"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 51 127
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Смолян
Здравейте! Simple Smile
Донка, Нито съм по-знаеща, информирана или опитна, но съдейки по предишни отговори, бих считала бледата втора чертичка за положителен резултат  Heart Eyes Пак казвам, че изобщо не съм специалистка в областта. Но Искрено ти пожелавам да е това което най-много ти се иска  Heart Eyes

Скрит текст:
Момичета аз май съм бременнаааааааа Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
С мъжлето този път пробвахме с ову тестчета и правехме яко бебче в положителните дни и около тях. Опитах се да си направя графика на БТ, но нещо не ми се получава, затова ще ви я опиша така:
МЦ-24-25дни.
от 22.04 - 24.04 - М

ДАТА / ТЕМПЕРАТУРА / СЕКС
..............................................
25.04-                         -НЕ
26.04-                         -ДА
27.04-                         -НЕ
28.04-   36.50               -ДА
29.04-   36.40               -НЕ  ТЕСТ (-)
30.04-   36.60               -ДА  ТЕСТ (+)-втора МНОГО бледа
01.05-   36.60               -ДА  ТЕСТ (+)
02.05-   36.60               -ДА  ТЕСТ (+)
03.05-   36.50               -НЕ  ТЕСТ (-)
04.05-   36.70               -НЕ
05.05-   36.70               -НЕ
06.06-   36.80               -ДА
07.06-   36.80               -НЕ
08.05-   36.70               -НЕ
09.05-   37.00               -ДА
10.05-   37.00               -НЕ
11.05-   37.00               -НЕ
12.05-   37.00               -НЕ
13.05-   37.00               -НЕ
14.05-   37.00               -НЕ
15.05-   37.00               -ДА
16.05-   37.00

незнам дали може да се рабере по БТ така както ви я написах, но вчера или днес би трябва да ми е М-то.
Аз не изпитвам кой знае какво неразположение, нито ми се гади, нито нищо, само едно леко предърпване на кръста.
Тази сутрин получих рядко щастие и реших да избързам с теста................ ПОЛОЖИТЕЛЕН С ДОСТА БЛЕДА ВТОРА ЧЕРТА  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Кажете ми, че не изкуквам Laughing
Моля по-знаещите и опитните за съвет и дали да се радвам незнем #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Мен по план днес трябваше да ме навести лелката, но нещо я няма все още  Crazy Не смея да се надявам на нищо, тъй като както  я няма, така и може да цъфне. Иначе от около седмица и нещо съм взела да се будя към 7:30-8:00 (то е най-вероятно от внушение  hahaha ) Сутрин като стана съм гладна като вълк, това вече не си го внушавам. Вчера имах симптоми като при ПМС и цял ден ходих през 15  минути да се преглеждам, ама нищо..  Thinking Абе луда работа е това моето
Не съм си правила тест, струва ми се раничко, ще изчакам още ден-два да видим да не цъфна. Ако и дотогава лелката не ме е навестила, ще  тествам  Embarassed 

# 166
Здравейте, и аз имам някакви съмнения, но не смея още тест да правя.  На 3ти и 4ти май с Милото много се обичахме, после бях в цикъл от 6-10 като по принцип цикълът ми е 6 дни и е обилен. Този път беше по-слаб и свърши по-рано. На 10ти пак  luvbed и така от 2 дни чувствам леко напрегнати гърдите си, придърпване ниско.. Дали си въобразявам толкова рано? Съмнявам се, защото преди 5 години забременях по време на цикъл,уж невъзможно беше. За жалост не беше успешна бременност. Сега искаме бебе и възобновихме опитите от 2 месеца.

# 167
Толкова рано за съжаление няма как да разбереш.Имам приятелка, която е с ову по време на цикъла и така забременява и с двете си деца.Защо все пак не опиташ с ову тестове? Иначе от сърце желая скоро да видиш две чертички!

# 168
Ще опитам. Миналите 2 месеца според календара съм следила овулацията, всичко беше изпълнено от нас като по учебник и нищо. Тогава и симптоми нямах.  Сега вероятно си внушавам, но след като се е случило веднъж, няма да е изненада ако стане и втори път. Simple Smile На 21-ви е предполагаемата ми овулация и ще опитам с тестове. Ще пиша ако имам положително развитие  Wink

# 169
Момичета правих още един тест и той е  EFP
радвам сеееееееееее блг за отговорите ви и дано и вие да видите така мечтаната втора черта  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Вече е време да се настройваме за трето и дано вече е мъжко, че ако е женско пак вече ще ме хване срам  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 170
Момичета правих още един тест и той е  EFP
радвам сеееееееееее блг за отговорите ви и дано и вие да видите така мечтаната втора черта  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Вече е време да се настройваме за трето и дано вече е мъжко, че ако е женско пак вече ще ме хване срам  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Grinning хайде,лека бременност,само положителни емоции.Живи,здрави,след 9 месеца ще имате радост вкъши,а дали е мъжко-това няма значение,но дано да е каквото желаете  Laughing  Laughing  Laughing

# 171
Честито!  bouquet

# 172
Здравейте момичета, моля ви за съвет. Последният ми цикъл беше на 23.04, следващият трябва да е около 21.05 имам силни болки в десният яйчник почти през цялото време  . Вчера ходих да лекар мислех си че имам киста, но не всичко ми било наред а днес получих кървене с алена кръв  newsm78. Много се притеснявам от-какво може да е ?

# 173
Здравейте момичета, моля ви за съвет. Последният ми цикъл беше на 23.04, следващият трябва да е около 21.05 имам силни болки в десният яйчник почти през цялото време  . Вчера ходих да лекар мислех си че имам киста, но не всичко ми било наред а днес получих кървене с алена кръв  newsm78. Много се притеснявам от-какво може да е ?

най-добре се обади на доктора да питаш и ако трябва да те прегледа пак.Не че не е възможно да ти дойде 5 дни по-рано и да си е нормален цикъл  Peace

# 174

Отиди на лекар  Peace

Донка Иванова, честито!  Hug

# 175
Много странно, явно пак ще трябва да ходя на лекар  Cry

Благодаря ви момичета за съвета

# 176
Честито и от мен!Дано всички скоро видим заветните 2 черти.  Hug

# 177
Много странно, явно пак ще трябва да ходя на лекар  Cry

Благодаря ви момичета за съвета
Със сигурност трябва да отидеш на лекар.

# 178
благодаря ви за проявеното съчувствие и за добрите пожелания  Hug Hug Hug Hug Hug
сега сме на тема уххх, дано да е момче и даже разглеждаме таблиците за познаване на пола на детето Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing мога да ви се оплача, че все ми излиза момиче, но дано да грешат Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 179
А, аз пък мога да ти кажа, че тези таблици, едва ли са верни, така че... спооко! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт