"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 852
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Честито Роси!Лека бременност!

# 376
Честито Роси!Лека бременност!
Мерси  Hug

# 377
Мн. се радвам за теб.Пожелавам ти само положителни емоции и лека бременност  Hug

# 378
Мн. се радвам за теб.Пожелавам ти само положителни емоции и лека бременност  Hug
Мерси да ви се връща  Hug  bouquet

# 379
Добро утро  много съм щастлива преди малко си напраших тест имам 2 съвсем ясни  EFP EFP не мога да ви опиша как се чувствам се от вълнение пожелавам на всеки да го преживее  Hug  bouquet
Браво честито!  bouquet

# 380
Браво, Rosica0202!   bouquet Леко бременеене желая!

# 381
Добро утро  много съм щастлива преди малко си напраших тест имам 2 съвсем ясни  EFP EFP не мога да ви опиша как се чувствам се от вълнение пожелавам на всеки да го преживее  Hug  bouquet
 Браво Роси   Hug Честито  Hug Чакаме те в другата тема  Mr. Green

# 382
Честито Роси!Лека бременност!  Hug

# 383
Честито Роси!Лека бременност!  Hug
Благодаря на всички и да ви се връща   bouquet  love001

# 384
Дано да не ни доиде този месец ! Силно се надявам! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 385
Здравейте момичета!
От много време чета тази тема (и много други де) и най-накрая събрах смелост да попитам и аз...
Та значи последния МЦ беше на 14.05 много оскъден и кратък... попринцип е точен на 27-28 дни и е около 7 дни дълъг. Вчера от любопитство направих тест и излезе втора много много бледа чертичка като конче седеше.... И не знаех дали да се зарадвам. Имам приятелка АГ, която днес каза, че лигавицата е доста задебелена, но не вижда нищо за момента.... До тук добре. Обаче в по-късните часове се появи едно кървене, което не е като менструално, оскъдно е и не е с типичен цвят. Корема си ме болеше и преди това, но като се появи кървенето започна по интензивно....
Какво ще ме посъветвате...Да правя ли пак утре тест или не?

# 386
Здравейте момичета!
От много време чета тази тема (и много други де) и най-накрая събрах смелост да попитам и аз...
Та значи последния МЦ беше на 14.05 много оскъден и кратък... попринцип е точен на 27-28 дни и е около 7 дни дълъг. Вчера от любопитство направих тест и излезе втора много много бледа чертичка като конче седеше.... И не знаех дали да се зарадвам. Имам приятелка АГ, която днес каза, че лигавицата е доста задебелена, но не вижда нищо за момента.... До тук добре. Обаче в по-късните часове се появи едно кървене, което не е като менструално, оскъдно е и не е с типичен цвят. Корема си ме болеше и преди това, но като се появи кървенето започна по интензивно....
Какво ще ме посъветвате...Да правя ли пак утре тест или не?

Отиваи утре сутринта веднага на гинеколог , заради карвенето което  се е получило след прегледа !

# 387
А тест преди това да правя ли?

# 388

Както искаш, но мисля че не е нуйно защото пак ще ти покайе полойителен

# 389

Както искаш, но мисля че не е нуйно защото пак ще ти покайе полойителен

Извинявам се за граматическите грешки но нямам кирилица на клавятурата

Общи условия

Активация на акаунт