"Песен за огън и лед" - 8

• 31 799
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Мандърли дори искаше да се ожени за нея, предложи също тя да се ожени за сина му Уилис, ако не иска него. Тя отказа.  Sad

Армията на Орлово гнездо е непокътната, защото бяха неутрални. Ако Санса се разкрие като Старк, Йон Ройс би я подкрепил. На всичкото отгоре тя е един от законните наследници на Харънхол, въпреки че короната прави каквото си иска с този замък. Много са ми интересни събитията около нея. Шадрич дали ще загрее коя е?

В главата на Ария когато я обучаваха за отровите, Хлапачката и каза, че Сладкият сън се използва в сладкиши....На кого ще сервира Санса лимонви кексчета?  Twisted Evil

Едит: Май Едмур е наследник на Харънхол, след него сина му (ако има такъв), Черната риба, а след тях Старките....

# 211
Едит: Май Едмур е наследник на Харънхол, след него сина му (ако има такъв), Черната риба, а след тях Старките....

Харънхъл не го ли дадоха последно на Кутрето? По спомен, това се случи точно преди да замине от Кралски чертог, за да има земи и титла и да може да поиска ръката на Лиза Арин.

# 212
  • Варна

Харънхъл не го ли дадоха последно на Кутрето? По спомен, това се случи точно преди да замине от Кралски чертог, за да има земи и титла и да може да поиска ръката на Лиза Арин.

Май бърка Харънхъл с Речен пад. Peace

Положението на Едмур е доста тънко - ако има момиче, ще живее, ако има момче ще го убият. Confused

Кутрето няма да бърза да разкрива Санса като Старк, няма да му е изгодно,ще си го държи като коз в джоба. Макар на една евентуална сватба, ще се появят хора, които със сигурност ще я познаят - тя не е като Аря , доста се задържа в двора. Thinking

# 213
Май бърка Харънхъл с Речен пад. Peace

И аз първо това си помислих, но отхвърлих теорията, защото Deziderata обикновено е много точна в постовете си. Затова се и озадачих... newsm78

Едмур е в много кофти ситуация, мда... Пари му под гъзеца! Peace

# 214
според мен Едмур ще мине между капките и ще оживее, дори и може да получи обратно Речен пад
от това ще ме е яд най-вече заради дъртия Фрей - Рослин ще бъде женена за сюзерена му - не е като да е кралица, но пак е стъпка нагоре  Twisted Evil
ако дъртакът се гътне, чака ни една хубава каша в Близнаците  Sunglasses

# 215
И аз мисля, че Едмур е от хората, които минават между капките и все им се разминава. А и честно казано от него никакви подвизи не очаквам, дори мисля, че ще бъде тежко ступан от Черната риба живот и здраве да се срещнат Simple Smile. Той хич не понася глупавия си племенник.

Санса според мен няма да стигне до сватба, тъй като очаквам Черната риба да стигне до Долината преди тя да се състои. Тук Кутрето ще бъде доста изненадан. Едва ли ще го очаква.

# 216
  • Варна
И аз мисля, че Едмур е от хората, които минават между капките и все им се разминава. А и честно казано от него никакви подвизи не очаквам, дори мисля, че ще бъде тежко ступан от Черната риба живот и здраве да се срещнат Simple Smile. Той хич не понася глупавия си племенник.

Санса според мен няма да стигне до сватба, тъй като очаквам Черната риба да стигне до Долината преди тя да се състои. Тук Кутрето ще бъде доста изненадан. Едва ли ще го очаква.

Няма за какво да бъде ступван Едмур заради Червената сватба, в крайна сметка той не е разбрал какво се случва. На мен ми хареса поведението му по време на "бесеницата". Надявам се да е поумнял малко.

Надявам се Санса да не стигне до сватба и аз. Сватбите във Вестерос са ужасно нещо - червена, пурпурна, розова..
Покрай Миранда Ройс предполагам ще стане малко по-палава и ще се научи на женски хитрини. Mr. Green

# 217
за мен Миранда Ройс знае, че Санса не е дете на Кутрето, вероятно се досеща и коя е  Whistling

# 218
Да, Миранда е доста подозрителна към нея. Може да не знае все още коя е, но със сигурност скоро ще разбере. Ще попрочета малко за нея.
А Санса я чакаме да отключи способностите си на варг в Долината. Но Лейди е мъртва, а и очакваме раздвуение на личността или загуба на паметта при нея? Не знам как ще се справи с варгстването при толкова неприятности и най- вече какво животно ще и послужи- магаретата на Миа Камък  Laughing.

Аз не казвам Черната риба да понатупа Едмур заради сватбата, той не е виновен за нея, виновен е Роб. Но все има за какво Едмурд да бъде напляскан Simple Smile. Рибата все ще намери за какво. Иначе при последната си поява, Едмур направи крачка напред към поумняването си, но не бих заложила пари на него.

# 219
Да, Миранда е доста подозрителна към нея. Може да не знае все още коя е, но със сигурност скоро ще разбере. Ще попрочета малко за нея.

определно знанието на Санса кое е копелето на Старк е много сериозно подсказване коя може да е
и някои други неща, но това основно

дано поумнее, че бая ги намаза като подчинен на Роб

# 220
Харънхол принадлежеше на лейди Уент, която се споминала без директен наследник. Според мен короната открадна замъка, защото Миниса Уент е съпруга на Хостър Тъли и майка на Едмур и Кат. Нейните деца би трябвало да наследят Харънхол, като момчето идва преди момичетата. Едмур ми излиза наследник.  Thinking

# 221
Знаех си, че има нещо, което ми убягва! Peace

# 222
  • Варна
Харънхол принадлежеше на лейди Уент, която се споминала без директен наследник. Според мен короната открадна замъка, защото Миниса Уент е съпруга на Хостър Тъли и майка на Едмур и Кат. Нейните деца би трябвало да наследят Харънхол, като момчето идва преди момичетата. Едмур ми излиза наследник.  Thinking

Едва ли е точно така, доколкото е неясно какви други роднини има лейди Уент. Не се знае колко близки роднини са Миниса и Шийла Уент.
Освен това замъкът е завладян от Тивин в полза на короната, така, че ще принадлежи на този, на когото короната го даде.
Изначални собственици (от рода на Харън) няма, замъкът е бил владян от много родове.

# 223
  • Русе
Сега погледнах - имало и още някаква жива Уент, жена на един от синовете на Фрей. Не е ясно чие разклонение на рода е по-главно - нейното или това на жената на Тъли. А и Санса е наследник само на ЗХ, доколкото Едмур е жив и дори да го убият, ще има дете, и на нищо в мига, в който на сцената евентуално излезе Рикон. Това, че по мира на Томен Речен пад и Харънхъл имат нови родови собственици, е отделен въпрос, доколкото се признава този мир. Който има други претенции, е добре дошъл да си изложи аргументите със стомана Simple Smile

# 224
  • Варна
Точно така. С уговорката, че ако Едмур има момиче и го убият, наследник на Речен пад става Черната риба.
Санса няма да е наследница на ЗХ ако изникне Рикон, но при един брак с Хари Наследника, може да стане наследница на Арин (дори като Алайн, ако от брака се роди момче , де). Ако остане Алайн може и да е наследница на Харънхъл (заради татко Петир).
Въобще около това момиче доста власт се върти и много ми е интересно какво ще стане в крайна сметка.

П.П. Накрая може да вземе да наследи и Скалата. Mr. Green

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 19:15 от Хексе

Общи условия

Активация на акаунт