КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 394
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 020
Не понасям агресивни екземпляри като Гошо, но най-фалшивият човек в базата ми е Евгени и се мисли за много умен и велик, но всъщност повечето му изказвания са бла-бла.
Най-големите ми симпатии са за Пинджурова и Сано, бих се радвала, ако някой от тях спечели.
Каменов е преживял катарзис, само му се е отворИла някоя нова чакра, то е смирение, мъдрости, чу-до! Grinning

# 1 021
  • Бургас
Браво Костя! Големия биач е тоя, гнусна мутра Close

не е гнусна мутра а мъж на място

Е какъв мъж на място е тоя бе????? Да ви имам критерии за мъж.  #2gunfire По-скоро му отива епитета и определението ДИВАК!

ами ако и аз имах такива дразнители около себе си и аз ще стана дивачка

# 1 022
  • София
Костя тотално се изложи, на мен ми беше даже смешно, как скача като петле и ми се струва, че той нещо май не разбра, че всички бяха съгласни да номинират него,  не е само Жоро и не дойде предложението от него , а от Евгени, който ги агитираше да го номинират.  

# 1 023
Много изкревени разбирания имаме ние българите - истинските мъже са биячи, обиждат жени, блъскат, чупят предмети. А тези, които имат някаква кариера, успели са извън пределите на страната, владеят няколко езика и свирят на пиано са гейове!  
Не е точно така.Аз не съм мъж , но ако някаква 23 годишна ми се пули насреща и то месеци наред продължи с това поведение няма да я бавя.Евгени може и да е печелил титли с отбора си , но това не означава, че е стойностен и като човек.Владеенето на езици не е критерии за каквото и да е , и цигани дето са учили до 4 клас говорят по 2 езика, познавам едно такова цигане.Та всичко е комплекс от качества които трябва са си съчетал за да си Човек

# 1 024
Костя тотално се изложи, на мен ми беше даже смешно, как скача като петле

Трябваше да начупи нещо, къф мъж е, нещо стол, декор или направо някоа глава.

Пфууу кокошка германска.  Crossing Arms

# 1 025

Каменов е преживял катарзис, само му се е отворИла някоя нова чакра, то е смирение, мъдрости, чу-до! Grinning
Да,наистина!Какво стана с Каменов?!?От както Гери си тръгна,гледаме друг човек!Което явно доказва,че всичко онова е било поза.Остава въпросът защо си е мислел,че по този начин ще се хареса на Гери или какво е целял да спечели..

# 1 026
Костя тотално се изложи, на мен ми беше даже смешно, как скача като петле и ми се струва, че той нещо май не разбра, че всички бяха съгласни да номинират него,  не е само Жоро и не дойде предложението от него , а от Евгени, който ги агитираше да го номинират.  
Костя се разсърди от личните нападки и от това, че гошо мутрата го е заплашвал с бой ако не си забие копието където трябва. Как точно се изложи ми е много интересно?

# 1 027
  • Бургас
Много изкревени разбирания имаме ние българите - истинските мъже са биячи, обиждат жени, блъскат, чупят предмети. А тези, които имат някаква кариера, успели са извън пределите на страната, владеят няколко езика и свирят на пиано са гейове!  
Не е точно така.Аз не съм мъж , но ако някаква 23 годишна ми се пули насреща и то месеци наред продължи с това поведения няма да я бавя.Евгени може и да е печелил титли с отбора си , но това не означава, че е стойностен и като човек.Владеенето на езици не е критерии за каквото и да е , и цигани дето са учили до 4 клас говорят по 2 езика, познавам едно такова цигане.Та всичко е комплекс от качества които трябва са си съчетал за да си Човек

Peaceсъгласна

# 1 028
Peace Joy

# 1 029
Да,наистина!Какво стана с Каменов?!?От както Гери си тръгна,гледаме друг човек!Което явно доказва,че всичко онова е било поза.Остава въпросът защо си е мислел,че по този начин ще се хареса на Гери или какво е целял да спечели..

Защитна реакция в непозната среда може би?  newsm78

# 1 030
  • София

Защитна реакция в непозната среда може би?  newsm78

Даааа..Каменов вече не ТОВА, което беше  

# 1 031
  • София
Костя се разсърди от личните нападки и от това, че гошо мутрата го е заплашвал с бой ако не си забие копието където трябва. Как точно се изложи ми е много интересно?

Да, не беше редно Жоро да говори така за него ,беше грозно, но и не беше това начина да се защити , според мен. В опита си да се защити  падна много ниско и беше грозно. В началото му симпатизирах много , но с течение на времето видях как се върти ту при едните , ту при другите и ми дойде в повече.

# 1 032
Изумява ме колко хора, даже и жени подкрепят георги. Някакви пикли в facebook го защитават, колко го били предизвикали и как трябвало да избие зъбите на марина и бориса. Това е малко като мисленето на изнасилвачите - жените са виновни защото са били облечени еди как си или се държали еди как си. Болен народ сме.

# 1 033
  • София

А сега Андрей, ще даде нова посока на разговора и СМС-ите на зрителите

# 1 034
Браво Костя! Големия биач е тоя, гнусна мутра Close

не е гнусна мутра а мъж на място

Е какъв мъж на място е тоя бе????? Да ви имам критерии за мъж.  #2gunfire По-скоро му отива епитета и определението ДИВАК!

ами ако и аз имах такива дразнители около себе си и аз ще стана дивачка

Ами то това говори за психика да ти кажа. А един истински мъж би трябвало да има много устойчива психика! Щом едно момиченце успя да го изкара извън контрол с думи...няма каква да го коментираме! + това един мъж не може да е истински мъж и мъжкар, ако не е интелигентен!

Общи условия

Активация на акаунт