Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 671
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Ами нормално е да са ти скучни чуждите малки деца, все пак не са на твоето интелектуално ниво, за какво да разговаряш с тях, въпреки, че понякога има изненади. А когато си майка, нямаш избор, от теб зависи интелектуалното развитие на детето и искаш не искаш разговаряш. А бебетата са си скучни, те само спят и ядат.

# 511
Абе не ме е страх, по скоро си мисля "Леле колко неща не съм направила/купила още..." Багаж за болницата нямам, спално бельо за бебето, още малко дрешки и пелени и одеалца... Нов паркет в стаята  ooooh!
Аз по цял ден като стоя сама в нас и си втълпявам,че няма да успеем да купим всичко за бебките,че нещо се се обърка,че ще забравя нещо ooooh!!Пожелавам на всички,всичко да мине  по мед и масло  и да се справим ! Heart Eyes На някой от нас включително и на мен ще ни е за първи път,нормално е да се притесняваме от настоящето,аз се притеснявам най-вече защото моите са две и не знам как ще успея да правя всичко двойно и да бъда пълноценна майка на две бебета,чета много в нета за майки с близнаци някой казват че е трудно първите месеци после се свиква,други казват че винаги е трудно с две.....нямам никаква идея как ще се справим,тъй като майка ми не е постоянно в България свекърва ми не ме харесва едвали ще ми помага и остава само мъжо аз знам че той ще ме  подкрепя и помага ама .....дано всичко е окей ! smile3518

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 15:01 от Borisa_koeva

# 512
  • Телиш/Плевен
ей, дърпате дявола за рогата с тия мисли за преждевременно раждане Naughty
Я по-ведро Hug
  202uu
Недейте така, тумбачета. Hug Вярвайте, че всичко ще е наред. За мен също ще е първо раждане, а през живота си не съм се доближавала до бебе, но нито ме е страх, нито нищо. Уверена съм, че нещата ще се подредят. Е, както писах преди няколко дни, багажът ми за болницата е готов, но това е само защото съм самичка за три седмици и наистина е добре нещата ми да са на едно място, ако се случи непредвидена изненада, че човек никога не знае кога какво го чака. Но някак съм уверена, че ще издържа поне до средата на юни. Peace Иска ми се да ви вдъхна от моята увереност и да сте по-спокойни. Hug Hug Hug

# 513
Вери ми , да сега видях снимката. Да, аз го имам това, но го наричам подложка  Laughing. Аз си о купих допълнително от мадаркеър, но по скоро с цел , като заспи и "пада" главичката да има къде да се подпира на меко и да е около главичката, после добавих и лятна пелена под главата, че иначе много се поти с тази материя..
Но не мисля, че върши работа (тази която обсъждаме по назад  Laughing), мястото на гръбчето където достига почти не се усеща разлика при използването му. Много е тънко, затова вариянта беше пък там на чупката една сгъната пеленка и идеална се получи.

бебе2, моят термин е 28.07. Но вече имам дата (секцио) за 14.07 ; 8:00 ч.  Mr. Green
Чудя се обаче дали да не я сменя с 15  Laughing, че има един рожденник в компанията  Mr. Green

# 514
  • Бургас
Божееее, ама недейте така! Баткото се роди само 1 ден преди термина. Естествено всичко е индивидуално. Не се самонавивайте, такмо вчера казвах на ММ, че направо незнам как ще издържа с тоз голям корем още 2 месеца. Направо на моменти едвам се понасям, приличам на мечка стръвница. Взе да ми писва от това бременеене, ама заради бебка ще търпя, няма как...важно е тя да е добре, пък аз ще пъшкам и това е...

Да кажете нещо хубаво за тази количка http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/sis … -grey-pink-spring. Най-вече цената ме привлече  Mr. Green

# 515
  • Там някъде
Моника, мерси за инфото за гащите, най-вероятно от там ще поръчам Peace
Мен от самото раждане не ме е страх - имам чувството, че всичко ще мине бързо, лесно и чудесно  Heart Eyes Не че имам някакво основание да си го мисля това, но просто имам такова усещане. Мен ме притеснява как ще се справя с кърменето, подсичането и стиковането на режима на бебо......

# 516

бебе2, моят термин е 28.07. Но вече имам дата (секцио) за 14.07 ; 8:00 ч.  Mr. Green
Чудя се обаче дали да не я сменя с 15  Laughing, че има един рожденник в компанията  Mr. Green
ако вярваш в астрологията по-добре с 15 го смени Peaceпък и с един ден да е, пак е по-близо до термин Hug
аз пък не ги намирам бебетата за скучни

# 517
  • Телиш/Плевен
Да кажете нещо хубаво за тази количка http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/sis … -grey-pink-spring. Най-вече цената ме привлече  Mr. Green
Хахах точно преди малко ММ ми звънна, че гледал подобна (тази) в Будапеща на промоция и негов колега му я препоръчал, така че и аз се нареждам на опашката за мнения. Laughing
Моите впечатления от двете колички (виждала съм ги на живо и съм ги бутала) по принцип са добри, но не ми хареса това, че няма кош за новородено, а кошницата за кола играе тази роля. newsm78 Но все пак се чудя... Thinking

# 518
Малките и двойни гуми не са за препоръчване от напатили си край мене майки. Липсва им маневреността на тези с големите гуми - независимо дали помпащи се или пласмасови.

# 519
  • Пловдив
Аз малкия го изгледах с една количка на Чиполино, която беше с двойни гуми и средна големина. Нямала съм никакви проблеми. Сега също гледам количката да е с единични колела, повече ми харесват

# 520
  • Телиш/Плевен
Малките и двойни гуми не са за препоръчване от напатили си край мене майки. Липсва им маневреността на тези с големите гуми - независимо дали помпащи се или пласмасови.
Ооо, значи аз много ще си патя, защото всички колички с големи колела, които пробвах, са ми адски неудобни. Blush Дотук съм си харесала Чиполино Пуки, която също е с малки колела, но имам само добри отзиви за нея от приятели и познати. Ще видим накрая какво ще решим. Но ще е с малки колела със сигурност, пък каквото ще да става. Laughing

# 521
  • Пловдив
Пукито не е с най-малките колела. Задните са по-големи. Аз също съм чувала само хубави отзиви за нея. Има я и с единични.

# 522
  • Телиш/Плевен
Пукито не е с най-малките колела. Задните са по-големи. Аз също съм чувала само хубави отзиви за нея. Има я и с единични.
Е, съвсем малко са по-големи, почти незабележимо за мен. Laughing Не се сещам коя количка пробвах, но беше с огромни колела и никак не ми хареса, а повечето хора наистина казват, че с по-големи е по-добре. Ама като не мога да се оправям с тях... Blush
Пуки-то, което съм харесала, е точно с единичните колела. Hug

# 523
Миме 14 супер си  Hug
Borisa забравих да кажа, много ти е хубава количката, изглежда също и доста маневрена. На TFK e нали? Със зимен и летен кош? За колко я купи, ако не е тайна разбира се  Embarassed
Да на тази марка е , цената е 2185лв.....вашата каква е и на каква цена е ?
Нашата е на Адбор, цената е една трета от вашата, но аз мисля по-нататък като пораснат да я сменя с едно Косато, от тези http://www.online4baby.com/arinclude/dl/uploads/wpmain/mainimage … sis%20n%20bro.jpg

# 524
Хахах точно преди малко ММ ми звънна, че гледал подобна (тази) в Будапеща на промоция и негов колега му я препоръчал, така че и аз се нареждам на опашката за мнения. Laughing
Моите впечатления от двете колички (виждала съм ги на живо и съм ги бутала) по принцип са добри, но не ми хареса това, че няма кош за новородено, а кошницата за кола играе тази роля. newsm78 Но все пак се чудя... Thinking

количката изглежда добре, но единствено се чудя добре ли е за новородено, то се оказва че трябва да спи в малкото кошче(което май става и за кола)

А иначе аз също имам притеснения, но най-вече за това да ми е живо и здраво бебето(не че нещо е станало), защото съм попадала да доста трагични истории в нета. Ех този интернет, наистина е нож с две остриета. Всичко останало като болки и т.н. от раждането и след това ще го преживея.
 Сега че чудя някой знае ли защо например пелените и кенгурата са така проектирани, че крачетата на бебето стоят толкова разделечени( разстоянието между крачетата е голямо),това полезно ли е за крачетата Thinking ако стой така дълго време. Извинявам се за въпроса, но от време на време се сещам за това!

Общи условия

Активация на акаунт