Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 726
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
В такъв случай разбирам,  дилемата ви е един кош в повече или няколко часа в повече;) Аз бих предпочела няколко часа в повече, но вие си знаете Simple Smile
По-скоро комфорта на бебо. По-добре да си спинка легнало, а и не искам да си притиска дробчетата. Май взех решение Grinning

# 436
В такъв случай разбирам,  дилемата ви е един кош в повече или няколко часа в повече;) Аз бих предпочела няколко часа в повече, но вие си знаете Simple Smile
По-скоро комфорта на бебо. По-добре да си спинка легнало, а и не искам да си притиска дробчетата. Май взех решение Grinning
Подкрепям те и аз така ще направя !  Simple Smile

# 437
Момичета спешна нужда от съвет - имам 2 часа да реша - искам ли да купя това на супер изгодна цена втора ръка - това което ме притеснява е че има само едно колелце отдолу, а не две колелца, но дамата която го продава каза че е много стабилно - вие какво мислите- . ММ каза " както ти прецениш ти ще го ползваш - е а да де ама аз като не мога да преценя. Моля ви казвайте мнение във вас ми е надеждата Praynig

# 438
На мен ми изглежда стабилно. Още повече, че казваш е и изгодно. Според мен го грабвай и да ти е на късмет Heart Eyes

# 439
Супер е , вземай я на мен страшно много ми харесва ако  и цената е изгодна я вземай ! Нашата е подобна ама е за две бебенца....според ме е супер много ми харесва ! Laughing

# 440
Дано ти е на късмет !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 441
1905vv малката е добре като цяло. Пием само хустил за кашлицата профилактично и един разтвор слагаме в нослето. На дозички прилича на вода, но прави чудеса. Та при нас проблема е само сополи които слизат в гърлото трупат се там и ги "повръща". Надявам се твоя мъник да се оправя бързо Hug
Мама_санчо ако питаш мен взимай го, въпреки едното колело на мен ми изглежда стабилна , но все пак ти решаваш Simple Smile

# 442
  • Пловдив
Мама Санчо,а не е ли много назад издаден?Как ще буташ количката?Ще се спъваш в него или това е нормално.Има едни по-прибрани.Иначе изглежда стабилно

# 443
Mama sancho - а не можеш ли да го видиш на живо,ако е в България? Иначе изглежда стабилно сякаш ама много не разбирам

# 444
  • Телиш/Плевен
Аз всичко си хапвам и пийвам и кока-кола си позволявам и да ви кажа,мисля че така е най-добре.Това забранено онова забранено от нищо не съм се лишила до сега,а имам една съседка тя ще ражда юни,от всичко се лишава и като я погледна бледа изтормозена чак се плаша.
Аз мисля че ако ние се чувстваме добре и бебчовците са добре Simple Smile  Hug
И аз съм така и се чувствам много добре. newsm68
От време на време разни вманиачени на тема 'здравословен начин на живот' приятелки ми дуднат на главата да не ям/пия това или онова, аз само казвам "да, добре" и продължавам както си знам. Crazy

Мама Сънчо, стабилно ми се вижда и ако бях на твое място, щях да го купя. Hug

# 445
Нашата количка е като тази,е не точно същата ама същия цвят и разположение
http://kasida.bg/_big/TFK-BebeshkakolichkazabliznaciTwinnerTwist … 110726-043445.jpg
Като заговорихме за колички да ви се похваля....хахха Flutter

# 446
Мама Санчо,а не е ли много назад издаден?Как ще буташ количката?Ще се спъваш в него или това е нормално.Има едни по-прибрани.Иначе изглежда стабилно

Ами не то е за да има къде да седне според мен- поне така си мисля.

Ми не Моник в друг град е- ама реших да рискувам.

Мерси за съветите момичета -Поръчах го Simple Smile

# 447

Ами не то е за да има къде да седне според мен- поне така си мисля.

Ми не Моник в друг град е- ама реших да рискувам.

Мерси за съветите момичета -Поръчах го Simple Smile
ако е с еконт при досхавката като го отвориш и не ти хареса можеш да го върнеш. Да знаеш  Simple Smile айде честито и дано ти хареса!!

# 448
  • Телиш/Плевен
Знам че е рано ама ще забравя иначе. Предложение за заглавие за тема:
Смело раздават ритници, нашите сладки мъници
И аз да се включа:
Стои на топло юлското ни злато, чака да мине пролетта и да дойде лято.
Още месец-два и ще изгреят нашите юлски слънца.
 hahahaВ 18-та тема юлските мами говорим си сладко и без излишни драми.

# 449
Здравейте моми4ета
Аз докато се мотам в старата тема тя новата по4ти сте я изписали  Rolling Eyes Laughing
Много се радвам на новите ви придобивки , аз още нищичко не съм купила - сигурно няма друга като мене  Embarassed нито за мен нито за бебчо.. то какво да купя - сестрата на мъжо ме обзаведе по4ти със всичко -кошара количка дрехи и др. използвани разбира се...от синът и, който е на 5 г.  Twisted Evil #Cussing out много се ядосвам - никой не ме пита дали ми харесват или не...ако бяхте вие какво бихте направили ??
За М.болки и аз имам едни такива и не мога да разбера дали са контракции тъй като нямам втвърдяване на корема..а само едни леки болчици-малко прили4ат и на....все едно ми се пи6ка и си натискам корема отгоре (сори за подробното обяснение  Embarassed) и немога да разбера дали бебо притиска пико4ния мехур или е контракция...  newsm78
Имам и друг въпрос но по късно 4е стана много дълго...Пазете се моми4ета - малко остана...
Още месец-два и ще изгреят нашите юлски слънца. - това ми хареса   Peace
намерих един сайт с много сладки бебе6ки бодита и дре6ки ... http://www.idividishop.com/bg/products/bebe-momche/bodita-bluzki/?word=&p=2  това е много сладко http://www.idividishop.com/bg/product/160-bodi-zaek-/

Общи условия

Активация на акаунт