"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 809
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Doux от вчера имам доста обилна ЦС -плътно бяла , понякога и като вода , с ежедневни превръзки съм , но през 3-4 часа са доста мокри , имам чувството че изтича много вода  newsm78 Днес си гледам ЦС почна да става мръсно кафява и се появиха 1-2 капки кръв (розова) , кръста ме боли много , та не знам , може и да ми дойде , при теб имало ли е такива симптоми или много ЦС ?    

# 631
  • UK
vesi_mir, аз бях така предишния ми цикъл, имах зацапване три дни и на четвъртия за съжаление ми дойде.

# 632
Vesi_mir,имах обилна ЦС,да,водниста.Ами то ще си покаже-още днес-утре.

# 633
Най - мъчителното от цялата история е да чакаш и всяка минута да се питаш какво става , има ли нещо или всичко е една напразна надежда  , просто е ужасно  ooooh! И когато ти дойде след всичките терзания , които си преживял и надежди и молитви , мъжът ти да ти каже " Е , няма нищо , следващия месец " , да ама него не го боли кръст , корем и всичко останало , ужас  newsm78 Честно казано , най-малко си мисля , че съм бременна , просто ме гризе , какви са тези неща , които стават с организма ми  newsm78 Откакто сме почнали да правим опити за бебе ( от април месец) постоянно ме боли нещо , и то постоянно , а преди , въобще не разбирах , кога ми идва , нямах никакви болки , а да не говорим , че преди имах обилен МЦ , а сега с всеки изминал месец става все по малко и по-малко , миналия месец беше 3 дни от които 1-я и 3-я беше зацапване , а 2-я ден едвам имаше нещо червено , те хормоните ми откачиха , в какво е причината , някой може ли да ми обясни  newsm78 Дано не съм досадна с моите глупости , но освен с вас , няма с кой да споделя всичко това , а то те тормози отвътре  #Crazy

# 634
 Hug разбирам те много добре!Утре,ако го няма-тест!

# 635
Снощи вечерта дойде тази гадина , но страшни болки , пих хапчета че то не се търпи , така че до другия месец пак ще чакам  Cry  Успех на всички    Heart Eyes

# 636
Здравейте, за съжаление и ние не успяхме този месец.Не знам какво стана, но даже цикълът подрани, не се отчайвам и продължаваме напред!

# 637
Момичета, честно да ви кажа чета и се потрисам. Какви са тези внушения, нерви, очаквания. Ами в повечето случаи  бебето не се получава веднага, напротив минава минимум около година, вярно е че при някои става от първи път, но те са изключения, а вие базални температури, овулации, симптоми и прочие. От опит ще споделя, че при мен се случи точно когато ама изобщо не го мислех, напротив бях в болница, а след това лежах в къщи и правихме секс само веднъж и "о, чудо" се получи. Така че по-спокойно правете любов, а не "бебеправене" в точните дати и не го мислете толкоз. А тези тестове са ориентировъчни и по-скоро си мисля че са по-важни при нежелана бременност. Иначе успех на всички   bouquet

# 638
Ако все още не правите тестове за О и не си измервате БТ- сега е времето да почнете  Peace Успех!

Да ви поръся с малко мъжки прашец

stork-boy babydust7

# 639
Наистина е важно да следите базалната температура, аз така разбрах, че нямам ов. Имам много редовен цикъл на 30 дни но е без ов и от месец се лекувам.

# 640
Ако все още не правите тестове за О и не си измервате БТ- сега е времето да почнете  Peace Успех!

Да ви поръся с малко мъжки прашец

stork-boy babydust7

bouquet  Благодаря за прашеца  Hug    newsm79

# 641
Привет от мен !Този месец съм се побъркала на тема бебе тъй като започнах стимулация с Фемара и на 12 ден от МЦ имах 3 фоликула по 13мм. Сега пия Дуфастон днес ми е 22 ден от цикъла и три поредни дни измервам БТ 36,9 градуса, дори днес беше 36,95 почти 37. Мислите ли че може да се е получило или Дуфастона да влияе на БТ. Същевременно имам ужасни болки в гърдите и яйчниците.

# 642
Вярно е,че не трябва да се вглъбявате в това и може би всеки ден меренето на БТ внася допълнително напрежение, а то пречи.Но ще стане момичета.От опит знам,че най-лесно се получава по време на отпуска, когато мног много не мислите за това, а се разсейвате, правите любов, ходите на кино и оп бебе.Засичайте си овулацията, това с тестчетата помага за да знаете коха е и го ударете на секс уикенд и ще има мнпго бебета, сигурна съм.Стискам палци.Извинте за разменените букви, но през таблета, така се получава.Айде казват, че лятото и през Август бвбетата стават и без да искаш, така че не го мислите много, а ходете за секси бельо Wink Прегръдки

# 643
leksita благодаря ти за хубавите думи  Hug  Аз този месец съм решила да го дам почивка на плановете , само за удоволствие , а ако стане супер Simple Smile

# 644
leksita благодаря ти за хубавите думи  Hug  Аз този месец съм решила да го дам почивка на плановете , само за удоволствие , а ако стане супер Simple Smile

+1  Peace  и аз така съм го решила и съм запланувала почивка септември  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт