Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 732
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Ей момичета благодаря - как приятно ме изненадахте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Да ви почерпя

Таткото освен парфюм ми подари и едно кило течен шоколад- хи-хихх Joy

Nia- дано се оправиш бързо. Hug

Мари_48 Честито! Да расте живо, здраво и щастливо малкото човече   bouquet

# 346
  • Ямбол
MAMA_SANCHO Честит Рожден Ден ! Много здраве,семейно щастие и без болежки до финалната права   bouquet !
Nia ,е къде те хвана това,бързо оправяне и никакви посещения по болници освен за дългоочаквания миг  Hug
Мимето14 Честита годишнина със закъснение,още дъъъълги години да се обичате Heart Eyes
pival и на теб пожелавам тез болежи бързо,бързо да изчезват !

# 347
Мама Сънчо честит рожден ден! newsm59 Жива, здрава, много обичана!
Ния дано всичко при теб се оправи и бързо възстановяване!
Миме, честита годишнина, макар и малко "на патерици"!Желая ти много  txtloves и 1dating
Честито бебе на Мари 48!

Момичета я дайте идея за подарък на мъжа ми. Има рожден ден, а нещо съм изчерпана от към идеи Rolling Eyes

# 348
Миме честита годишнина с малко закъснение!  Hug  bouquet

Мама Сънчо честит рожден ден!  newsm51 Желая ти едно леко раждане на здраво бебче!!!А за кумовете, дано се променят...разбирам как се чувстваш, ние сме женени от 2 години, още на първата година нашите кумове ни сътвориха такива главоболия, интриги и проблеми, че вече не поддържаме връзка...   Hug Hug Hug

Niya бързо възстановяване!  Hug

Borisa_koeva Добре дошла!   bouquet Много се радвам на майките с близнаци, даже тайничко ви завиждам! Embarassed

mary_48  Честит племенник!   bouquet

Момичета наближава заветния месец! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано всички сме добре и от сега нататък само да се хвалим една на друга със новите покупки! Praynig
Сега малко да се оплача, на бързо само  Embarassed Тази тежест в стомаха вече 2 месеца ме мъчи, но взе да става още по-неприятно...почти не мога да се храня...по цял ден ми е тежко, все едно съм преяла, а аз хапвам по-половина филия хляб с нещо малко...Според доки по ЗК е нормално, бебо притискал стомаха, а според частния доки не е нормално толкова рано да имам такива проблеми, обикновено се появявали през девети месец...Сега след празниците съм на гастроентеролог.Отделно и ходенето до 00 ме мъчи, но днес след 2 праскови и кафе успях! ooooh!
Уж малко щях да се оплаквам, а пак се забравих  Embarassed Стига толкова....

Пожелавам един усмихнат и прекрасен ден на всички!!! Heart Eyes

# 349
Mama_Sancho Честит Рожден Ден! Желая ти дълги години семейно щастие, любов, здраве и късмет! И през юли - едно подаръче с розови бузки  newsm32

# 350
Niya_ дано бързо се оправиш  Hug Това наистина много боли.. Така е, сега цялата ни храносмилателна система е побъркана и отделителната също  ooooh!  Дано скоро ти поотмине  Hug

# 351
Благодаря ви за пожеланията!
Мама_Сънчо така ти завиждам за течния шоколад и аз имам в хладилника, но като знам след това какви киселини ме хващат  ooooh!
Доста юлки се събрахме, а даже има и мамчета които ги няма на 1стр. много взе да наближава този юли че чак взех да се плаша  #Crazy
Ох току що изчистих банята и сега малко почивка че на два пъти така ме стегна корема....
Тези дни мисля да стягам багажа за болницата, но като гледам колко неща трябва да сложа.......че то май сак ще ми трябва   Mr. Green

# 352
Здравейте момичета!

Тези дни не се влючвах много много , защото с ММ бяхме на лов за количка и други неща. Взехме си стерилизаторер(електрически) на авент. В Айко са намалени, да знаете. Както и шишенцата. Иначе си имаме вече легло(кошарка), матрак(кокосов) и с нещата за болницата съм готова.

Много съм отчаяна от количките. Няма и ЕДНА, която да отговаря на моите критерии.Все ще има някакъв недостатък.Дори и да кача бюджета ни пак не мога да харесам достатъчно. В момкента се двуомим между Jane Muum И Peg Perego book..нещо си. Те са около 9кг или макс. 10 с всичко.Ами не искам по-тежки колички.Пробвах какви ли не.Искам да е лека и точка. Другото, от което съм потресена е, че всички колички са едни убити цветове - черно,кафяво,бежово,тъмно синьо..бозаво...пффффф ! Забога за деца говорим.Толкова ли е сложно да направят една количка с шарки, както например на Cosatto???Не искам бебенцето ми да се вози в мрачни или безинтересни цветове. И така, не мога да намеря пълното щастие и направо ми иде да зарежа всякакви колички.Вече ги знам наизуст.  #Cussing out

Niya: Оправяй се бързо. Знам колко е неприятно.Аз правя често такива кризи и болката е .....няма с какво да я сравня. Пий повечко вода на малки глъди.

Пайче, как мина обременяването?Дано всичко е наред? А за чаршафчета - погледна ли в Mothercare?

# 353
  • Телиш/Плевен
Тези дни мисля да стягам багажа за болницата, но като гледам колко неща трябва да сложа.......че то май сак ще ми трябва   Mr. Green
Вчера ММ замина в командировка за три седмици и аз точно това правих вечерта - стегнах импровизиран багаж. Laughing Идеята ми е да са ми на едно място нещата, които ще ми трябват за постъпването, пък вече ако наистина се случи и ми трябва нещо друго, имам на кого да разчитам да отиде и да купи и/или да ми донесе каквото се наложи допълнително. Болницата е на няма и 5 минути път от вкъщи, което допълнително ми дава увереност, че дори и при спешен случай (не дай Боже! Praynig ), ще съм там навреме. Дотук бременността ми е приказка, без никакви оплаквания (имам предвид сериозни такива), така че се надявам, че ще е така до термин, но човек никога не знае, така че по-добре да съм подготвена. Peace

Моника, не се ядосвай. Hug Ще си харесаш количка, няма страшно. И двата модела, на които сте се спрели, са много добри (поне от отзивите, които съм чувала за тях). За цветовете си много права, аз също се отчаях като видях някои модели... ooooh!

# 354
  • Пловдив
Monik@ ,аз също не можах да харесам количка поради много ми изисквания.Рядко една количка ги комбинира.А и опитът ми с първата /Quinny Speedy/ си казва думата и вече знам кое е функционално и важно.Спрях се на Пег Перего Pop Up с шаси Book Plus S т.е най-новият им вариант.Цветовете,с които работи пловдивския вносител бяха много зле.Имах избор между чисто черна и черно със зелено.А в Италия има доста повече варианти.Можеш да ги видиш на каталога и да си поръчаш нещо по-свежо.Е,не са като на Косато,но по-добре от чисто черна.На мен ще ми докарат цвят Fleur.
Моделът ми допадна,защото-сенника пада плътно до борда /огромен е/,багажникът е голям и дълбок,гумите не са помпащи,лека е.

Скрит текст:

На Джейн й е по-малък сенника,коша за багаж е по-плитък и коша за новородено е по-малък

Nia,жлъчната криза е ужас.Много боли.Дано да отмине бързо
Нина,дано да намерите причината за тежестта в стомаха.Нещо гастрит,колит?

Направихме една голяма разходка 2 км пеш.После на кафенце с люлки и пързалки,госпожицата да се наиграе.Сега обядвахме и очите ми се затварят.Ще полегнем дружно
От вчера си нося колана за бременни.Голяма облекчение е.Трябваше по-рано да си го сложа.Не ми тежи така шкембето и си се разхождам с кеф.Който се чуди дали да си купи колан за бременни,да си купува.Моят е най-обикновен на Farlin.Изглежда така

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 14:37 от ♥Elfita♥

# 355
Момичета, момичета..чудя се аз какво му е особеното на днешния ден и най-накрая получих желаното прозрение  Laughing На тази дата преди три години с ММ станахме гаджета Wink Два месеца по-късно се сгодихме, а след още 4 месеца-сватбаа. И за да не помислите, че сме изкуфели и прибързани, ще ви споделя, че живота много пъти ни е кръстосвал пътищата. С него бяхме две години в една група в детската градина, после бяхме колеги в университета, накрая за кратко дори колеги в работата, след което се изгубихме. И така докато един ден, ММ не поискал телефона ми от общ познат..онзи обаче не могъл да ми намери телефона и за да не е с празни ръце взел че дал номера на съседката ми  Laughing Накрая ММ ме намерил сам  Laughing Ноо стига приказки, нека да ви почерпя за повода Wink

# 356
Very_me, добре,че си се сетила  Laughing Обичайте се и се радвайте на здрави дечица Hug

# 357
Момичета днес с майка ми бяхме на пазар  и тя ми купи подложка за преобличане,принципно не е от първа необходимост ама на мен ми хареса и тя ми    я взе..аз си взех също и корито за къпане,блузки тип жилетка,ританки +комплекти тип пижама ...
Абе общо взето и днеска не издължах без да купя тези неща ама смята че ще са ми необходими
Остана само да си купя комплект за изписването,и се чудя шапчици да купувам ли !?

# 358
  • Телиш/Плевен
VeryMe, много романтична история!!! Two Hearts
Честита годишнина, да се обичате все повече и да сте много щастливи и горди родители на малките съкровища, които чакате! newsm04 newsm76

# 359
VeryMe, честита годишнина! Още 333х3 годишнини да празнувате.

Мимето14, честита годишнина и на вашето семейство! Сладък живот като прекрасната торта!!!

Mama_Sancho, честит рожден ден! Пожелавам хиляди щастливи мигове с обичаните хора!!!

Живи и здрави, и розови бузанчета през юли пожелавам на всички вас!!!

Днес малко се поразходихме, обаче голяма жега беше. А пък току що се изля невероятен порой. Егати времето!
Малкия се стабилизира вече, но сополите още се точат. Аз лежа и си пия магнерота, ама какво ще се вечеря е въпросът  Crazy Ама здраве да е.
Цял следобед разглеждам колички в нета, преди това обиколихме всички магазини в Пловдив. Еми намирам кусури на всяка една. И аз не мога да си харесам нищо, вече взех да се отчайвам. А не ми се дават и много пари за количка, безмислено ми е. Като знам сина ми на година като проходи и превозното средство стана излишно - изобщо не искаше да седне в нея. В голяма чуденка съм. Разгледах сайта на Айко и май ще скокна в Стара Загора. Планирам от там да взема всичко на Авент, докато са в промоция. И легло харесах от там, ама не ми се иска от сега да го заобикалям вкъщи. И сигурно съм единствена, но и дрешки още не купувам. Чакам да стане юни месец и тогава, че само ще ги трупам и подмятам.
Отивам да мушна едно кексче и продължавам да бройкам в нета.

Всички болежки да ви минават бързо и да се оправяте!

Общи условия

Активация на акаунт