"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 51 174
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Моля ви, не спамете темата. Има няколко други отчетни теми за споделяне.

# 211
Искам да споделя с вас, че сутринта направих това, което си бях обещала да не правя- тест. Оставаха ми 2 дни, докато ми дойде, поддържах висока температура и.. не се сдържах. Отрицателен  smile3518 Цял ден едвам сдържам сълзите си. Но въпреки тъгата ми, искам да пожелая хубав празник на именниците!

# 212
Искам да споделя с вас, че сутринта направих това, което си бях обещала да не правя- тест. Оставаха ми 2 дни, докато ми дойде, поддържах висока температура и.. не се сдържах. Отрицателен  smile3518 Цял ден едвам сдържам сълзите си. Но въпреки тъгата ми, искам да пожелая хубав празник на именниците!

Може да е рано за тест Peace Все пак ти остават 2 дена до предполагаемия МЦ. Овулацията ти кога беше?

# 213
Ема, не се отчайвай. Може да е рано. За по-сигурно направи кръвен тест, той ще покаже ако има бременност. Успех  Hug

# 214

Може да е рано за тест Peace Все пак ти остават 2 дена до предполагаемия МЦ. Овулацията ти кога беше?

да,наистина може да не ти показва теста,дори и да има бременност(дано да има)

# 215
както са ти казали,направи си кръвен тест,той би трябвало да покаже и сега.Ако искаш изчакай да има закъснение и пак се тествай.При някои хора показва след ден закъснение,при други след седмица или 10 ндни,така че най-добре след закъснението.

# 216
Направи след като и закъснее пак, но без много големи надежди.

# 217
Здравейте момичета и аз искам да споделя с вас нещата около мен , а и да получа съвети . Откакто правим опити за  бебе цикъла ми полудя . Преди беше точен като часовник , идваше ми всеки месец на една дата . Сега не знам какво става - януари на 10, февруари на 13 , март на 15 , април  на 17 . Този месец още го няма , да си кажа честно  не знам как да го изчисля , то напоследък  интервала  между МЦ е различен . Преди около 10 дни имах леко зацапване , почна да ми се гади , и то по цял ден . Как мислите имам ли повод за радост ?  Чудя се дали да не отида за тест , но ме е страх да не се разочаровам .

# 218
Благодаря, че веднага станахте съпричастни. Овулацията ми беше около 10-ти. Не я следя стриктно, но изчисленията  и признаците потвърдиха, че е тогава. Опити не лиспваха и преди и по време и след нея. До кръвен тест мисля да прибегна след по- голямо закъснение, ако има такова. Но честно казано не вярва, или поне не този месец. Е, май да потиснеш големите надежди и желания е най- правилно, за да не се разочароваш. С времето сигурно се претръпва. На Kiraa и на всички останали- Успех!

# 219
Здравейте момичета и аз искам да споделя с вас нещата около мен , а и да получа съвети . Откакто правим опити за  бебе цикъла ми полудя . Преди беше точен като часовник , идваше ми всеки месец на една дата . Сега не знам какво става - януари на 10, февруари на 13 , март на 15 , април  на 17 . Този месец още го няма , да си кажа честно  не знам как да го изчисля , то напоследък  интервала  между МЦ е различен . Преди около 10 дни имах леко зацапване , почна да ми се гади , и то по цял ден . Как мислите имам ли повод за радост ?  Чудя се дали да не отида за тест , но ме е страх да не се разочаровам .
Никой не знае дали има поводи за радост. За най-сигурно си направи кръвен тест. Какво означа страх от разочарование, ако не този път, другия.
Това с гаденето го зарежи. Peace

# 220
Благодаря за отговора  newsm51   Аз не съм си правила и домашен тест , освен да изчакам още 2 дни и да си купя  или направо да отивам за кръвен .  На 38 години съм и вече изпитвам страх като наближи МЦ .

# 221
Купи си на първо време тест от аптеката още днес. Peace  bouquet

# 222
  • Смолян
Кираа, ако не си си направила тест, а смяташ че има закъснение, направи си! И аз така си виках, ще изчакам още няколко дни, но не успях  Crazy Направих теста вчера и беше положителен Simple Smile
По-добре го направи, ако не ти хареса, утре сутринта повтори.. Simple Smile По-добре е отколкото да седиш и да се чудиш дали съм, дали не съм.
Поправка: Ама съм и аз една ляхма, стискам палци да е това което искаш!
Благодаря за отговора  newsm51   Аз не съм си правила и домашен тест , освен да изчакам още 2 дни и да си купя  или направо да отивам за кръвен .  На 38 години съм и вече изпитвам страх като наближи МЦ .

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 13:17 от Cassiopeia

# 223

Момичета,
Имам тест за оволация Сlear blue, в оригиналната му опаковка, всичко във вакоум както го купих... За мое щастие забременниях от раз и така и не го ползвах...ако някои интересува мога да го продам на полувин цена... Предвид колко са скъпи, мисля може да е в помощ на някое момиче.

# 224
Имам закъснение 4 дена,тези дни правих тестове 3 броя положителни с бледа втора черта,но ясна.меря базалната температура до вчера 31-ви ден от цикъла беше 37.1,но тази сутрин беше 36.9!направих още един тест с първата урина -имаше чертичка но беше по бледа от вчера,това дали е нормално ,другата седмица съм на преглед и до тогава ще откача Confused

Общи условия

Активация на акаунт