КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 315
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 170
  • in Wonderland
Прочетох доста тежки мнения за "сексистка Б-я", 'заплашва със саморазправа навън", Мицич била "наивна и ограничена , но мила"??? Мила и поведението и забавно????  Марина показа  позорни черти на слаба и пресметлива жена, която се прилепва към по силния и минава безсрамно от лагер в лагер. Забавно ли е когато за да угоди на новия си собственик Бориса, избълва върховната глупост, че Георги може да си го получи от "големия фен ,подарил  заека"? Това не е ли закана за саморазправа отвън? Ако не е идея на продукцията , а действителен вот на публиката , го възприемам като нетърпимост към нагаждачеството, глупостта и клюкаренето на Марина. Със сигурност тя не е Къртицата, но масовия зрител не я видя като забавна, а като лишено от достойнство същество , което "в живота ' винаги ще те предаде ако не си и от полза. Поведението на Георги е укоримо, агресията му грозна, но беше предизвикана от наглоста на Бо, от глупоста на Марина, от безсилие да реагира на лицемерието .Бориса играе с белязани карти от самото начало, тя първа се отдели в "група" , говори за лицемерие и арогантност, но не ги вижда в себе си. Днес със сигурност ще номинират Ивайла, защото групата им е по многобройна. Групата на ветропоказателя, двуметровия проповедник, протежето на Продукцията, Костя , татуирания смешник и Сано. всички срещу Георги и Ивайла. Божеее, докъде ме докара "групата на прекрасните" , да харесам един ММА боец, щото показа,че може да мисли и има чуство за хумор и една бивша мутреса , която показа кротък нрав и желание за разбирателство.  smile3511

202uu
Само дето аз нямам проблем кой какъв е навън (ММА боец и мутреса ) , а ги харесвам от това , което виждам до сега в предаването . Нито съм ги виждала , нито ще ги видя навън някога !

# 1 171
  • Варна
Аз смятам ,че къртицата е Бориса -гледах сега един клип на Константин, в който участва Бориса и в клипа има същите такива фрески , като жокера .

Или пък- изпълнителя на песента е Константин = Костя?  Crazy

# 1 172
Фен съм на Бориса и ми се иска тя да спечели, не ми пука дали е Къртицата или не, въпреки че през цялото време подозирам, че получава някакви наставления от екипа на продукцията. Евгени също ми харесва, по обясними причини Grinning Малкият агресивен питбул ме дразни неимоверно. Ивайла е интересен играч, но с това лаещо пале, което си е избрала за паж, малко ми нарушава аурата Laughing Другите са ми само за пълнеж baby_neutral
Поради какви причини харесваш Евгени? Щото и аз му симпатизирам, но понеже гледам, че много хора оттук не го харесват, ми е интересно твоето мнение.Simple Smile
Ами и аз съм съвсем наобратно, защото гледам колко хора тук се възхищаваха на Боби, сега и на Георги, пък на мен и двамата ми изглеждат мъжленца, не мъже. Евгени ми е симпатичен и заради волейбола, и заради Бориса, и заради това че си играе играта, без да шляпа в някакви емоционални локви като онзи "боец" Laughing
Хм, дали наистина не шляпа Евгени в емоционални локви, права си, не шляпа, направо е потънал

# 1 173
  • София
Дайте някаква анкета за  номиниран довечера или за кой е къртицата или пък на кой симпатизирате?

# 1 174
Ако наистина това е жокера е голяма тАпня. Нещо по-завъртяно ми се иска да е, някакъв смисъл да се  търси в изображението, неговата история, но сигурно са прави предположенията за клипа.

Вчера Бориса какво вика: Оооо нищо женско не виждам в тоя жокер, мъж ще е.

# 1 175
подкрепям мнението на Георги, че Русев се е дал на Бориса на теста и че тя го пре*ба номинирайки го, само и само, да направи себе си ПИЧ.

Ако изключим конспиративните теории, а това не е лесно  Laughing, аз също считам, че Бо силно се отдаде на емоцията с решението си да забие на Русев.

Като нищо можеше Ивайла да я няма вече. Караници нямаше да има, един единствен отбор щяха да колят и бесят до финала, ноооо....

Най - вероятно щеше, да бъде точно така. Ивайла нямаше, да я има и те щяха лека по - лека, да отстранят всички по пътя си. В крайна сметка, колкото и да сме подозирали зрителите Русев, той нямаше смисъл, да се предава малко преди финала, защото нямаше гаранция на 100%, че ще го разкрият.
Бориса и Евгени щяха, да имат сигурно място на финал, да побеждават на тестовете, знаейки кой е къртицата. Най - вероятно щяха, да изберат някой от тях за победител, тя като известна златка и той като известен спортист.
Дам, но предаването едва ли щеше да е толкова гледаемо и обсъждано. Не забравяйте, че с отпадането на Боби рейтинга им доста падна, имаха нужда от нещо наистина разтърсващо. Мисля, че Бориса едва ли самосиндикално е взела подобно решение, да номинира Рисев, това е политика на продукцията, съвсем ни взеха за мезе. Продължават да си пазят Борисчето...

# 1 176
Продължават да си пазят Борисчето...

Използвам последното подобно мнение, но въпроиса не е само към теб.

ОК, приемаме че има някакво по-специално отношение към Бориса. Идва въпроса: ЗАЩО това е така?

Не се сещам да съм чел задоволително обяснение. Моля, задоволете ме.

# 1 177
Цитат
Дам, но предаването едва ли щеше да е толкова гледаемо и обсъждано. Не забравяйте, че с отпадането на Боби рейтинга им доста падна, имаха нужда от нещо наистина разтърсващо. Мисля, че Бориса едва ли самосиндикално е взела подобно решение, да номинира Рисев, това е политика на продукцията, съвсем ни взеха за мезе. Продължават да си пазят Борисчето...

Кой ви е излъгал, че след като изгониха Боби рейтинга е паднал ? Да не би светец да сме гледали, който ни озарява с приказна светлина ? Рейтинга си остана толкова силен и дори лайфовете са още по-гледаеми. Спрете да си налагате мнението, че около Боби се е въртяло предаването.

# 1 178
Продължават да си пазят Борисчето...

Използвам последното подобно мнение, но въпроиса не е само към теб.

ОК, приемаме че има някакво по-специално отношение към Бориса. Идва въпроса: ЗАЩО това е така?

Не се сещам да съм чел задоволително обяснение. Моля, задоволете ме.

Защото стана видно,че масово е недолюбвана от хората.Две номинации от публиката.Подкрепяйки я и пазейки я още повече изострят чувството на нетърпимост у зрителите.Хората са по-склонни да пускат смс и да гласуват ПРОТИВ ,отколкото ЗА. Просто теория  Peace

# 1 179
Щом човек от екипа е казал, че е нагласено, има ли смисъл въобще да обсъждаме?  Thinking Само се хабим, а ония вътре са си взели хонорарите, както каза Бориса...

# 1 180
Кой е този човек от екипа?Къде го е казал?

# 1 181
Кой е този човек от екипа?Къде го е казал?

И още повече КАКВО е казал.

"че е нагласено" нищо не значи, конкретика, факти, документи, давайте...  Laughing

# 1 182
  • София
Прочетох доста тежки мнения за "сексистка Б-я", 'заплашва със саморазправа навън", Мицич била "наивна и ограничена , но мила"??? Мила и поведението и забавно????  Марина показа  позорни черти на слаба и пресметлива жена, която се прилепва към по силния и минава безсрамно от лагер в лагер. Забавно ли е когато за да угоди на новия си собственик Бориса, избълва върховната глупост, че Георги може да си го получи от "големия фен ,подарил  заека"? Това не е ли закана за саморазправа отвън? Ако не е идея на продукцията , а действителен вот на публиката , го възприемам като нетърпимост към нагаждачеството, глупостта и клюкаренето на Марина. Със сигурност тя не е Къртицата, но масовия зрител не я видя като забавна, а като лишено от достойнство същество , което "в живота ' винаги ще те предаде ако не си и от полза. Поведението на Георги е укоримо, агресията му грозна, но беше предизвикана от наглоста на Бо, от глупоста на Марина, от безсилие да реагира на лицемерието .Бориса играе с белязани карти от самото начало, тя първа се отдели в "група" , говори за лицемерие и арогантност, но не ги вижда в себе си. Днес със сигурност ще номинират Ивайла, защото групата им е по многобройна. Групата на ветропоказателя, двуметровия проповедник, протежето на Продукцията, Костя , татуирания смешник и Сано. всички срещу Георги и Ивайла. Божеее, докъде ме докара "групата на прекрасните" , да харесам един ММА боец, щото показа,че може да мисли и има чуство за хумор и една бивша мутреса , която показа кротък нрав и желание за разбирателство.  smile3511

Абсолютно на същото мнение съм  Peace

# 1 183
Абсолютно на същото мнение съм  Peace

Тогава моля те, опитай се да го напишеш по-сбито, кратко и лесно за четене. Тая текстова тухла  Laughing ме плаши.  Smile

# 1 184
А Марина защо веднага когато разбра,че е номинирана  от публиката и каза, че няма да издържи в изолатора? Значи тя е сигурна,че ще издържи теста, т.е. знае кой е къртицата.
По тази логика кърта е от нейния лагер: Бо или Евгени.
Жокерът аз го тълкувам с предаването на поста "къртица" (от ръка в ръка) от Русев на Евгени например, или някой друг мъж.

Общи условия

Активация на акаунт