"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 51 122
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
А, аз пък мога да ти кажа, че тези таблици, едва ли са верни, така че... спооко! Laughing
и аз се надявам на това, защото ми е трето , а имам вече 2 момичета Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 181
Ако познаят истинския пол е по-скоро случайно  Mr. Green

# 182
Ако познаят истинския пол е по-скоро случайно  Mr. Green
Таблиците или лекарите?

# 183
Ако познаят истинския пол е по-скоро случайно  Mr. Green
Таблиците или лекарите?

Таблиците. Все пак, в последните два поста за тях се говори.

# 184
Здравейте на всички Simple Smile На виделите две чертички честито  bouquet,останалите дано скоро и те изпитат тази радост  Hug
Да ви питам аз,този месец правя тестове за овулация,на 16-ти теста беше положителен,с много по-наситена от контролната втора чертичка.Поработихме за бебе на 17-ти,т.е. 24 часа след теста..на 17-ти не съм и правила тест,днес(18-ти) направих и вече беше отрицателен. Та въпроса ми е дали е минала вече овулацията,дали все пак сме уцелили момента ..иначе предните дни не сме правили кекс,че бяхме малко скарани  Mr. Green
Благодаря ви много!

# 185
Никой не знае кога точно е била овулацията. Peace Днес осъществи полов контакт пак при възможност.

# 186
Аз все още съм от тези, за които това със следенето на овулацията с тестове и термометри е ненужно ако няма здравословни проблеми и се опитва само от няколко месеца. Но кой знае дали следващия месец няма да се заредя и аз с прословутите тестове за овулация. Защото като не си ги правя и съм с чувството, че не се старя достатъчно и пропускам момента.То просто ми се струва, че не броя дните, докато ми дойде, а направо минутите и това така изморява..

# 187
Това със следенето е препоръчително за хора, които месеци наред се опитват да имат дете, без да следят нищо. След това идва времето на следене на О и като мине една година от опитите се отива на лекар, където нещата се усложняват неимоверно. Peace

# 188
Това със следенето е препоръчително за хора, които месеци наред се опитват да имат дете, без да следят нищо. След това идва времето на следене на О и като мине една година от опитите се отива на лекар, където нещата се усложняват неимоверно. Peace

Това последното дано да го избегнем. Октомври става една година от първия опит. Вече се самоубеждавам да премина във фаза по-стриктно следене на О. Тази седмица трябва да ми дойде, нямам никакви признаци на бременност, а пък толкова големи очаквния. Такъв голям страх от доктори при мен, че не е за говорене. Може би е добре да се избърза с лекаря..

# 189
Не е добре, чака се година, защото иначе не ти обръщат никакво внимание и ти казват "като минат една година засилени опити, елате отново". И се тръгва по изследвания.

# 190
Здравейте, от доста време ви чета, но днес реших да се регистрирам  Simple Smile Да споделя и моята болка - на 6.05 с приятеля ми за пръв път работихме за бебе. Тогава изобщо не възлагах надежди, но впоследствие започнах да проявявам доста от симптомите на ранна бременност. Знам, че е прекалено рано, но сутринта си направих тест и, естествено, отрицателен. Знам, че няма никакъв проблем, но се чудя как ви издържат нервичките докато ви се изясни ще има ли  EFP или не  newsm78

# 191
Здравейте, от доста време ви чета, но днес реших да се регистрирам  Simple Smile Да споделя и моята болка - на 6.05 с приятеля ми за пръв път работихме за бебе. Тогава изобщо не възлагах надежди, но впоследствие започнах да проявявам доста от симптомите на ранна бременност. Знам, че е прекалено рано, но сутринта си направих тест и, естествено, отрицателен. Знам, че няма никакъв проблем, но се чудя как ви издържат нервичките докато ви се изясни ще има ли  EFP или не  newsm78

когато ние решихме да имаме дете,аз също имах симптоми мн. рано-сърцебиене,гадене,започна да ми се върти главата,така че не е изключено да имаш наистина.Тр. да направиш тест,когато има закъснение,иначе не би ти показало по-рано,дори и да има.И аз тогава бях нетърпелива,беше ми доста нервно,но само чакане,няма какво да се направи.По-рано може с кръвен тест да се установи.Дано да е това,което очакваш Wink

# 192
Няма симптоми на ранна бременост или са много рядко. Повече неща са в главата на хората и само създават напрежение. А чакането винаги е неприятно, но без него не може. Peace

# 193
Знам, че е супер рано. На мен не ми се гади или нещо такова, но последните 10 дни спя като мечка, което е супер непривично за мен. Другото което ми е странно е почти постоянното напрежение в гърдите, което пак не е характерно за мен. Но ще се наложи да потърпя още 5-6 дни  Wink

# 194
Какво означава спиш като мечка?

Общи условия

Активация на акаунт