"Песен за огън и лед" - 8

• 31 753
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Е как Джон да е мъртав. Няма такова потвърждение, а ако умре то поливината история ще загуби смисъл. Не вярвам да се случи.
Със сигурност не всеки е някой скрит принц  но всеки си дърпа кън неговите цели и облаги. Затова е интересно, да разгадаваме и целите.

# 316
  • Русе
В някакво интервю четох признание, че са прекалено много и предстои окастряне. Сега са сумарно над 30, макар че колко са живи... Явно не е очаквал да задълбае дотолкова с всичките Мартели, Грейджои и прочие, на Грейджой вече станаха повече, отколкото на Старк. Много ме съмнява да ги избие поголовно, сигурно някои просто ще ги съчетае, както навремето през Кат се движеше цялата основна история на Старк/Тъли/Ренли/Бриен и така и нямаше една глава на Роб. Както се очертава Аша лесно може да мине към Теон например, а при конгломерацията Виктарион/Тирион/Баристан/Денерис също предусещам редуциране. Съответно голямата бройка е и един от факторите, допринасящи за съотношението 1 книга/десетилетие. И за „веселата“ подялба на Танца в де факто три книги Simple Smile

# 317
Предполагам идва край за Теон, Томен, Мирсела, Серсей, Джейми, Бриен, Марджъри и куп Тирели, Доран е болен и не му остава много. Ариан остава като Дорнски представител, а драконите  ще ликвидират сума народ и готово. Виктарион, Баристан и Джора няма да оцелеят. Забравих ли някой? Фрей ще са завзети от Севера.
Забравих епидемията в Уестерос, там ще е гига окастряне.  bishop

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 18:06 от Deziderata

# 318
  • Варна
Предполагам идва край за Теон, Томен, Мирсела, Серсей, Джейми, Бриен, Марджъри и куп Тирели, Доран е болен и не му остава много. Ариан остава като Дорнски представител, а драконите  ще ликвидират сума народ и готово. Виктарион, Баристан и Джора няма да оцелеят. Забравих ли някой? Фрей ще са завзети от Севера.

Според мен идва край за Баристан, Станис, Бриен, Церсей, Ариан, Джайм, Аша, Кутрето, Болтъните.
Остават Джора - в Нощния страж Laughing, Мирцела - като съпруга на Тристан Мартел, Дани(нейния ред е в шеста книга), Тирион, Джон, Мардж, Варис, Аря и Санса, разбира се.

Бран... тук не се наемам да гадая.

# 319
Eeееееее пощадете Бриен де. Поне още една книга.

# 320
  • Варна
Eeееееее пощадете Бриен де. Поне още една книга.

Ако зависи от мен бих я пощадила, но такива праволинейни като нея рядко оцеляват. Confused

# 321
A как искам Мокракоса да ликвидира Юрон... Praynig Въобще да си го полуЧи от когото не оЧаква.

# 322
A как искам Мокракоса да ликвидира Юрон... Praynig Въобще да си го полуЧи от когото не оЧаква.

според мен точно това ще стане - най-малкото ще нанесе нещо от типа на 'последен удър'

# 323
  • Варна
Ясно е, че не всички високи хора във Вестерос са потомци на сър Дънкан Високия и не всички са копелета на Таргариен, но в случая с Джакен мисля, че напипахме нещо. Peace

От промото на 6 епизод Тайко Несторис:
Скрит текст:

Ще научим повече за Желязната банка. Wink

# 324
Тоя го имаше в промото на целуя сезон. Кой всъщност е той и какво напипахме?

# 325
  • Варна
Тоя го имаше в промото на целуя сезон. Кой всъщност е той и какво напипахме?

Джакен го напипахме, че търси книга/и. Laughing
А Тайко Несторис е банкерът, който беше при Станис и с който пътуваха Теон и Джейн.  

# 326
Аз очаквам да стане точно обратното. Юрон да го премахне и то по някакъв особено гаден и жесток начин. Mr. Green

# 327
Vvv9, защо така?  Sad Юрон достатъчно е издевателствал нед него, затова така му хлопа дъската. Не че съм му фен някакъв, но му съчувствам, може би повече, отколкото на Теон. Нищо чудно да съм забравила подробности от главите му.

# 328
  • Варна
Vvv9, защо така?  Sad Юрон достатъчно е издевателствал нед него, затова така му хлопа дъската. Не че съм му фен някакъв, но му съчувствам, може би повече, отколкото на Теон. Нищо чудно да съм забравила подробности от главите му.

Противоречи на логиката, може би.
Макар аз така и да не усетих, че Юрон е тормозил Мокра коса.

# 329
Спомените на Мокракоса свързани с Юрон включват скърцаща врата, от контекста личи, че е възможно да става дума за сексуално насилие. Когато Мартин е чел главата на Ариан пред публика, слушателите са имали възможност да изберат между нея и глава на Мокракоса, като Мартин ги е предупредил, че във втората има откровено ненормални неща.

http://awoiaf.westeros.org/index.php/Aeron_Greyjoy

Общи условия

Активация на акаунт