"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 834
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
leksita благодаря ти за хубавите думи  Hug  Аз този месец съм решила да го дам почивка на плановете , само за удоволствие , а ако стане супер Simple Smile

Звучи страхотно  Grinning, а вие успявате ли да не мислите. Защото при мен нещо не се получава дори и да съм в почивка и където и да съм все това ми е в главата като че ли не мога и да се забавлявам като хората. Дори когато излизаме с мъжа ми и се събираме големи компании пак ми е едно такова депресирано  Sad

# 646
Момичета, това е тема за въпроси и отговори Simple Smile

Има доста теми в Искам бебе, където да споделяте  Peace Успех на всички!

# 647
Здравейте мили дами,тай като тази тема е от най-скоро реших да пиша тук,защото се регистрирах днес и не съм много наясно как стоят нещата във форума.Извинявам се предварително за неудобството и невежеството ми относно темите но искам да получа бърз отговор. С приятелят ми ресхихме миналия месец да си правим бебе, не се получи,този месец не сме правили опити за бебе, но си правихме секс разбира се без презерватив и в такъв случей не мога да бъда на 100% сиг. Трябваше да ми дойде м/у 1 и 3,но вече 8,9 дена ми закъснява което не е обичайно за мен,защото цикъла ми е рдовен.Направих си два теста преди три дни, и двата бяха отрицателни.Имам болки в яйчниците,много подути гърди и сънливост.Та въпроса ми е мили майка може ли да съм бременна,а теста да не ми отчита,много съм притеснена.Благодаря ви предварително. Simple Smile

# 648
Здравейте мили дами,тай като тази тема е от най-скоро реших да пиша тук,защото се регистрирах днес и не съм много наясно как стоят нещата във форума.Извинявам се предварително за неудобството и невежеството ми относно темите но искам да получа бърз отговор. С приятелят ми ресхихме миналия месец да си правим бебе, не се получи,този месец не сме правили опити за бебе, но си правихме секс разбира се без презерватив и в такъв случей не мога да бъда на 100% сиг. Трябваше да ми дойде м/у 1 и 3,но вече 8,9 дена ми закъснява което не е обичайно за мен,защото цикъла ми е рдовен.Направих си два теста преди три дни, и двата бяха отрицателни.Имам болки в яйчниците,много подути гърди и сънливост.Та въпроса ми е мили майка може ли да съм бременна,а теста да не ми отчита,много съм притеснена.Благодаря ви предварително. Simple Smile

Винаги има надежда да си, щом нямаш Ц., за да си на 100% сигурна си направи кръвен тест, там няма как да не покаже, ако има наличие на бременност. Тестовете може да не отчетът, ако например си имала късна О. Успех  Hug

# 649
Благодаря много,надявам се и аз да има EFP . Просто не знаех да ли може и въобще да ли са чести случеите на подобни ситъации Simple Smile

# 650
  • София
Направи си кръвен тест! Дано да е положителен, но ако не е-отиди на лекар, защото може да е киста, например.

# 651
Здравейте отново! Вече 3-ти месец правим опити за бебе. Миналият месец явно нищо не сме свършили, защото си ми дойде по часовник на 5.07. Този месец трябваше да е тук пак на 5-то число(цикълът ми е на 30-32 дни), но го няма още. Миналият месец много се разочаровах, затова този си бях казала, че няма да търся признаци и да го мисля и учудващо ми се получи до онзи ден. Горе-долу от датата, на която трябваше да ми дойде си ме понаболват корема и гърдите, обаче и нещо ми се и гади, днес почти целия ден, кръста и краката също. Имам и безцветно леко течение. Сутринта имах и ужасен световъртеж.Абе с една дума се чувствам като пълен парцал. Не се стърпях и направих тест, но беше отрицателен. Sad Според вас дали всичко е ПМС или има шанс теста да е отчел грешно? Благодаря ви предварително за отговорите

# 652
  • София
Здравейте отново! Вече 3-ти месец правим опити за бебе. Миналият месец явно нищо не сме свършили, защото си ми дойде по часовник на 5.07. Този месец трябваше да е тук пак на 5-то число(цикълът ми е на 30-32 дни), но го няма още. Миналият месец много се разочаровах, затова този си бях казала, че няма да търся признаци и да го мисля и учудващо ми се получи до онзи ден. Горе-долу от датата, на която трябваше да ми дойде си ме понаболват корема и гърдите, обаче и нещо ми се и гади, днес почти целия ден, кръста и краката също. Имам и безцветно леко течение. Сутринта имах и ужасен световъртеж.Абе с една дума се чувствам като пълен парцал. Не се стърпях и направих тест, но беше отрицателен. Sad Според вас дали всичко е ПМС или има шанс теста да е отчел грешно? Благодаря ви предварително за отговорите
Възможностите са много. Ако засичаш овулация по някакъв начин, ще знаеш кога да чакаш М.

# 653
Момичета, кръвен тест няколко дни преди очакваната менструация би ли отчел евентуална бременност?

# 654
Момичета, кръвен тест няколко дни преди очакваната менструация би ли отчел евентуална бременност?

ако си сигурна, че са няколко дни - да, ще отчете  Peace Успех!

# 655
Да ще отчете. Hug  bouquet Успех и да се похвалиш! Heart Eyes

# 656
Момичета,эдравейте отново, вече сьм много притеснина. Още не ми е дошло,днес си направих още един тест обикновен и пак отр. утре смятав да ходя на доктор. Незнам вече мн се притеснявам при 3 отр. теста дали е възможно да съм бременна? Ще се побъркам вече...

# 657
Не се побърквай и не се нервирай. Hug Направи кръвен тест и ще знаеш веднага дали си бременна или не и тогава ходи на лекар. Peace

# 658
Предвид закъснението вероятността тестовете да показват грешно е много малка. Има доста причини за закъснение, не само бременност. Успех утре при лекаря.

# 659
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
Малко е вероятно някой да има отговор на този въпрос, но аз все пак искам да попитам Simple Smile
Някоя от вас има ли информация колко често се случва една жена да получи оскъдно кървене, когато трябва да й дойде цикъла и да се окаже, че все пак е бременна? Оказа се, че майка ми е била така и при двете си бременности. Чух и за други такива случаи. Та се зачудих - това често ли се случва и на какво би могло да се дължи? Ако някоя от вас знае, много ще се радвам да сподели.
Не ми се смейте, но този месец имах силното усещане и няколко симптома, че най-накрая се е получило, но днес прокървих. Все още е доста слабо и ще го наблюдавам. Ако утре няма нищо, след 2 дни ще направя и тест. Но в името на моята образованост, ще се радвам да споделите каквото знаете или сте чували Simple Smile Много ви благодаря предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт