"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 796
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Iliyana_Anna, да, случвало ми се е.

vrabche, щом си правила секс без предпазни средства - да, има шанс да си бременна и да, може да е било рано за тест, щом понякога цикълът ти е 40 дни.

# 616
  • В един копнеж!
Здравейте! Аз имам бързо въпросче-случвало ли се е на някой от вас да си ви дойде М , и веднага след това да имате напрежение в гърдите и вс. симптоми за бременност?

Синдромите на МЦ, много често са като на бременност. Ама уви! А и откакто си в МЦ, незнам изобщо как би си помислила, че можеш да си бременна?!!

# 617
  • София
Здравейте, момичета. Радвам се, че има такава тема Simple Smile
Моят случай е следният: пих противозачатъчни 3 месеца. Това ми е първият месец след спирането на хапчетата и възобновено бебеправене Simple Smile След 4-5 дни ще очаквам да ми дойде, но чувствам нехарактерни неща: след обичайната ми тренировка получих остри болки ниско долу в ляво, на следващата седмица след едночасово ходене пеша с бърз темп, пак същите болки - четох, че това се получава, когато очакваш бебе и се претовариш. Не искам да бързам да се хващам за това и се чудя възможно ли е тези болки да са в следствие на възобновената работа на яйчниците ми след 3-месечната пауза? Ако някоя от вас си е чувствала, кога е в овулация по болки в яйчниците - болката каква е - остра или по-скоро тъпа?
Много ще се радвам тези от вас, които имат такъв опит да го споделят с мен. Благодаря предварително!

# 618
Яйчниците си работят и като си на противозачатъчни. Няма как да ги паузираш за колкото време искаш и после пак да започнат. Но определено е много вероятно да настъпи смущение в цикъла и той да стане с различна дължина. Но все пак 3 месеца не са толкова дълъг период и може всичко да си е в норма.
Болката при овулация е подобна като тази преди М, но е по-слаба.
Успех.

# 619
  • София
Здравей, Клеопатра, благодаря ти за отговора!

# 620
  • София
Момичета, днес пак получих болка, но не беше остра и продължителна, а много остра и кратка, чак ми секна изречението, защото говорех с една продавачка през това време. Много се притесних, минаха ми мисли за извънматочна бременност или кисти. Това са нови теми за мен и не съм запозната в детайли.
При извънматочната бременност болките не трябва ли да са продължителни, а не 2 пъти в седмицата. Не споменах, че имах зацапване и в момента зърната на гърдите ми са с увеличен диаметър, затова си мисля дали не съм бременна, но ако съм бременна и всичко е нормално...нормални ли са тези болки?

# 621
Болките при бременност са подобни на тези преди М. (да не кажа същите)
За извънматочна ми се струва рано да има болки.
Това зацапване пък съвсем не е нормано...

# 622
  • София
Не, зацапването не е сега, а преди да започна да чувствам каквито и да е болки. Надявам се да е от имплантиране Simple Smile

# 623
Бланка-82 а защо не си направиш тест за бременност!? Кога ти беше последният Ц?

# 624
  • София
Здравей, МечтичкаД, направих тест, въпреки че ми се струва рано. Отрицателен е. Иначе трябва да ми дойде на 8ми август, т.е. след 3 дни. Това ще е първия ми истински цикъл след противозачатъчните, така че очаквам да се забави. Остава ми само да чакам и да се надявам тези остри болки да не са нещо сериозно. Мисля, че сега и да отида на ехограф, нищо няма да се види, каквото и да е положението.

# 625
Здравейте да се включа и аз с един въпрос . МЦ ми е 27-28 дни , винаги идва точно никога не закъснява , днес ми е 29 ден , направих сутринта тест Престо (пише че отчита 7 дни след секс ) , но си беше отрицателен , днес ми е 15 ден след О. (засякох с тестове за овулация) , възможно ли е да ми показва отрицателен тест ? Другото , което си мисля този месец пих доста хранителни добавки и витамини за подобряване на МЦ и на О. , дали е възможно от тях МЦ да ми се увеличи , мисля от днес да спра всичките и да видим дали ще ми дойде newsm78 Кръста ме боли доста , отвреме на време имам прорязвания само от лявата страна и то не ниско долу а по на високо , преди М винаги ми се яде нещо сладко а сега постоянно ми се яде солено , какво мислите по-въпроса , колко дена трябва да изчакам и да се консултирам с доктор ?

# 626
Няма нужда от лекар,просто изчакай- все пак ти закъснява с 1 ден.Направи тест отново утре с първа сутр.урина.На мен също на 29 ден беше отрицателен,на 31 ви видях две чертички.Успех!  Peace

# 627
Zdraveyte,novi4ka sum tuk.Iskam da spodelq moite simptomi s vas-tova,koeto me navede na misulta za eventualna bremennost  ,vsu6tnost be6e lekoto sarcebiene,bez pri4ina i leko prilo6avane,sled tova  bolki v qi4nicite,,svetovurtej sutrin ,izvednuj  sprq da mi se pu6i  i  da mi se pie  kafe,,bolqt me gardite,,sabujdam se sutrin rano,za da hodq do WC.I koremut mi e podut,osven tova na momenti imam 4uvstvoto,4e ne mi dostiga vuzduh.?Znam,4e ne ste dok  tuk,no vi molq za suvet ,i mnenie ,blagodarq?A,i da kaja,4e poslednata  M be6e ot 16.07-21.07,cikulut mi e  redoven  na 26 dni,a tezi ne6ta gi use6tam ot 5-6 dni a sledv M q o4akvam sled 5 dni ,vazmojno li e da use6tam simptomi na na4alna bremennost?

# 628
Доста от нещата,които описваш може да се дължат на жегите,на ПМС,както и на доза внушение.Овулация следила ли си?

# 629
Доста от нещата,които описваш може да се дължат на жегите,на ПМС,както и на доза внушение.Овулация следила ли си?
  Ne....,no dano naistina da e ot jegite,edva li e vnu6enie,za6toto sega ne sum gotova za 2ro dete .blagodarq vse pak za burziqt otgovor Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт