Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 736
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Да,именно и мен пътя ме притеснява не знам как ще стане...

# 406
Конкретно на въпроса: в моите комбинирани витамини се съдържа фолиева кисилина. Все още има разминаване в мненията на гинеколозите дали трябва или не трябва да се приема в крайните седмици на бременността. Сигурно е, че по-големият ефект на фк е в началото на бременността.

# 407
Monik@ я кажи какъв е този колан, чудя се и аз дали да не се пробвам. За менструалните болки и аз ги имам, моята лекарка казва че е нормално, аз си мисля че са контракции ама знам ли. Аз така и не усещам контракциите така като другите ги обясняват.  Количката ти е супер  1stroller Честита да ви е!

# 408
  • Пловдив
Да,именно и мен пътя ме притеснява не знам как ще стане...

С повече и по-големи почивки става.Бебето си е в столчето.То там може да си стои и му е добре,но не през целия път.Затова се правят почивки и се вади от столчето

Avencis,аз съм с ремарке номер 1 и не знам дали ще изкара лекцията.

Monik@,честита количка

# 409
Да,обаче столчета от каква вазраст са ?

# 410
  • Телиш/Плевен
alek_stz, дано бързо се оправи дъщеричката ти! Praynig Hug

Avencis, аз не пия фолиева киселина. Иначе за трябването - със сигурност много неща трябват, ама няма начин да приемаме всичко. Ето, аз пия желязо, за сметка на което съм ограничила малко приема на калций, защото пречи на усвояването му. Ти щом си на витамини, би трябвало в тях уж да има по-важните и необходими елементи. Отделно, че и с храната се набавят някои от тях. Peace

pival и lokosff, само си представям колко ви е трудно, милички. Sad Дръжте се още мъничко и се пазете. Hug Hug

Monik@, честита количка! 1stroller

# 411
Monik@ честито возило  1stroller да се бутате безаварийно Simple Smile
Аз също от време на време усещам като леки менструални болки, това не са ли тези Бракстън-Хикс контракции. Като се раздвижа изчезват.
Леа комплектчетата са много нежни, ще го погледна този магазин, че е наблизо. Много ми е трудно да намирам спални комплектчета без обиколници в пастелни и нежни цветове. Иначе днес или утре ще си поръчам две одеалца и чанта за kоличката от Мамас&Папас от e-bay. Нямам търпение ето ги http://www.ebay.co.uk/itm/291015114047?_trksid=p2055120.m1438.l2 … TRK%3AMEBIDX%3AIT
http://www.ebay.co.uk/itm/291011195932?_trksid=p2055119.m1438.l2 … TRK%3AMEBIDX%3AIT
http://www.ebay.co.uk/itm/291078914437?_trksid=p2055120.m1438.l2 … TRK%3AMEBIDX%3AIT
Общо трите неща ще ми излязат с 60лв. по-евтино отколкото ако ги взема от тук, което си е едно комплектче спално бельо.

# 412
И аз изпитвам такива болки,гинеколога ми  каза че са така наречените подготвителни контракции

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 11:59 от Borisa_koeva

# 413
Моник честита количка със здраве да си я буташ. Иначе да мислим да ходим ако всичко е наред от 01 до 15 септември в Ахтопол.Ми за пътя мисля както казаха и другите столче - просто ще спрем поне веднъж то с магистралата до Ахтопол си за 4-5 часа така че ако малката спи ще спрем само веднъж. Аз държа на безопасността и без столче дете в колата не качвам.

Иначе колана и първата бременост и сега много ми помага не съжелявам че съм го купила това ми е една от най смислените покупки.

# 414
sweetpie много са хубави одеалцата, но чантата за количка не е ли много скъпа  Rolling Eyes

# 415
Ами не знам за чантата, тук е още по-скъпа, тя е към количката, но се купува отделно и ми се иска да са си комплект, иначе е водоустойчива, денимена, вътре с подложка за преповиване и термо джоб. А и ми харесва на дизайн, повечето чанти за колички са едни такива супер спортни, не можеш да ги носиш с много неща, а аз не ходя много спортно облечена.

# 416
Avencis аз имам колан, който по памет е същия, като на пивал. Ето този http://family-bg.com/images/2006/KolanGerda9806.jpg За кръста не мога да кажа, защото аз болки в кръста изпитвам само легнала на една страна, но като го сложа и по-малко ми тежи корема. Има известно облекчение. Обаче с него ми е много неудобно да седна.
За фолиевата-ако пиеш желязо, то е комбинирано с фолиева. Аз от декември чакам да излязат черешите-те са отличен източник на фолиева  Sunglasses
Borisa дано мине леко пътя до Варна..Хубаво е, че не ти докарва пътя контракции-на мен ми влияе много зле. И все пак, пази се  Peace Относно столчетата за кола-има и такива за новородени. Такива трябва да купиш. Ние на море ще ходим най-рано догодина. Считам, че за месец ще съм все още несигурна в себе си и неподготвена да влача двама малюрковци на море. Още повече, че знаеш - раждат се и по-малки, незнам по-добре питай педиатър дали е удачно да ги водиш на месец и половина на море.
За менструалните болки мен ме мъчат обикновено към 2-3 през нощта, от там ми идва и недоспиването.
lokosff наистина последните месеци ще се окажат най-тежки и в буквален и в преносен смисъл  Crazy

# 417
  • Пловдив
Да,обаче столчета от каква вазраст са ?

E,как от каква?Има и от новородено /0-13 кг/ и нататък вървят по килограми
Също има кошове за новородено към количка,които имат колани,за да се превозва детето в легнало положение.Примерно на Чико кошчетата за новородено за количка имат такава опция

# 418
  • Телиш/Плевен
За фолиевата-ако пиеш желязо, то е комбинирано с фолиева.
Аууу, пусти бременен мозък, как подведох Авенсис. Embarassed Да, всъщност пия фолиева киселина, тъй като се съдържа във Феро-Фолгама-та, която ми изписаха за хемоглобина. Но пък не пия куп други неща, които също са необходими и полезни. Peace

# 419
Мерси момичета  Hug

Точно за кошовете за новородени за кола се чудя дали да не си вземем от продавалника. независимо дали се закача към количката. Защото тези другите кошчета, които обикновено са към количката са наудобни за малки бебоци и не е хубаво да стоят дълго време в тях. Максимум час-час и половина.Свиват им се дробчетата. А аз също държа на сигурността в колата. Кофтито е, че ако го купим ще го ползваме само няколко месеца и ще заема допълнително място. Ама ще видим как се развиват нещата живот и здраве. Иначе ще търсим педиатър на място(към морето), защото идеята ни е да останем там дълго време, че си имаме къща.

Avencis : Ето това е коланът, но както вече казах, по-скъп е от останалите, но продържа добре и има една част, която минава през корема(като панталоните за бременни).
http://kasida.bg/anita-kolan-za-bremenni-babybelt-bql-323-12770.html
Моят е черен и го взех за около 60лв от Изамама.

Пайче - страхотни неща си набелязала.

За фолиевата и аз се чудя..по принцип съм я спряла, но имам още цяла опаковка огестан..май ще питам в четвъртък. Не виждам защо пък да навреди?

Общи условия

Активация на акаунт