Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 787
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • Ямбол
Добро утро  Simple Smile
Може ли да попитам мамите,които използват поддържащ колан какво мислят за този моделhttp://donnabalonna.com/kolani-za-bremenni/kolan-za-bremenni ?
Мисля днес като отиваме в Бургас на ФМ да минем през Джъмбо,за да видя какво предлагат в бебешката секция  Crazy .Леле,да се оплача снощи карах ММ да ми реже ноктите на краката Embarassed,единия крак добре,ама другия...въртях се ,суках се,тц,не става и накрая "помощ от приятел",а към края не знам как ще е.Трябва отсега да го уча как се лакират нокти,че както сме летни мамита Simple Smile

# 391
Добро утро от едно зомби. Снощи малата до 3 ме е държала будна. Кашля и завършва с "повръщане" на сополи. Голям кошмар беше и сутринта се оцъкли още в 7   Как ще изкараме до довечера идея си нямам

# 392
  • Burgas
Като ги гледам на продуктите за бременни,какви са все едни усмихнати,щастливи мамите,човек не би предположил каква е реалността,болежки,притеснения... Simple Smile
така е  Laughing и нямат стрии, нямат целулит. Едни стегнати. Мразя ги #2gunfire  Laughing Laughing
Това ми напомня за един цитат от блог, който milevami беше споделила наскоро:
"Другите хора (разбирай жените, които не са раждали и мъжете) не разбират психическите трансформации, през които минаваш, когато в рамките на месеци от 43-килограмова мацоранка се видоизменяш до косатка в зряла възраст. Сигурна си, че си имала колена и дори си виждала глезените си, защото имаш снимки с четири крайника. Другите хора, нераждали или мъже, не разбират естественото ти желание да свалиш сутиена си с размер на цирково шапито, да го нахлупиш на главата на фръцлата на съседната маса, която ще яде само салата „БЕЗ ОЛИО, ЗАЩОТО СЕ ПЪЛНЕЕ“, и с ритмични отривисти движения да блъскаш слабото й телце в ръба на масата." newsm62 newsm62 newsm62
[Целия текст - тук]
това е от една от 5те статии посветени на майките от сп. Жената днес.
Аз се забавлявах с 4 от 5те статии. Много са забавни

# 393
Добро утро   kaffeetrmker_2
Тази сутрин е отново мрачна  Wear Umbrella но какво да се прави ще търпим. Много почна да ме боли кръста и гърба аз да ви се оплача. Мамите които носите колани - помагат ли за това? Вече се чудя как да стоя. Седнала ми е гадно, легнала да не говорим. Хайде наоплаквах ви се. Въпреки това съм в добро настроение и ви го пращам и на вас  Hug

Момичета понеже след 2 дена почвам 29та седмица прочетох какво се случва през нея и попаднах на това като заключение: В този период за здравето на бъдето дете е от съществено значение бременната жена да приема с храната си достатъчно белтъчини, калций, желязо, витамин С и фолиева киселина.  Не знаех че пак трябва... вие пиете ли?

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 10:37 от Avencis

# 394
  • Пловдив
Добър ден и от мен!

На мен нещо не ми помага коланът Sad((. И с него усещам силна тежест и за по-сигурно не мърдам от дивана. Оф, много ми е трудно вече...

# 395
пивал, аз си мислих, че последните месеци ще минат бързо, но май е обратното...и аз вече едва издържам  ooooh!

# 396
  • Пловдив
Добро утро,

Авенсис,аз сега не пия,но мисля пак да си взема.Ей,така.Няма да навреди
Пивал,lokosff и всички лежащи мамчета,накрая според мен е най-тегаво,скучно и писващо.Дано да ви минава по-бързо времето и всичко да е наред

# 397
 Grinning  и аз май ще пия пак имам останали. ама аз пък пия витамините на Hipp и то в тях май има ама дали е достатъчно

Абе Пловдивчанки, айде да направим една среща тия дни, нищо че няма слънце. Въпроса е да не вали

# 398
  • Пловдив
Аз съм за среща,но мисля,че доста от нас не са в града.Може би след празниците.Иначе времето не ни пречи.Ще се уговорим в Мола

# 399
Аз съм за среща,но мисля,че доста от нас не са в града.Може би след празниците.Иначе времето не ни пречи.Ще се уговорим в Мола

Е да де след празниците  Grinning На 8ми в мола има лекция на "Моето дете". Можем да отидем заедно и после кафенца Simple Smile

# 400
Добро утро момичета  bouquet

АВЕНСИС аз пия витамини с фолиева киселина.

Локдофт,Вери ми разбирам ви до някъде и аз вече усещам трудност и болки да мина и две преки и май последните два месеца ще ми извадят душата Confused,но няма да мрънкам тамън на вас вие се измъчихте много повече. Много мина малко остана .

# 401
И мен много ме боли кръста,нито седнала нито легнала ме устройва ! Не знам дали колана ще ми помогне,обаче много боли ! То ние тука като стари баби се оплакваме,мъжо все ми се смее ама нали ни е на него......Утре за Георгьовден ще ходим до Варна там ще стоим до 8-сми,че сестра ми се казва Георгия и има имевбн ден,и там да я уважим...чудя се какво да и взема . Там ако някой знае хубави детски магазини за комплекти за легло да ми каже !

# 402
Добро утро и от мен.
Аз напоследък обърнах ден и нощ. Лягам в 2-3 , ставам в 11-12. Ужас  Flutter

Искам да ви се похваля, че вече сме с количка. Камък ми падна от сърцето. Накрая ми се повръщаше само като чуя думата количка. Взехме Jane Muum 3 в 1(Елфита, мерси за вчеращното ти мнение. Взех го предвид)..Взехме тази в крайна сметка, защото ни я дадоха почти нова. Какъв късмет! И то в много красив цвят - едно такова светло зелено. Шасито е към 7кг, кошът за новородено е супер лек. Абе общо към 8.9кг. Много маневрена и лекичка. Разбира се минусът е сенника, но ще обмислям от тези допълнителните сенници, че тия чадъри ми бъркат в мозъка  Mr. Green
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/1Jane-Muum … icro-herb-P71.png
И така..останаха много малко неща като козметика, дрешки(имаме само 2 комплекта) и други дреболийки.

За колана - Откакто го нося кръст не ме е боляло. Не знам дали е от колана, но ми повдига и тежкият корем. Беше скъп, към 60лв и много му се чудих. ММ настоява тогава, но  за мен това е най-добрата ми инвестиция за тази бременност. Ползвам го от началото на 5 месец.

Pival, lokosff: Дръжте се, още малко остана. Разбира се е по-лесно на думи да ви се каже. Не бих могла и да предполога какво е, но наистина като се замислите сме на финалната права.

Аз пък тия дни от време на време усещам едни странни менструални болки и много се чудя от какво са...някой да има подобно нещо?

Мама Сънчо : Спомям си, че беше споменала , че живот и здраве и ако всичко е наред и вие като нас лятото бихте се запътили към морето с бебока. Мислили ли сте как ще пътувате с бебето?В какво ще го сложите да лежи?

# 403
 Monik@,аз мисля да си взема колан малко е скъп ама  поне помага,браво че най-накрая взехте това което търсихте със здраве да си я ползвате ! Между другото и  на мен ми се ходи на море,те ще са много малки на около месец и половина ама съм чела статии на майки,че са носили и по-малки бебета,не знам все още не съм решила ама ми се иска...

# 404
Borisa, аз имам познати, които са ходили с бебче на море. Просто не се ходи с него на плаж. А дали ще сме в прашния градски апартамент (тук в София) или в къща край морето, май втория вариант е по-добър. Само пътят ме притеснява, защото бебето трябва да е в легнало положение или пък на почивки.

Общи условия

Активация на акаунт