Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 727
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте, включвам се и аз за малко.
VeryMe, честита годишнина. Бъдете много щастливи и влюбени още дълги години!
Мимето14, честита годишнина и на вас, дълъг, щастлив и изпълнен с разбирателство семеен живот ви желая!
Mama_Sancho, честит рожден ден! Много здраве, късмет и положителни емоции ти пожелавам!
Всички от темата - бъдете здрави и щастливи, в болница - само за раждане оттук до края и никакви болежки вече, за да можем да се подготвим за бебоците спокойно.
Ние вкъщи сме в ремонт. Боядисахме нашата стая (ММ замалко да ме бие за цвета, който избрах, оказа се по- тъмен отколкото трябваше  Mr. Green ). Ама е чисто сега и хубаво. мирише на новичко, много ми е приятно. То аз нищо не правя де, да не се моря, че взе да ми прималява лесно и се скатавам, но те майка и той нищо не ми дават да правя така или иначе. Остава да си подредя което както искам и да си прегледам дрехите - планирам едно 50% да изхвърля. Ох хич не ми се почва, ама няма как. Разместихме мебелите, изхвърлихме каквото пречеше и сега чак има ехо в стаята  Mr. Green Нямам търпение вече да станат готови скрина и кошарката на бебка и да си наредим стаята!
Купихме си обезвлажнител и какво да ви кажа - още първата нощ го пуснахме да видим как ще е и сутринта контейнера за вода беше пълен - 2.5л вода! Дано това ни спаси от мухъла, иначе не знам Sad Така, отчетох се, сега да ходя да я подхващам, че няма кой друг да ми свърши моите задължения.
Simple Smile

# 361
Ния бързо възстановяване ти пожелавам  Hug
Мама Сънчо честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана! И едно сладко пухкаво бебче през юли!
Вери ми много сладка история   loveuuu
И ние боядисахме спалнята и към края на месеца ще слагаме скрина и кошарката и ще се започва с чакането. Досега бях много спокойна и не ми пукаше, но колкото повече наближа юли месец момичета почва да ме хваща шубето  Embarassed не за самото раждане, ами като цяло, че всичко ще се промени, все си мисля, че ще се справя с отглеждането на бебка, но си имам едно такова съмнение.

# 362
  • София
Благодаря ви, момичета  Hug
Кризата е овладяна, но няма такава болка! На никой не го пожелавам.
Явно съм прекалила със здравословното хранене - спанак, бобови, салати, яйца...А и бременните били по-уязвими..
Поздрави на всички празнуващи и бъдете здрави! Simple Smile

# 363
 Niya_, пази се  Hug

# 364
  • Телиш/Плевен
И сигурно съм единствена, но и дрешки още не купувам. Чакам да стане юни месец и тогава, че само ще ги трупам и подмятам.
О, съвсем не си единствена. Laughing Преди няколко дни тъкмо се жалвах как нямам никакво желание да пазарувам и само се ослушвам още. По-конкретно нямам желание да пазарувам дрешки, защото обикалянето от магазин в магазин и избирането са ми страшно досадни. Иначе повечето други неща съм си ги набелязала в нета и ще ги купим в началото на юни. Свекървата изявява желание да пазарува вместо мен и смятам да й дам зелена светлина по въпроса, че иначе горкото ми дете трябва да ходи голо и босо. Joy

# 365
Здравейте момичета, видях че сте писали за спални комплекти:) Аз взех този зеленият цък
Много е сладурски и си отговаря от снимката Simple Smile Аз го взех от един магазин срещу кино Арена-запад.Бяха много отзивчиви и направиха специално доставка на този модел за мен....
На всички мами с болежки - дръжте се, още малко остана Simple Smile

# 366
  • Пловдив
leaaa, сладурско е. Каква му е цената, че втози сайт не я видях. Аз набелязвам нещата..

# 367
Олеее и аз ще взема има много сладки неща,аз харесах един лилав ще взема и аз много са сладурски..... Simple Smile

# 368
♥Elfita♥ До сега съм нямала проблеми...явно е нещо от бременността, дано не и моето от прекалено здравословно хранене..

И на мен ми хареса комплекта на leaaa.

# 369
  • Пловдив
Гледам масово купувате олекотени бебешки завивки,но кога ще ги ползват?Постоянно се въртят и отвиват.Не държат никаква завивка.Предполагам,че има и по-кротко спящи,де.Моята дъщеря едва от тази зима е с олекотена.Първата в живота й.

VeryMe, честита годишнина   bouquet

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 21:15 от ♥Elfita♥

# 370
8 части е 78лв.,а 4 части е 38лв.Магазин Бамбино се казва има на сайта телефони може да си поръчате т.к май не поддържат много наличности.100% памук са.Радвам се,че и вие ги харесахте:)Аз вече ги изпрах и изгладих:)))
Elfita,аз я взех с цел да покривам леглото:)Все пак ще са жеги и едва ли ще я ползваме за завивка:)Забравих да кажа,че е за легло 70х140,така,че като поотрасне може и да се ползва не само за покривало на леглото

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 20:36 от leaaa

# 371
  • Ямбол
Страхотни спални комплекчета ,азза сега съм взела само едно Embarassed
Pival извинявай,но може ли да споделиш какво точно усещаш при опъване на шийката? Извинявай ако е много лично,аз днеспак съм с бодежи във влагалището,тъкмо бяха спрели и. чувство на тежест в корема ...нещо се чувствам кофти и напрегната Sad ,утре ми е ФМ и нямам търпение Praynig.

# 372
Здравейте Мами попаднах на една много неприятна ситуация и искам да я споделя с вас за а се присъединим и помогнем на тази майка .

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=724404094246683&set= … ype=1&theater

# 373
  • Пловдив
salji4ka, аз имам серклаж и вътрешният канал на шийката е отворен. Мехурът е опрял в конеца на серклажа и от тежестта на бебето усещам точно опъване в серклажа. Стискам палци за утре и те чакаме с хубави новини.

# 374
  • Телиш/Плевен
arin4eto_93, тази новина е стара вече. Виж тук как завърши историята. Peace

salji4ka, и от мен имаш стиснати палци за утре. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Нина88, дано се оправиш бързо. Praynig Hug

Пивалче, и ти се пази много! Hug

Общи условия

Активация на акаунт