"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 51 152
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Заспивам пред телевизора в 9 вечерта и спя до 9 сутринта...

# 196
Пролетна умора?

# 197
Възможно е... но ми се иска да е друго  Simple Smile

# 198
Ако си толкова нетърпелива, направи си кръвен тест. Би трябвало да покаже  Peace

# 199
Няма симптоми на ранна бременост или са много рядко. Повече неща са в главата на хората и само създават напрежение. А чакането винаги е неприятно, но без него не може. Peace

има,има и не са били в главата ми,защото аз изобщо не съм си мислела,че съм бременна,не вярвах че е станало.Така,че кой каквото и да казва,аз съм го изпитала и знам че е възможно.А ако някой постоянно мисли само за това,може и да си го внуши-и това е вярно Simple Smile

# 200
Всичко е в главата ти  Peace Аз също докато работихме за бебе какво ли не си измислях, Денси ми е свидетел  Mr. Green То не беше гадене, то не беше повръщане, сънливост, а в крайна сметка всичко това започна чак в 7 седмица+  Peace Успех и дано се е получило!

Съветвам всички да си следят БТ и О - улеснява нещата доста   bouquet

# 201
Aз съм имала месеци, в които съм заспивала в 19 часа и ставах в 8 на сутринта. Не, че те разубеждаваме, но наистина в този период при повечето момичета се получават псевдо бременни симптоми. Как го правим... и аз не мога да си обясня? newsm78

# 202
Това се получава от силното желание!Психиката на един човек работещ за бебе или за нещо, което много силно иска е много важно нещо...жената може да си измисли толкова симптоми,колкото е чувала, чела и т.н. до такава степен, че наистина да ги има...в стремежа и желанието си, мозъкът ни не прави разлика от реалност и измислица....затова казват много хора колко велико нещо е "Силата на мисълта"   bouquet

# 203
Няма симптоми на ранна бременост или са много рядко. Повече неща са в главата на хората и само създават напрежение. А чакането винаги е неприятно, но без него не може. Peace

И аз така си мисля. Когато все още не ти е закъсняло, повечето симптоми са внушение, плод на голямото желание, ако е искано бебчето, или на страх, ако не е. Мнението ми няма тежестта на майка, която го е изпитала. Но дори да не коментирам активно във форума, откакто бленувам за детенце чета редовно и вече толкова неща научих, че смея да твърдя, че истинските симптоми идват на малко по-късен етап. Въпроса е "Как?" да преудолеем внушенията и да запазим търпение, докато разберем дали е станало и как да се овладеем, ако за пореден месец не е..  Sad

# 204
Аз нямах никакви ранни симптоми  Naughty и все още нямам  Hug Имам и два отрицателни теста–единият на датата на предполагаема МЦ,а другия на следващия ден  Crazy Така че най–сигурно е кръвния  Naughty или поне изчакай няколко дни  Hug Дано е това за което мечтаеш   bouquet

# 205
За мен колкото по-малко се настройва човек, толкова по-малко страда после. Каквото има да се случва ще се случи! Много малко жени забременяват от първи път, да не кажа и от втори-трети.
Около мен има страшно много дами, които се борят да имат деца от месеци и дори години и свикват да не обръщат внимание на "спи ми се", "гади ми се"," реже ме корема". На последното винаги отговорям "апандисит и изследвания за левкоцити"?!
Да не говорим за секса по график и пълното, тотално отвращение на мъжете им такъв тип близост.

# 206
Искам да ви попитам колко време е необходимо от правенето на опити за бебче, е необходимо да се тръгне по доктори.  Hug

# 207
suzimi,вчера прочеотох един коментар на Денис в една друга тема,че ако си под 30 години се тръгва по доктори след една година опити,а ако си над 30 след 6 месеца опити....което означава,че аз вече трябва да тръгвам по доктори...  #Crazy

# 208
Една година. Peace

# 209
Благодаря ти.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт