КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 302
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 185
Някой по-напред в темата каза за човека от екипа, който е споделил, че всичко е нагласено

# 1 186
А Марина защо веднага когато разбра,че е номинирана  от публиката и каза, че няма да издържи в изолатора? Значи тя е сигурна,че ще издържи теста, т.е. знае кой е къртицата.
По тази логика кърта е от нейния лагер: Бо или Евгени.
Жокерът аз го тълкувам с предаването на поста "къртица" (от ръка в ръка) от Русев на Евгени например, или някой друг мъж.

Тя каза " Ако стигна до изолатор....".Това,явно повече я плаши отколкото да отпадне  Peace

# 1 187
  • София
Ако Марина оцелее на теста ще е цяло чудо

# 1 188
Някой по-напред в темата каза за човека от екипа, който е споделил, че всичко е нагласено

По-назад в темата много неща се изписаха, една част от тях със сигурност бяха лъжи.  Wink

# 1 189

Аз мисля,че всички са с равни шансове,освен ако не играе срещу самата къртица.
Кой ли ще и пратят? Дали няма да е Костя  newsm78

# 1 190

Глупости, с нова къртица сме ако не си забелязала.  bash Чааак пък "цяло чудо".  Rolling Eyes

+1

# 1 191
Кой ли ще и пратят? Дали няма да е Костя  newsm78

Мислиш, че няма да има битка за копия между лидерите на двата лагера?

Костя е човек за номинация, когато лагерите са на едно мнение.  Mr. Green

# 1 192
Зависи от това  кой ще е пръв на копията. Peace Сано,Каменов,Ивайла,Георги и за Вики се колебая са хората,които мисля че ще гласуват против Костя.Накъдето тръгне.
Докато,ако трябва да се гласува против Ивайла или Бориса,не мисля,че примерно Сано ще гласува срещу Ивайла или пък Каменов срещу някоя от двете.

# 1 193
  • София

Глупости, с нова къртица сме ако не си забелязала.  bash Чааак пък "цяло чудо".  Rolling Eyes

+1

Това си е мое мнение Ocaso. Ще видим какво ще стане, мисля че всички останали които останаха са по - съобразителни от нея, естествено късмета също е важен.

# 1 194
  • Blondeville
Абсолютно подкрепям  цитираното мнение, както и мнението на caramelle. Марина съчетава всички най-противни качества за един човек - пресметливост, нагаждачество, интригантство, безмерна злоба и още по-безмерна глупост. А най-лошото е, че се гордее с всичко това.

Бориса пък е типичен пример за " Крадецът вика "дръжте крадеца" ". Обвинява другите в манипулаторство, докато тя самата дирижира всичко доста умело. И злобният й и нагъл маниер на говорене ме изкарват от равновесие.

А Евгени на мен лично ми се срина в очите, точно по същата причина - техният лагер не спря да съди другите за неща, които всъщност самите те правят цяло предаване. А не беше ли една от най-долните постъпки изкарването на Киряков, когото Русев набеди с монолога си в изолатора и с манипулациите си пред останалите?

Това, което ми се иска е до финала да са излезли Марина, Бориса и Евгени. За душевно и слухово спокойствие.

Прочетох доста тежки мнения за "сексистка Б-я", 'заплашва със саморазправа навън", Мицич била "наивна и ограничена , но мила"??? Мила и поведението и забавно????  Марина показа  позорни черти на слаба и пресметлива жена, която се прилепва към по силния и минава безсрамно от лагер в лагер. Забавно ли е когато за да угоди на новия си собственик Бориса, избълва върховната глупост, че Георги може да си го получи от "големия фен ,подарил  заека"? Това не е ли закана за саморазправа отвън? Ако не е идея на продукцията , а действителен вот на публиката , го възприемам като нетърпимост към нагаждачеството, глупостта и клюкаренето на Марина. Със сигурност тя не е Къртицата, но масовия зрител не я видя като забавна, а като лишено от достойнство същество , което "в живота ' винаги ще те предаде ако не си и от полза. Поведението на Георги е укоримо, агресията му грозна, но беше предизвикана от наглоста на Бо, от глупоста на Марина, от безсилие да реагира на лицемерието .Бориса играе с белязани карти от самото начало, тя първа се отдели в "група" , говори за лицемерие и арогантност, но не ги вижда в себе си. Днес със сигурност ще номинират Ивайла, защото групата им е по многобройна. Групата на ветропоказателя, двуметровия проповедник, протежето на Продукцията, Костя , татуирания смешник и Сано. всички срещу Георги и Ивайла. Божеее, докъде ме докара "групата на прекрасните" , да харесам един ММА боец, щото показа,че може да мисли и има чуство за хумор и една бивша мутреса , която показа кротък нрав и желание за разбирателство.  smile3511

# 1 195
Продължават да си пазят Борисчето...

Използвам последното подобно мнение, но въпроиса не е само към теб.

ОК, приемаме че има някакво по-специално отношение към Бориса. Идва въпроса: ЗАЩО това е така?

Не се сещам да съм чел задоволително обяснение. Моля, задоволете ме.

Симпатична е на Ники Николов и вижда в нея потенциал да раздвижва предаването му.

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 12:05 от Mirela__

# 1 196
Казаха ли защо няма предверие?

# 1 197
  • София
Казаха ли защо няма предверие?

Ще има тази вечер

# 1 198
Евгени на мен лично ми се срина в очите

С какво ти се издигна преди това?  newsm78 Нали за да се срине трябва да е издигнат или?  Mr. Green

# 1 199
Евгени е част от силно волейболно поколение и  е нормално да бъде много обичан заради успехите му с националния отбор. Беше силен централен блокировач, със сравнително мощен сервис, макар недобре насочен и незатрудняващ посрещането в повечето случаи. По време на интервюта се изказва интелигентно и вдъхва респект. В предаването поведението му не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт