Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 723
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
VeryMe честита годишнина много да се обичате  txtloves  
Момичета надникнах в юнската тема и  #Crazy ами те там мамите всичките с големи оплаквания към края представям си какво ще става и ако е и някоя жега...........
josi_josi и аз днес "разчиствах" стаята от цветя изкарах ги под летния навес, и сега ми едно празно в стаята и ехо има и само си чакам мебелите за бебка че да се понапълни  Crazy

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 21:42 от Мимето14

# 376
  • Пловдив
 Момичета надникнах в юлската тема и  #Crazy ами те там мамите всичките с големи оплаквания към края представям си какво ще става и ако е и някоя жега...........

Ние сме юлки.Може би си надникнала при юнките

# 377
  • Телиш/Плевен
Момичета надникнах в юлската тема и  #Crazy
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug
Иначе аз се настройвам за жегите още откакто разбрах, че ще имам лятно бебе. Никак не ми понася жегата, а сега си представям какво чудо ще е. Confused Но съм го измислила - барикадирам се в спалнята (и без това няма да мога да се движа много-много Laughing ) и кротко чакам малката принцеса да реши, че иска да се появи на бял свят. Grinning

# 378
  • Ямбол
О,pival  не знаех,извинявай,пази се много  Hug . Лале в дъжда,благодаря ви,дано всичко е наред,ще пиша Praynig
Като ги гледам на продуктите за бременни,какви са все едни усмихнати,щастливи мамите,човек не би предположил каква е реалността,болежки,притеснения... Simple Smile

# 379
еееееее момичета бременна му работа - юнската тема да!

# 380
Като ги гледам на продуктите за бременни,какви са все едни усмихнати,щастливи мамите,човек не би предположил каква е реалността,болежки,притеснения... Simple Smile
така е  Laughing и нямат стрии, нямат целулит. Едни стегнати. Мразя ги #2gunfire  Laughing Laughing

# 381
  • Пловдив

Joy

Добре,че е фотошопа.Иначе им е спукана работата и на тях

Честно да ви кажа нито се притеснявам от стрии,нито от целулит.И не защото след това ще ги оправя,а защото е такъв животът.Няма как да раждаме деца и да сме без тези екстри.Може би много малко жени имат късмета да се разминат без тях

# 382
Момичета надникнах в юлската тема и  #Crazy
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug
Иначе аз се настройвам за жегите още откакто разбрах, че ще имам лятно бебе. Никак не ми понася жегата, а сега си представям какво чудо ще е. Confused Но съм го измислила - барикадирам се в спалнята (и без това няма да мога да се движа много-много Laughing ) и кротко чакам малката принцеса да реши, че иска да се появи на бял свят. Grinning
Да,и аз така аз само за едно ми е гадно че са летни бебета и през тези жеги.......не ми се мисли,пък и моя термин е края на юли(18-19)дано излязат по-рано,защото хич не ми се чака вече !

# 383

Joy

Добре,че е фотошопа.Иначе им е спукана работата и на тях

Честно да ви кажа нито се притеснявам от стрии,нито от целулит.И не защото след това ще ги оправя,а защото е такъв животът.Няма как да раждаме деца и да сме без тези екстри.Може би много малко жени имат късмета да се разминат без тях
+1
Да ти кажа и аз не се притеснявам,въпреки че си купех лусиони,ама това е живота то ако ги нямаше,нямаше да разберем че сме бременни !

# 384
Здравейте момичета, видях че сте писали за спални комплекти:) Аз взех този зеленият цък
Много е сладурски и си отговаря от снимката Simple Smile Аз го взех от един магазин срещу кино Арена-запад.Бяха много отзивчиви и направиха специално доставка на този модел за мен....
На всички мами с болежки - дръжте се, още малко остана Simple Smile

На каква цена е комплектчето? Зеленото е наистина най-хубаво.

# 385
milevami:
8 части е 78лв.,а 4 части е 38лв.Магазин Бамбино се казва има на сайта телефони може да си поръчате т.к май не поддържат много наличности.100% памук са.Радвам се,че и вие ги харесахте:)Аз вече ги изпрах и изгладих:)))
Elfita,аз я взех с цел да покривам леглото:)Все пак ще са жеги и едва ли ще я ползваме за завивка:)Забравих да кажа,че е за легло 70х140,така,че като поотрасне може и да се ползва не само за покривало на леглото

# 386
beb4eto Аз също имам проблем с твърде шареното спално бельо. Не знам дали във Пловдив има English Home, в София имат магазини в моловете, имат много хубави неща, аз от там ще взема. Един комплект от долен чаршаф, калъф за завивка и калъф за възглавница са 50лв. Ето линк към сайта им да разгледаш http://www.englishhome.com.tr/baby-kids/baby-room-textiles/
Благодаря веднага влизам да разгледам, а за мола нямам спомен да съм виждала ,магазин на въпросната фирма, но тези дни предполагам ще успея да отида и ще огледам хубаво.

# 387
Здравейте Мами попаднах на една много неприятна ситуация и искам да я споделя с вас за а се присъединим и помогнем на тази майка .

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=724404094246683&set= … ype=1&theater

Последната информация е друга: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4036207

# 388
  • Телиш/Плевен
така е  Laughing и нямат стрии, нямат целулит. Едни стегнати. Мразя ги #2gunfire  Laughing Laughing
Това ми напомня за един цитат от блог, който milevami беше споделила наскоро:
"Другите хора (разбирай жените, които не са раждали и мъжете) не разбират психическите трансформации, през които минаваш, когато в рамките на месеци от 43-килограмова мацоранка се видоизменяш до косатка в зряла възраст. Сигурна си, че си имала колена и дори си виждала глезените си, защото имаш снимки с четири крайника. Другите хора, нераждали или мъже, не разбират естественото ти желание да свалиш сутиена си с размер на цирково шапито, да го нахлупиш на главата на фръцлата на съседната маса, която ще яде само салата „БЕЗ ОЛИО, ЗАЩОТО СЕ ПЪЛНЕЕ“, и с ритмични отривисти движения да блъскаш слабото й телце в ръба на масата." newsm62 newsm62 newsm62
[Целия текст - тук]

# 389
  • Ямбол
Лале в дъжда   Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт