Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 677
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Даже като се замисля, моето секцио ще е около 20ти юни, не сме обсъдили още с док конкретната дата, но е още по- скоро, отколкото казва лентичката  Shocked

# 496
Здравейте момичета  bouquet

Аз днес нещо не съм много читава - едно ми е сънливо и поспаливо и мързеливо Simple Smile

Сега се усетих че нищо не съм приготвила за обяд, а то няма и за кога та ще ядем картофи и пуешки хапки - това  е положението Simple Smile

За подарените неща- на мен никои нищо ми не дава за момента - а за финансови инжекции - нъцки - майка ми и баща ми се правят на приятно разсеяни както обикновено - ама да си ги харчат - аз и без техните ще се оправя. Свеки е взела две три джунджурии жената - горката няма пари и колкото могла отделила - е това е които има не дава които няма с две ръце, ама това е друга тема.
Иначе аз нямам скрупули за ползвани неща стига да не ми ги дават и после да трябва да ги връщам - а няма нужда само да им треперя - по-добре без тях - или ми даваш и е за мен или си го дръж.

За количката на кангаро - много са малки гумите - за същите пари може да се вземат по-добри модели пак на кангаро - препоръчвам Виктория - баткото беше с нея и съм много доволна. Сега и малката отначало ще е с нея докато ни платят еднократната помощ , че да си вземем Пацифика на Хаук.

Ох момичета нямам търпение да си получа бъги борда вече - днес си мислех в перспектива - понеже той е до 18-20 кила как след година две на баткото ще взема нов е не съм го споделила с мъжа ми че той ако разбере че още един ще купува ще полудее- а в този ред - тези дни като си бяхме у дома много добре ни дойдоха разходките - таткото като видя малкия как се уморява ( явно беше позабравил ) и твърдо дойде на моето че без бъги борд съм за никъде  Joy Joy Joy

Иначе за прането на тапицерията моята количка  е изпрана и готова за нови подвизи и като си поръчам и новата и нея мисля да изпера че все пак от Германия до тук вярно в кашон - ама пак ще е кои знае по какви складове.

Sweetpie и аз това си говорих с ММ вчера че малко остана, но на мен пък ми се струва страшно далеч- с тази принудителна почивка всеки ден ми се вижда безкраен.

# 497
Абе не ме е страх, по скоро си мисля "Леле колко неща не съм направила/купила още..." Багаж за болницата нямам, спално бельо за бебето, още малко дрешки и пелени и одеалца... Нов паркет в стаята  ooooh!

# 498
  • София
Мен доста си ме е страх. Освен това постоянно се питам ще се справя ли с всичко, с отглеждането на детето, ще бъдем ли добри родители, финансово как ще се справяме (моят доход ще спадне с 2/3).... дали съм набавила всичко необходимо, дали нещо не пропускам, детето дали ще е добре, дали ще мине всичко гладко, дали няма да има някакви проблеми, дали ще се възстановя бързо... ей такива едни неща ми се въртят в главата и като им се оставя имам чувството, че ще се побъркам. Станала съм параноичка.

# 499
Josi не си го причинявай това. Изобщо не ги мисли тези неща, и без това от толкова мислене ефект няма да има, всичко ще си се развие от само себе си. Нали знаеш израза "Безстрашните умират веднъж, страхливите много пъти." Тъй че се отпусни и не го мисли изобщо. Сигурна съм, че ще се справиш със всичко и всичко ще бъде наред.

# 500
  • Пловдив
Оххх като ви чета и аз имам същите страхове най-много се страхувам от преждевременно раждане напоследък чета за много такива случаи и още повече се побърквам този интернет е нож с две остриета  Joy

# 501
  • Пловдив
Цоп и аз в групата ви  Hug. Мен също ме е страх от преждевременното раждане, защото вероятността при мен е 90%... После ме е страх как ще се оправя с всичко. Тогава ще наваксвам с покупки, чистене и  #Crazy.

MAMA_SANCHO, след година две мисля, че няма да ви трябва нов.

# 502
Жоси, и да не си докупила нещо, няма с раждането на бебето всички магазини да затворят и ти да се заточиш за близките 12-18 месеца. Дишай спокойно Laughing. Дето вика sweetpie, недей се самонаказва така. На теб кога тие  термина че още на 20 юни ще е секциото newsm78. Нали знаеш че колкото повече бебето седи вътре, толкоз по-добре. Моят съвет е ако дата е максимално ранна заради някоя отпуска на док, да преговаряш Naughty. Виж ако само си тръгне е друго.. Една позната ми разправяше че като и правили секциото 2 седмици преди термин и док казала : "ауу, избързахме това бебче е можело още 3 седмици да си постои". Моят термин е 27.07 и ще преговарям със зъби и нокти за 20.07
Иначе и мен ме е шубе от раждането и още повече от няколкото безсънни и изнервени месеца след това. Ама живи и здрави сме
Мама Санчо, ти пък и за втори бъги борд си се замислила вече Laughing. Аз ако правилно си спомням, синът ти е на 3, т.е след 2 години ще е вече на 5, може би вторият наистина ще му е излишен... Ние с малчо откакто стана на 4, редовно правим разходки по 6-7 километра, да не говорим че нали  колело му купихте, може да си го кара просто. Сори ако не съм ти схванала мисълта Hug. И да са ви сладки картифките и хапките Laughing. Ние сме на печени тиквички и патладжани с пармезан + зелена салата eat

# 503
  • София
Пайче, знам че си права, аз не съм такъв човек по принцип, но предполагам, че с бременността и разбърканите хормони всичко е различно. А всъщност голям проблем ми е, че аз всъщност не обичам деца  newsm45
Моето бебе е направено с много любов и желание, усещах, че е настъпил момента и наистина го исках, искам го и го обичам и сега, но всички останали деца ужасно ме отегчават и никак не ми е интересно с тях Sad е такова чудовище съм, линчувайте ме! (или ми препоръчайте психиатър, защото току-що си изчетох поста и виждам, че наистина съм сбъркана)

# 504
  • София
Бебе 2, купила съм всичко май. Термина ми е на 07.07., казах около 20ти юни, ама това е +- 1 седмица според мен. На 30.05. ако всичко дотогава е наред ще се видя пак с доки и тогава ще обсъдим точната дата.

# 505
  • Варна
И мен ме е обзел страха от преждевременно раждане и затова съм си подготвила вече целия багаж за болницата, даже шишенца с минерална вода. Само дрешки за бебето нямам още. Така или иначе, ако тръгне да излиза сега тези, които съм поръчала няма да й станат сега, че и по-малки вървим уж (хич им нямам вяра на тези измервания на ехографа).
Напоследък често имам пробождащи болки много ниско долу, а и бебка как е застанала все там ме рита. Мисля си, че долу ми е много по-чувствителна матката и често ме боли. Горе като ме риташе не болеше така. В петък съм на жк и се надявам, че всичко ще е наред. Та мисълта ми е, че не ме страх от самото раждане, а да не тръгне по-рано, както и всичко да е наред с бебка. За съжаление, станах свидетел на някои случаи с трагичен финал и това силно ме травмира.

# 506
ей, дърпате дявола за рогата с тия мисли за преждевременно раждане Naughty
Я по-ведро Hug

# 507
  • Пловдив
Пайче, знам че си права, аз не съм такъв човек по принцип, но предполагам, че с бременността и разбърканите хормони всичко е различно. А всъщност голям проблем ми е, че аз всъщност не обичам деца  newsm45
Моето бебе е направено с много любов и желание, усещах, че е настъпил момента и наистина го исках, искам го и го обичам и сега, но всички останали деца ужасно ме отегчават и никак не ми е интересно с тях Sad е такова чудовище съм, линчувайте ме! (или ми препоръчайте психиатър, защото току-що си изчетох поста и виждам, че наистина съм сбъркана)
И аз съм същата моето си го обичам ама другите деца ме подлудяват.
Защо да те линчуваме ние не сме се събрали тук да съдим а за да си помагаме Simple Smile Hug

# 508
И мен ме гонят страхове...всяка нощ го мисля и умувам. От преждевременно ме беше страх до скоро(Даже багажът ми е готов), но вече напреднах в седмиците и се поуспокоихх, но всичко останало...
Страх ме е дали бебчо ще се роди жив и здрав. Страх ме е от болката след операцията и последствията от нея(трудно издържам на болка...) и най-вече ме е страх какво ще правя като ми връчат бебето в стаята. Аз нямам грам опит. Дори не съм гушкала бебе. Акушерките не винаги са любезни. За вкъщи вече не ме е страх, защото ще съм си с моя мъж, а с него сме страхотен екип и заедно се справяме с всичко. Хем нямам търпение да минат тия 2 месеца, хем ме е страх.

# 509
Миме 14 супер си  Hug
Borisa забравих да кажа, много ти е хубава количката, изглежда също и доста маневрена. На TFK e нали? Със зимен и летен кош? За колко я купи, ако не е тайна разбира се  Embarassed
Да на тази марка е , цената е 2185лв.....вашата каква е и на каква цена е ?

Общи условия

Активация на акаунт