"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 850
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Направи си кръвен тест.

# 331
Здравейте надявам се някоя от Вас да може да ми помогне с мнение или съвет.
Последната ми менструация беше на 27.04.14 год./закъснението ми може би не е голямо нямам представа/имам редовен цикъл 28 ден.На 02.06 бях на преглед с ехограф /коремен/ при АГ тя каза че се вижда плодно сакче,но за по голяма сигурност да отида пак след 2 седмици,защото било много рано,след като се прибрах си направих два теста единият съвсем обикновен и показа две черти от която 2-рата почти въображаема Whistlingдругият тест шуар чек-отрицателен. SadМного благодаря предварително ако все пак някоя от Вас се е сблъсквала с подобен проблем и би ми помогнала.
Успех на всички дами които чакат заветните 2 чертички.

Според мен при такова закъснение теста трябва да покаже вярно.И все пак пусни един кръвен за успокоение  Hug Дано е това което искаш   bouquet

# 332
Здравейте. Новичка съм и не зная дали мястото е подходящо за такива въпроси, но се реших да попитам ( извинете ме ако съм сбъркала).
Така.. последната дата на цикъла ми беше на 20.04.14 ( цикълът ми е нередовен ) средно го изчислявам около 35-36 дни. Правих си 3 теста, последния преди 2 дни - и отрицателни. Да кажа също, че съм на 22 години и искаме бебе от миналият месец правим опити ( но за съжаление тогава ми дойде цикъла)! Не съм си мерила температури и не съм следяла овуто. Нямам никакви симптоми... даже и ПМ.
На 06.06 си запазих час при лекаря, но има 2 дни до тогава и бих желала за съвет... Мислите ли, че съм бременна и, че е възможно теста да не го отчита.. Моля отговорете ми дори с 1 изречение, ще Ви бъда много благодарна!

# 333
Здравейте. Новичка съм и не зная дали мястото е подходящо за такива въпроси, но се реших да попитам ( извинете ме ако съм сбъркала).
Така.. последната дата на цикъла ми беше на 20.04.14 ( цикълът ми е нередовен ) средно го изчислявам около 35-36 дни. Правих си 3 теста, последния преди 2 дни - и отрицателни. Да кажа също, че съм на 22 години и искаме бебе от миналият месец правим опити ( но за съжаление тогава ми дойде цикъла)! Не съм си мерила температури и не съм следяла овуто. Нямам никакви симптоми... даже и ПМ.
На 06.06 си запазих час при лекаря, но има 2 дни до тогава и бих желала за съвет... Мислите ли, че съм бременна и, че е възможно теста да не го отчита.. Моля отговорете ми дори с 1 изречение, ще Ви бъда много благодарна!

Симптомите не са чак такъв показател, защото може да са внушение или изобщо да липсват, а да има бременност. Аз и от тестовте не бих се ръководила, защото понякога отчитат по-късно положителен резултат. Обещаващо е,че има закъснение, но след като си си правила тест преди 2 дни- направи си и сега или просто търпеливо изчакай преглега. Доста от момичетата тук опитват не от месеци, а от години, така че е твърде рано за безпокойство, особено предвид възрастта ти. Търпение му е майката. Успех и да се похвалиш ако е станало!  Peace

# 334
МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА!
Ще си направя тест на 06.06 сутринта преди прегледа. Но мисля, че след толкова закъснение и отрицателни тестове..., едва ли ще съм бременна. Но няма да се отчайвам ако няма бебе  Confused
След прегледа ще Ви пиша задължително! И още веднъж МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!  newsm51 newsm51 newsm51

# 335
Направи си теста с първата сутрешна урина  Grinning  Стискаме палци!

# 336
ДАЙ БОЖЕ  Praynig Praynig Praynig Praynig
Благодаря Ви много за отговорите!!!

# 337
sisi-toni, m1shlet0, направете си кръвен тест.  Peace

# 338
Здравейте! Simple Smile Да се включа и аз с въпросче...Цикълът ми до преди няколко месеца винаги е бил на 31-32 дни, но в началото на тази година нещо се разбишка. Имах един месец сериозно подраняване и един голямо закъснение, след което започна да идва на 27-28 дни и така 2 месеца. Последния път ми дойде на 06.05; което означава че този месец трябваше да е дошъл на 1-ви, 2-ри юни, но ето че го няма още. С пмс съм от 28-и, но също така и от тогава с мъжа спряхме да се пазим и започнахме с опитите един вид, таааа знам, че е малко вероятно, но все пак да питам има ли шансове според вас нещо да е станало или да не се надявам?! Благодаря предварително за отговорите Ви Simple Smile

# 339
Здравейте! Simple Smile Да се включа и аз с въпросче...Цикълът ми до преди няколко месеца винаги е бил на 31-32 дни, но в началото на тази година нещо се разбишка. Имах един месец сериозно подраняване и един голямо закъснение, след което започна да идва на 27-28 дни и така 2 месеца. Последния път ми дойде на 06.05; което означава че този месец трябваше да е дошъл на 1-ви, 2-ри юни, но ето че го няма още. С пмс съм от 28-и, но също така и от тогава с мъжа спряхме да се пазим и започнахме с опитите един вид, таааа знам, че е малко вероятно, но все пак да питам има ли шансове според вас нещо да е станало или да не се надявам?! Благодаря предварително за отговорите Ви Simple Smile

Не искам да те разочаровам но има малка вероятност, изчакай поне 7 дне закъснение и направо си направи кръвен тест! Успех

# 340
Много малко вероятно е. Peace

# 341
Здравеите етоя и моята история преди 3 години разбрах че имам кисти и на двата яшника и висок пролактин след далго време ходене по маките и смяна на много лекари се излекувах цикала ми беше много не редовен но от година някаде сава на бога сам добре.От скоро сам в чуйбина и не сам имала проблеми с цикала но сега отново ми закаснява близо с 2 седмици направих си тест за бременост и имаше втора едвам забелейима чертичка  EFPдори си помислих че си ваобразявам но майа ми потварди и ето днес след 2 седмици още нямам цикал имам болки в десния яшник от време на време гарба ме боли дори и в момента гардите ми са чуствителни а зарната са ми изпакнали дори незнам какво става с мен страх ме е да не би да се разболявам пак.По повод че сам в чуйбина не мога да хукна по лекари но ще си повторя теста и дано бебо да се е получил,искам да помоля ако някои от вас се е сбалскал с нещо подобно нека да ми пише защото незнам какво да правя вече

# 342
Здравеите етоя и моята история преди 3 години разбрах че имам кисти и на двата яшника и висок пролактин след далго време ходене по маките и смяна на много лекари се излекувах цикала ми беше много не редовен но от година някаде сава на бога сам добре.От скоро сам в чуйбина и не сам имала проблеми с цикала но сега отново ми закаснява близо с 2 седмици направих си тест за бременост и имаше втора едвам забелейима чертичка  EFPдори си помислих че си ваобразявам но майа ми потварди и ето днес след 2 седмици още нямам цикал имам болки в десния яшник от време на време гарба ме боли дори и в момента гардите ми са чуствителни а зарната са ми изпакнали дори незнам какво става с мен страх ме е да не би да се разболявам пак.По повод че сам в чуйбина не мога да хукна по лекари но ще си повторя теста и дано бебо да се е получил,искам да помоля ако някои от вас се е сбалскал с нещо подобно нека да ми пише защото незнам какво да правя вече

Имаш две чертички, значи бебо се е получил! Щом ти закъснява вече две седмици - смело на лекар и да се видите на ехограф! Стискам палци всичко да е наред. Това, че е чужбина мен не би ме спряло да отида на лекар  Peace в крайна сметка става въпрос за бременност, а не сърбеж на д-то с извинение  Crazy

# 343
етоя и моята история преди 3 години разбрах че имам кисти и на двата яшника и висок пролактин след далго време ходене по маките и смяна на много лекари се излекувах цикала ми беше много не редовен но от година някаде сава на бога сам добре.От скоро сам в чуйбина и не сам имала проблеми с цикала но сега отново ми закаснява близо с 2 седмици направих си тест за бременост и имаше втора едвам забелейима чертичка  EFPдори си помислих че си ваобразявам но майа ми потварди и ето днес след 2 седмици още нямам цикал имам болки в десния яшник от време на в дори и в момента гардите ми са чуствителни а зарната са ми изпакнали дори незнам какво става с мен страх ме е да не би да се разболявам пак.По повод че сам в чуйбина не мога да хукна по лекари но ще си повторя теста и дано бебо да се е получил,искам да помоля ако някои от вас се е сбалскал с нещо подобно нека да ми пише защото незнам какво да правя вече

Имаш две чертички, значи бебо се е получил! Щом ти закъснява вече две седмици - смело на лекар и да се видите на ехограф! Стискам палци всичко да е наред. Това, че е чужбина мен не би ме спряло да отида на лекар  Peace в крайна сметка става въпрос за бременност, а не сърбеж на д-то с извинение  Crazy
БЛагодаря ти мила дано да си права за бебо но нямам никакви други симптомо като гадене и други единствено са болките мисля да си повторя теста и тогава да тичам на доки страхувам се да нямам отново проблвми с здравето стискаите ми палци да си имаме бебо скоро

# 344
Момичета, днес след двудневно закъснение, правих тест. Резултат на до 5та минута беше бледа втора черта. Ову-то беше на 21.05. От седмица ме боли корема на моменти и ми е изнервено. Дали има повод за радост? Кога за по-сигурно пак да правя тест?

Общи условия

Активация на акаунт