КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 278
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 230
Според сайтът,в който се правят залози за победител в предаването,рейтингът на Евгени се е сринал главоломно.
Коефициентът той да е победител е стигнал 20.  Wink

# 1 231
Обаче на Виктория коефициента колко е намалял Shocked Мин.седмица беше 25 ако не се лъжа,сега е 10.

# 1 232
На всички им намаля коефициента в това предаване, то няма такава интелигентна среда, като тяхната другаде.  rotfImbo

# 1 233
При Евгени се получи подобно, като със Станка Златев и Тервел Пулев в миналия сезон на Вип Брадър.Заедно със спортните успехи приписваме някакви божествени качества и заради високите ни очаквания оставаме разочаровани, защото после тези хора се оказват ...просто хора, нормални, със своите слабости.

# 1 234
Цитат
Според сайтът,в който се правят залози за победител в предаването,рейтингът на Евгени се е сринал главоломно.Коефициентът той да е победител е стигнал 20.

Букмейкърите да не са прости. Те четат коментарите и наблюдават как се променя общественото мнение. Ако видят, че някои губи позиции и коефициента му пада главоломно. Законите на залаганията.

# 1 235
При Евгени се получи подобно, като със Станка Златев и Тервел Пулев в миналия сезон на Вип Брадър.Заедно със спортните успехи приписваме някакви божествени качества и заради високите ни очаквания оставаме разочаровани, защото после тези хора се оказват ...просто хора, нормални, със своите слабости.
+1

# 1 236
  • Варна
Според сайтът,в който се правят залози за победител в предаването,рейтингът на Евгени се е сринал главоломно.

My All , явно ни четат и им е ясно, че Евгенчо само в своите очи и на още няколко верни последователя е "достоен" победител  Laughing

Angiell , на Вики това е за победител коефициент нали  Rolling Eyes Ако е така следва, че от сайта считат, че тя е по-вероятен победител от доста от участниците.

Все пак поради това, че гласуващите са жени, според мен победителят ще е мъж Wink и ще е Сано, ако стигне в тройката  Peace

# 1 237
+1

# 1 238
И аз мисля, че Сано ще е победител. Като втори възможен според мен е Костя.

Ако гласуваха повече мъже, можеше да бъде Бо-то или Вики.

# 1 239
Ако отворите сега сайтът,ще видите,че отново се залага кой ще бъде следващия напуснал участник.
Денят преди Емил Р. напусне мисля,че неговият коефициент беше 15 или 20.
Не знам защо в мен се поражда съмнението,че си е докарал добър хонорар от театрото,което разиграха с Бориса  Rolling Eyes

# 1 240

Кой е този сайт, я кажете  Mr. Green
Иначе държа да си кажа: ИСКАМ САНО ДА СПЕЧЕЛИ  Heart Eyes
смятам, че той е най-позитивния вътре. Винаги усмихнат, нищо лошо не каза за никой дори 1 път. И ме кефи понякога как ги сече, когато не е съгласен с някой Laughing

# 1 241
  • Blondeville
И така да е, Ocaso, това не променя реакцията на Евгени.

blondie_anna, веднага ти казвам, че си спомням не един път в който Ивайла плаче с очилата.  Mr. Green

Смятам, че довечера Ивайла ще отнесе копията. Мисля, че Бориса или Костя могат да отнесат също няколко копия, в зависимост от това кой е пръв.

Смятам, че Сано трябва да спечели - дали като къртица, дали като представител на групата

За жокера - може да се тълкува и така:

"Сътворението на Адам" и божественото докосване - Един мъж почти докосва друг, предавайки му щафетата на къртичата роля. Защото да сътвориш Адам си е точно като да сътвориш къртичок, предавайки му божественото къртичо знание  Mr. Green

Като цяло, за мен би било нелогично новата къртица да бъде в същия отбор, в който беше Русев или пък да бъде измежду Ивайла и Георги. Защото е ясно, че и в двата варианта къртицата ще намери начин да информира най-близките си в играта, и пак ще стане като с Емката Русев.

# 1 242
Да, Сано най-малко се оклепа, ако по тая логика ше избираме победител. Иначе колко е играч е друг въпрос. Общо взето по течението се движи, а не го създава.

# 1 243
И така да е, Ocaso, това не променя реакцията на Евгени.

А така, ей затова говоря, реакцията  Rolling Eyes, що да й обръщаме толкова значение на тая пуста реакция, айде да гледаме ако може само думите, посланието.

Евгени казва, че Ивайла е фалш и целево прави неща, съгласна ли си блонди?

# 1 244

Кой е този сайт, я кажете  Mr. Green
Скрит текст:
Искам само да видя как ще разпределят отборите довечера на битката  и ще си изясня кого ще номинират .

Общи условия

Активация на акаунт