
Щом си правила секс, значи е възможно да си бременна.

# 350
И няма как да разбереш това 8 дни след овулация.

# 351
Момичета кога е наи добре да се направи тест за бременос кога е наи сигорно че ще отчете вярно една приятелка ми каза че 15 дни след закаснението аз както вече писах направих на 4 ден маи и имаше 2 много бледа черта

# 352
След закъснение обикновено отчитат тестовете. 15 дни са много.

Поста ти е написан безобразно, с куп правописни грешки и без никаква пунктуация. Peace

# 353
Момичета, днес след двудневно закъснение, правих тест. Резултат на до 5та минута беше бледа втора черта. Ову-то беше на 21.05. От седмица ме боли корема на моменти и ми е изнервено. Дали има повод за радост? Кога за по-сигурно пак да правя тест?

Hug Все едно чета за себе си, същото закъснение имам, и О ми беше на 21, обаче не смея да направя тест още.
Ти този тест сутринта ли го направи? Повтори го утре пак, а за най-сигурно си направи кръвен. Стискам палци дано има  baby_neutral

Е изчаках и днес същото, до 5та минута пак тази бледа втора черта Simple Smile Ще изчакам още седмица и ще запиша час при доки. Vanesita прави тест и стискам палци да си бременеем заедно!  Hug Hug Hug EFP EFP

# 354
Бременна си честито! Heart Eyes Hug  bouquet

# 355

Е изчаках и днес същото, до 5та минута пак тази бледа втора черта Simple Smile Ще изчакам още седмица и ще запиша час при доки. Vanesita прави тест и стискам палци да си бременеем заедно!  Hug Hug Hug EFP EFP
[/quote

Gwendolin честито много се радвам за теб! Аз също направих, но е отрицателен. Продължава си и моето закъснение. Ще направя и в понеделник, ако не ще видим доки какво ще каже, в четвъртък имам час!

# 356

Поста ти е написан безобразно, с куп правописни грешки и без никаква пунктуация. Peace
МИслей че форума е за въпроси и отговори ,а не за граматиката и кой как пише ,а свързано с граматиката ми не знам български добре учила съм чужда граматика не българска и така ако можеш да ми помогнеш с въпроса ми помогни ако ли не моля не ми опсъждаи граматиката

# 357
  • В един копнеж!

МИслей че форума е за въпроси и отговори ,а не за граматиката и кой как пише ,а свързано с граматиката ми не знам български добре учила съм чужда граматика не българска и така ако можеш да ми помогнеш с въпроса ми помогни ако ли не моля не ми опсъждаи граматиката

Форум не форум, ти както пишеш тука, така пишеш и другаде. Някои неща са по-показателни, дори от претенциите на човек. Поне една точка сложи, бе. Да разберем къде ти свършва изречението...или мисълта.

# 358

Когато не се чете нещо, няма как да получих отговор на въпросите си. Peace Аз бях така добра все пак да ти отговоря. Wink

# 359

Когато не се чете нещо, няма как да получих отговор на въпросите си. Peace Аз бях така добра все пак да ти отговоря. Wink
А аз нищо не разбрах от отговора ти  Wink

Общи условия

Активация на акаунт