"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 817
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
И според мен е много бледа но я има, а и каза, че е втори, два грешни положителни не е възможно.

# 721
Съгласна съм с РАфи  Hug А и няма значение в случея щом ти е нередовен Ц, но поне ако си знаеш Овуто кога ти е , ще разбереш и дали си в закъснение този път   bouquet Стискам палци  Hug

# 722
И според мен е много бледа но я има, а и каза, че е втори, два грешни положителни не е възможно.

Ами аз вече толкова тестове правя от както сме почнали и все си въобразявах,че я виждам и сега чувството е много странно ... тя е много бледа и според мен си излезе до времето за отчитане, но понеже всеки път ми се привиждаше, сега не мога да повярвам,че е реална.

# 723
# 724
Zdraveite. Az sum na 21 godini i sum malko pritesnena... Na 24ti septemvri mi doide cikalat a na 29ti mi svurshi a veche 3 dena Imam rozovo techenie.. i ne znam kakvo se dulji tova.. pomognete mi

# 725
1-Възможно е да не ти е свършил все още цикъла
2-Темата е " бременна ли съм "
3-Тук се пише на Български език
И не на последно място-Има нова тема

# 726
Момичета днес 23 ден от цикъл (овулация остановена с ехо на 14 ден) ЧХГ 1.33..има ли шанс според вас.?Дали може да е рано за теста.Имам и Прегнил 5000 ед поставен. на 13 ден.
Дали не е остатък от Прегнила?.Въпреки, че минаха доста дни.

# 727
Здравейте  bouquet Последния ми цикъл беше на 17.09, имах полов контакт на 23.09., презерватива се скъса, но понеже това се усети, свършването беше навън, но мисля че имаше и по външните ми полови органи. Идва ми на 27-29 дена и продължава 5-6 дена. 2 дена след контакта изтече цервикална слуз като белтък, имах усещания като все едно съм в цикъл, с болка от дясно. По принцип овулацията си я усещам на 10-я ден от менструацията. Странното е, че още 2 дена след контакта, температурата ми беше повишена, усещах се много топла. Усещането, че лицето и дланите ми горят продължи близо седмица. Ходих на лекар преди 2-3 дни, защото съвпадна с годишния ми профилактичен преглед. Освен температура между 36.9-37.2, имах и постоянни тъпи болки в десния яйчник и напрежение в гърдите и гърба. Лекарката каза, че е очаквала да види киста, но нямаше такава. Изключи и инфекция, апандисит и гъбички, понеже се притеснявах  заради новия партньор и скъсания презерватив. Нямах никакво течение.  Напипа удебеление на десния яйчник, после ме гледа и на трансвагинален ехограф, както и на другия, но не можа да открие причина. Това беше на 9-я ден след контакта. Според нея и бременност не е възможна, но аз се притеснявам. Ще направя тест след няколко дни. Трябва да ми дойде между 13-ти и 15-ти. Странното ми е , че напрежението и надуването на гърдите започна около 8-9 дена след контакта, дори и да има бременност не е ли прекалено рано според вас? И темпертаурата и болките в яйчника веднага след това, които продължават и до сега? По принцип напрежението и болката в гърдите ми започва около седмица преди цикъла.

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 14:00 от Snow_Princess

# 728
# 729
Добър вечер и от мен!  Simple Smile (това е първият ми пост)
Та с приятеля ми бебе правим в момента и тайничко се надявам да съм бременна, тъй като ми закъснява вече с пет дни, а и днес БТ ми беше 37,3. Интересното е, че след О. ми гърдите ми бяха все едно ми е свършило (нормани, не болезнени), до снощи! Днес ме болят и то много странно - някак отгоре и отстрани. Според вас възможно ли е да съм бременна?!
П.П. Правих си тест за бременност преди 2 дни - беше  EFN. Чудя се дали е възможно да съм, а да не е отчело още?

# 730
Направи със сутрешна урина, ако си бременна трябва вече да покаже макар и със бледа чертичка.Опитай с престо.

# 731
Leksita, благодаря ти! Много ме е страх да не се разочаровам (отново!). Преди малко мерих БТ - 37.2, леко спаднала е за разлика от вчера (37.3). Когато си правих тест беше Клиър тест (не знам до колко е надежден), а си и мисля, че моята О. е по-късно, тъй като М. ми идва на 33-34 ден.

# 732
Не се страхувай, а си направи тест и ако пак е отрицателен, не се надявай много и не му мисли. Hug

# 733
t.dobrinova здравей и добре дошла.
Не се притеснявай от разочарованието,не е приятно, но го има.
Закъснението е добро за да може да отчете теста,или си пусни кръвен и ще си 100% сигурна какво се случва с теб,аз ти желая положителен резултат!  bouquet

# 734
densi  и  melody007, благодаря Ви за топлото отношение и подкрепа! Взех окончателно решение да си направя тест във вторник (сутринта, за най-сигурно), защото ми се е случвало два пъти от ноември месец миналата година да ми закъснява с по 40 дни и резултат  EFN съответно. Надявам се този път случаят да не е такъв. Ще ви споделя успеха/неуспеха си тогава  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт