Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за предотвратяване на крампи?
Кои са препоръките за избор на педиатър и детска клиника?
Какви обувки се препоръчват за болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на крампи?
-
Кои са препоръките за избор на педиатър и детска клиника?
-
Какви обувки се препоръчват за болницата?
-
Какви са препоръчителните болнични дни преди и след раждането?
-
Какви са препоръките за контрол на теглото по време на бременност?
), или ще е по желание - което се връзва с тотала от 1400 лв. сори за разсъжденията на глас, но ще видя док чак на 16 май и дотогава ще се тормозя, ако не си го кажа
та пак благодаря на всички за отговорите 
Причината е голямо бебе отвсякъде - в момента 31 г.с. 2300 гр. Стреснах се обаче от друго. Тъй като според доктора върви 3 седмици напред, т.е. отговаря на 34 г.с., пресметнах, че реално ми остават 6 седмици
Т.е. аз мога да си родя има няма след няколко седмици. 
Твоето Моник, колко е голямо, разбира се условно? И как са ти казали, че ще раждаш?
Но не се стряскай. Ако имаше нещо щяха да ти кажат
Всичко ми е в норма, урината чиста, единствено хемоглобина от 100 сега е 99. Но за всеки случай спирам сладкото. А така като гледам на Моник@ теглото на бебето, ми и моето почти толкова, пък на нея и казали, че всичко е ок, значи не ми е такова гигантче бебето. Тази лекарка ми се струва, че нещо ме засилва, ама няма да я бъде тая
не е улучила човека, аз трудно се панирам и психирам. Ама ММ той е много лесен и само издънва положението, голяма паника е. Вече се чудя дали го искам на раждането.
Много е хубаво, че и синът ти е харесал бъгиборда.