Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 728
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
 sweetpie    как точно поръчваш от ebay.co.uk? Аз не съм много наясно, гледам пише, че може да не доставят до БГ. Аз си бях набелязала много намалени неща на mamas and papas от там.

# 421
  • Пловдив
Здравейте и от мен няколко дни ме нямаше и 20 страници сте изписали  Grinning
Аз се чувствам много добре нямам болежки освен кръста,но спрях да му обръщам внимание  Laughing
Да се похваля забравих си хапчетата бях малко на село  Laughing и сега съм решила да не пия нищо до 9.05. тогава съм на преглед.Не мога да разбера защо трябва да пия желязо като изследванията са ми много добри.Реших да спра малко с тези хапчета,че вече ми дойде до гуша,забравям ги  Laughing
На всички с нови покупки честито  Hug
pival и lokosff бързо оправяне и на всички останали също  Hug
При мен е много гадно времето вали,но пък така мога да ви изчета на спокойствие  Simple Smile
Пожелавам ви прекрасен ден макар и времето да е лошо  Hug  bouquet

# 422
VeryMe,много благодаря за съвета,много съм щастлива че има и друга майка със две бебенца за да си споделяме съвети ...:*
Момичета за кошчетата благодаря ще си взема може би за новородени бебенца,а принципно ние имаме към количката кошче.

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 15:26 от Borisa_koeva

# 423
Честно казано, сега една приятелка ще ми ги поръча, нали ме обраха преди празниците и сега нямам карта Simple Smile Иначе доставката над 50 паунда е безплатна за Англия и през Габко ще се изпрати до БГ, иначе да до БГ не доставят.
Аз също не пия вече фолиева киселина, абе изобщо нищо не пия. Само бира  Laughing

# 424
Да добавя, във Fashion Days има кампания на NAF NAF, който се интересува може да погледне има хубави спални комплектчета и чувалчета за спане и хубави кошарки.

# 425
  • Пловдив
Честно казано, сега една приятелка ще ми ги поръча, нали ме обраха преди празниците и сега нямам карта Simple Smile Иначе доставката над 50 паунда е безплатна за Англия и през Габко ще се изпрати до БГ, иначе да до БГ не доставят.
Аз също не пия вече фолиева киселина, абе изобщо нищо не пия. Само бира  Laughing
Оххх и аз биричка си пийвам редовно  Laughing

# 426
По въпроса за фолиевата киселина (витамин B6)
На мен доктора ми изписа Мамавит,то там се съдържа и аз я пих до 20г.с после ми каза да не я пия и аз я спрях,вече не пия и пак се чувствам добре да ви кажа !

# 427
Здравейте и от мен.
Моник, честита количка. Много е хубава! Да видим аз на каква ще се спра, да му се не види....
За фолиевата - аз не съм я спирала от самото начало. То и без това други витамини не пия, та реших поне нея да продължавам до края.  sweetpie и аз пия биричка, много я обичам!
Avencis  мен също много ме боли кръста и гърба. Но имам чувството, че не е от тежестта на корема - даже не го усещам. По-скоро е от лежането на гръб. Място не мога да си намеря вече - настрани бебето рита, като че ли не му е удобно и го притискам; на гръб - получавам контракции; седнала - абсурд, веднага ме срязва ниско долу и всичко ми изтръпва. Абе като си спомня предишната бременност, че от нарастването ми се беше прищипал някакъв нерв и почти се обездвижих, такива адски болки бяха..... Искам по-бързо да идва юли, но края наистина е най-тегав.

alek_stz как е малката? Дано бързо да се оправяте, че много лошо, нали и моят маймун е болен. Вчера се обрина, прави понякога такава алергична реакция към лекарствата. Затова от снощи спрях всичко - антибиотици, нурофени, за гърло..... Днес е без пъпки, сополът леко намалява и се надявам до утре да е добре. Обаче що разтривки паднаха, крака в топла вода, сол на челото, колко мед се изяде и колко рев се изрева покрай това.....

pival и lokosff вие сте герои, момичета. Май аз се оплаквам повече от вас. Дръжте още малко!!! Hug

# 428
А,то за биричката то май всички пием...!

# 429
  • Пловдив
Аз всичко си хапвам и пийвам и кока-кола си позволявам и да ви кажа,мисля че така е най-добре.Това забранено онова забранено от нищо не съм се лишила до сега,а имам една съседка тя ще ражда юни,от всичко се лишава и като я погледна бледа изтормозена чак се плаша.
Аз мисля че ако ние се чувстваме добре и бебчовците са добре Simple Smile  Hug

# 430
  • София

Точно за кошовете за новородени за кола се чудя дали да не си вземем от продавалника. независимо дали се закача към количката. Защото тези другите кошчета, които обикновено са към количката са наудобни за малки бебоци и не е хубаво да стоят дълго време в тях. Максимум час-час и половина.Свиват им се дробчетата. А аз също държа на сигурността в колата. Кофтито е, че ако го купим ще го ползваме само няколко месеца и ще заема допълнително място. Ама ще видим как се развиват нещата живот и здраве. Иначе ще търсим педиатър на място(към морето), защото идеята ни е да останем там дълго време, че си имаме къща.

Моника, извинявай, но или аз не те разбирам добре или ти нещо си в грешка. Кошче за новородено за кола е същото като това кошче за кола, което ти дават към количката. Разликата е, че едното може да си прехвърлиш бебето от колата в количката, без да го изваждаш от кошчето. Разбира се, е се препоръчва цял ден да го возиш на количката в това кошче, но като отиваш някъде за по-малко време, вместо да взимаш и коша на количката, слагаш този ит колата и си ОК. Има модели, които може да са маалко по-големи от другите, но като цяло всички са извити, така че бебчо е свит вътре. Доколкото знам, една/две марки имат малко по-различни кошчета за кола, които са в и в легнало положение, но цените им са  #Crazy #Crazy #Crazy По принцип кошчето за кола се ползва до около 1 годинка, зависи до колко кг го дават. Извини ме, ако имаш предвид други кошчета, може аз да не съм те разбрала добре   bouquet

# 431
Щастлива жена , направо ще ти покажа в снимки, че то и аз не обяснявам добре. Все пак от скоро научих за видовете кошчета за кола  Rolling Eyes

Ето стандарно кошче за кола за новородено: http://babycare.bcare.co.uk/shop/3589-thickbox_default/jane-muum … ar-seat-rubin.jpg

Ето и кошчето за новородени, което е на няколко нива, включително и легнало положение. Става и за количка(В случаят , специално за Jane, но има и други марки), като си има колани и всичко пригодено за кола:
http://moedete.com/userfiles/editor/image/Jane%20Muum%20Matrix%2 … 2-P70-Earth-6.jpg
На клипче най-добре се вижда
http://www.youtube.com/watch?v=ZY8c-TsUbdg

Скъпички са, но се намират и втора употреба и затова се изкушавам, но пък си заема допълнително място, което нямаме вкъщи...

# 432
  • София
Monik@, аз също много се колебаех дали да взема Jane 3 в 1 или Graco 3 в 1, но накрая взех Graco. Само не разбрах защо ти е друг кош за колата, нали количката ти е 3 в 1 и си има такъв? Кошовете Матрикс са почти два пъти по-тежки от кошчетата на твоя модел и доста ще тежи заедно с детенце...

# 433
Да, затова не купихме матрикс, защото тежеше. Но ни се иска отделно такъв кош , защото живот и здраве обмисляме пътуване до морето от София и не е здравословно за бебето в стандартното кошче толкова време, освен ако почиваме наистина често и по доста време, ама така ще се удължи доста пътят  Crazy

# 434
  • София
В такъв случай разбирам,  дилемата ви е един кош в повече или няколко часа в повече;) Аз бих предпочела няколко часа в повече, но вие си знаете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт