КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 300
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Варна
blondie_anna +1 , напълно съм съгласна с теб и цитираните мнения  Peace

Освен изброените от теб, аз лично бих се радвала и Каменов и Георги да не са сред финалистите, защото за мен подобни персонажи нямат място в тв пространството с начина им на изразяване, още повече в последната 3ка, бореща се за награда.

Предаването се превърна в парад на глупостта, агресията, арогантността, наглостта, псевдоморала, грозно представян като "пример за децата".

ПС: Сиси понеже си ме питала някъде назад за моето мнение за нова К, точно както Н.Н. прикриваше (за мен прозрачно) Русев, сега виждам как го прави за Бориса, а и знаем колко много държат да й дадат някаква парична премия (ясно е че няма да е на победител), та предполагам че Н.Н. наивно й е завещал парите на Русев, натрупани до момента.  Crossing Arms

А можеше да направи много по-интересен, интригуващ, изненадващ и смислен избор ooooh!

# 1 201
Евгени е част от силно волейболно поколение и  е нормално да бъде много обичан заради успехите му с националния отбор. Беше силен централен блокировач, със сравнително мощен сервис, макар недобре насочен и незатрудняващ посрещането в повечето случаи. По време на интервюта се изказва интелигентно и вдъхва респект. В предаването поведението му не ми допада.

Да, това и очаквам аз общо взето. Обичта към успехите на нац. отбор и в някаква степен към волейболиста Иванов да се прехвърлят към играча от Къртицата Иванов.

Човешки слабости. Добре че съм киборг, нали така Диди?  Laughing

# 1 202
  • Blondeville
Харесвах го, защото ми допадат хора с такова отношение към семейството, харесвах го заради спортната му кариера, а и съм чувала хубави неща за него от хора, които го познават лично. Да кажем, че за мен си беше "влязъл с името"  Mr. Green

Заради това по дифолт бях решила, че ми е един от фаворитите и искам да стигне до финала. Малко по малко ме отблъсна  с двойните си стандарти, с реакциите си и с цялостното си поведение. Това, което каза за Ивайла, сълзите и очилата, би го казала леля Пена на пейката с комшийките, не и сериозен мъж, който си е "влязъл с името". Аз бих го попитала той ако плаче дали ще му е удобно да си бърше сълзите, докато е с очила. Бих го попитала защо Христина Русева заслужаваше успокоение повече от Ивайла. Бих го попитала защо прилага двойни стандарти, когато става въпрос за стратегии и манипулиране. Тъй като няма как да го направя просто си разсъждавам в бг мама  Laughing

Евгени на мен лично ми се срина в очите

С какво ти се издигна преди това?  newsm78 Нали за да се срине трябва да е издигнат или?  Mr. Green

# 1 203
според вас вярно ли е, че Бориса не е познавала Русеви преди формата? Тя го каза това и веднага ми светна червената лампа, че е лъжа.

# 1 204
От ден първи е лепната като гербова марка за тях. Малко е вероятно да не са се познавали. Може и да е лъжа, но някой във фейсбук, изглеждащ запознат с нещата, още в началото беше казал, че Русева и Бориса се познават от фризьорския салон на Христина.

# 1 205
Блонди, всичко което казваш го очаквах, разбирам те. Хващам се за следното:

Това, което каза за Ивайла, сълзите и очилата, би го казала леля Пена на пейката с комшийките

Какво толкова проблемно има в това действие така и не разбрах, чак Ивайла се хвана и почна да набира скорост (остана и да не се възползва, налиии  Mr. Green ) . Изказал мнение Евгени, че за пръв път вижда на двора Ивайла без очила, приемам го за истина, сега ако не е и си измисля е друг въпрос.

Идеята на изговореното от Евгени е, че Ивайла не прави случайни неща, целово действа, дали е лошо или хубаво всеки си има глава на раменете, ама да се почва по линията, той е незнам си къф мъж не може да говори така е доста некоректно, точно като сравнение с някакви бабки клюкарушки.

Проблема не е в Евгени, а в очакванията на другите от Евгени. Ако Каменов каже същото, ше мине и замине.
Ако Георги натроши масата, ше мине и за мине, ама ако Евгени не се покаже, като "МЪЖ" е голям проблем.  Laughing

# 1 206
  • София
Със сигурност не е вярно, че не са се познавали преди Къртицата, защото се коментираше, че е клиент на фриз. им салон, дори гледах (тук в темата най -вероятно) тяхна обща снимка в един от салоните.

# 1 207
  • Варна
Да, това и очаквам аз общо взето. Обичта към успехите на нац. отбор и в някаква степен към волейболиста Иванов да се прехвърлят към играча от Къртицата Иванов.

Човешки слабости. Добре че съм киборг, нали така Диди?  Laughing

В първите епизоди се изказваше интелигентно и премерено, заявяваше себе си като честен и достоен човек, играещ спортсменски играта, дори четеше морал на всички от някаква високопоставена позиция (в неговите собствени очи). В последствие думите му влязоха в кардинално противоречие с действията (хиляди примери сме изписали за това, бггърл дори представи хронология на тези събития и даде идея за показателен клип с тези моменти, което обаче едва ли ще направи Н.Н.), но той продължи да си позволява да говори за "пример", "морал", "достойнство", които НЕ демонстрира по никакъв начин самия той в предаването. И това е най-човешкото качество да си субективен, но бидейки такъв отстрани изглежда смехотворно да сипеш обвинения и да поучаваш другите (почти колкото смехотворно е женен мъж с 2 деца в зряла възраст да подтичва и приглася на невъзпитана 23-годишна повярвала си прекалено, говореща цинично с маниер като главатар от гетото госпожица и да цупи устнички досущ като нея, когато някой говори истини, които не иска да чуе) Wink

ПС: не разбирам защо му се отделя и на него толкова внимание и се оспорват очеИЗвадните кадри, доказващи диаметралната противоположност м/у издигнатия на пиедестал Евгени (поради собствените му думи) и този, които задълба под морското равнище (поради собствените му действия).

# 1 208
Евгени има претенции за сериозен и морален мъж. Как се вързват тези неща с клюкаренето? Огромното противоречие между думите и действията е проблемът при Евгени.

# 1 209
Не мога да повярвам, че хората са номинирали Марина.
То бива бива нагласен вот...ама това бие всички работи.

# 1 210
Мисля че прекаляваме. Разговора между Евгени и Бориса е личен, това че са в предаване и ги снимат камери и има микфорони ни дава шанс да го видим. Сега остана и да ми кажете, че сериозните (каквото и да значи това) хора в живота никога не клюкарят, не правят грешки, не ходят до тоалетната, те са богове.

Големи очаквания за Евгени и голяма секира за него. И двете пресилени.
Това виждат моите киборгски очи, Диди.  Laughing

# 1 211

Какво толкова проблемно има в това действие така и не разбрах, чак Ивайла се хвана и почна да набира скорост (остана и да не се възползва, налиии  Mr. Green ) . Изказал мнение Евгени, че за пръв път вижда на двора Ивайла без очила, приемам го за истина, сега ако не е и си измисля е друг въпрос.

Идеята на изговореното от Евгени е, че Ивайла не прави случайни неща, целово действа, дали е лошо или хубаво всеки си има глава на раменете, ама да се почва по линията, той е незнам си къф мъж не може да говори така е доста некоректно, точно като сравнение с някакви бабки клюкарушки.

Проблема не е в Евгени, а в очакванията на другите от Евгени. Ако Каменов каже същото, ше мине и замине.
Ако Георги натроши масата, ше мине и за мине, ама ако Евгени не се покаже, като "МЪЖ" е голям проблем.  Laughing
Евгени бих го описала с поговорката "Големи хвалби, ама малки творби"

Това му е проблемът на него.

# 1 212
Мисля че прекаляваме. Разговора между Евгени и Бориса е личен, това че са в предаване и ги снимат камери и има микфорони ни дава шанс да го видим. Сега остана и да ми кажете, че сериозните (каквото и да значи това) хора в живота никога не клюкарят, не правят грешки, не ходят до тоалетната, те са богове.

Големи очаквания за Евгени и голяма секира за него. И двете пресилени.
Това виждат моите киборгски очи, Диди.  Laughing

Ако искаме да оневиним някого, можем да го постигнем винаги. Дори и за най-голямия сериен убиец може да се измисли оправдание, някакво.

# 1 213
Ако искаме да оневиним някого, можем да го постигнем винаги. Дори и за най-голямия сериен убиец може да се измисли оправдание, някакво.

Това защо го казваш?

Иначе да и в убиеца може да се намери нещо позитивно, я виж бедните норвежци, как си кътат оня дето изби 20 деца на острова. Тъпаци..  Laughing най-изостаналата нация на света.  rotfImbo

# 1 214
М/у другото досега не си бях съсредоточавала вниманието върху Евгени, но и на мен ми изглежда странно, че има приятелство м/у него и Бориса. Не намирам нито едно нещо, което на пръв поглед да сближава тия двамата. По-резонно ми се вижда зрял мъж като Евгени да се сприятели с някой мъж на неговия акъл. Да речем Сано например. Странно ми е много какво намира в Бориса, в такъв смисъл, че средити на живот на двамата са тотално различни. Сякаш са от два различни свята.

Общи условия

Активация на акаунт