Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 746
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Misi и аз имам едно такова панталонче и тамън решех да го обуя и се оказа че ми се е разширил таза и не става. Става ама паласките хвръкват  Mr. Green ужас. А на дъните ако им отрежа платките и ще ми падат че и без това са ми малко големки. Имам един панталон от Конти и неговата платка е много шибана понеже минава ластика през средата на корема, което ме дразни много и аз го махнах и сеха ми падат пък нямат гайки за колан - абе недоизмислено.

Знам че е рано ама ще забравя иначе. Предложение за заглавие за тема:
Смело раздават ритници, нашите сладки мъници

# 271
  • Бургас
Misi и аз имам едно такова панталонче и тамън решех да го обуя и се оказа че ми се е разширил таза и не става. Става ама паласките хвръкват  Mr. Green ужас. А на дъните ако им отрежа платките и ще ми падат че и без това са ми малко големки. Имам един панталон от Конти и неговата платка е много шибана понеже минава ластика през средата на корема, което ме дразни много и аз го махнах и сеха ми падат пък нямат гайки за колан - абе недоизмислено.

Знам че е рано ама ще забравя иначе. Предложение за заглавие за тема:
Смело раздават ритници, нашите сладки мъници
Мдааа, аз за това си поръчах един размер по-голям от панталона и си ми е ОК, но аз основно на коремче раста.

# 272
  • Телиш/Плевен
zvezdi4ka_bs, наистина не бива да чакате и момичетата много правилно са те ориентирали. Дано всичко е наред със снаха ти и бебето й! Praynig

Mar_bella, честита количка! 1stroller

Avencis, наистина голямо събитие ви чака утре. Да си изкарате супер с родата! Heart Eyes Hug

Гледам, че в календара пише, че днес е имен ден на Борис, Боряна и Борислав. Ако има именници - да се чувстват поздравени!  bouquet Живот и здраве и нашата дъщеричка догодина по това време ще е именничка - избрали сме й името Боряна. Heart Eyes

# 273
Здравейте, сладурани!
Искам да си задам въпроса и тук и да се връщам да чета,че ме чакат 6 страници вече.

От 7.05 излизам болничен,но ни караха да работим в петък(днес) и в идния понеделник с идеята да не се работи в съботите(в които аз пък ще съм в болничен тогава).Дали ще ми се плати за тези дни? И другото имам 2 дни отпуска да ползвам.Реално на 10ти юни трябва да излезна в 45 дневния болничен,ако ми пуснат до 7ми,което е събота-мога ли за 9ти (понеделник)да си използвам 1ния ден отпуска,за да не ми издават 2ри болничен. Моля компетентните да помогнат!

# 274
Mar_bella и аз миналата седмица пуснах поръчка от АСДА Джордж и знам от АСДА, че са я доставили в Габко. От последните обаче нямам известие. Знам, че изтървавам планирания превоз за 01 Май .
Нали и ти си возиш с Габко нещата? Ако е така, копирай тракинг номера, който са ти изпратили в имеййл от АСДА /Carrier Reference: 16 цифрен е кода/ и го пейстни в страницата на габко където има бутон тракинг и ще ти изпише в кой курс ти е стоката. Моята е в 264 / UK примерно. Дано да съм ти помогнала, но ако си с друг превозвач вероятно само съм ти загубила времето.

# 275
Здравейте и от мен! Да се похваля на 01 бяхме на трета ФМ 29+1 ден. Бебчо напълно си отговаря на седмиците и тежи 1358 гр., което ни казаха, че е нормално за неговите седмици. Лошото е, че поради позицията му, не успяха да огледат сърчицето и сега трябва да ходим отново на преглед. Първоначално се паникьосах, но таткото ме успокой, че всичко е наред и единствено, той се е крил и  за това ни пращат на още един преглед. Всички други органи успяха да ги огледат и са добре.
Аз си имам тъмна линия и изпъкнало пъпче.
Avencis мисля, че предложението ти за заглавие е страхотно.
Честито на мамите с нови покупки, да се ползват със здраве.
Мамите с болежки да се оправят скоро.
Весело изкарване на почивните дни!

# 276
С ММ днес и вчера обикаляме и купуваме. Много е хубаво чувството..само, че с тези темпове скоро ще приключи радостта.  Обаче ММ, не може да я усети тази тръпка. Той иска да взима и да приключва ooooh! . Да му се маха от главата това задължение, а на мен ми се гледа, избира, разглежда и харесва, олеле много са ми сладки  Blush Heart Eyes всички малки дрешки и ако ме остави ще се затрупаме.
 Купихме си скрин от Икея за бебо ей такъв http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=17747. Днес през мола боди -намалено на 5 лв в H&M, ръкавички  и шапка от Хиполенд и компелект 4 пелени  Bertoni (2 памучни+2 тензухени) пак от Хиполенд за 10 лв. Сега пелените, като се прибрах ги видях в дундьо за 7 лв същите и малко ме е яд ама поне се спокоявам, че харчехме ваучери, които не важат в дундьо-то
Легло още не сме купили. Аз се бях спряла на Chipolino, ето такова Търсех нещо подобно в продавалник, обаче сега

kotenze_84 много ти благодаря за линка към грабо  Hug

А знаеш ли колко струва раждането без екип имам там една позната но се чудя за света Анна става въпрос
Angels369 Без избор на екип не се заплаща нищо. Разликата, е че няма да има право на упойка (тъй като анестезиолог може да се повика само с избор на екип), бащата не може да присъства на раждането и ще бъде в стая с 3-4 легла , вместо с 1-2.
Може да ходи за запис на тонове пак там, които също са безплатни, не помня обаче това след термина ли беше или от някоя си седмица...

Браво за хубавите новини от прегледи. Аз си чакам 15.06 и това е.
Черна линия имам и на корема и на прасците даже Simple Smile. Никъде не намерих инфо за линия по краката, но АГто каза, че било промяна в пигментацията, която била нормална за състоянието в което се намирам Joy, същото като с корема.
Косъмчетата и при мен са в повече, аз и без това съм от косматата порода, та дано се махнат после.
Пъпчето все още се чуди дали да излиза или не.
Бебо рита  някакси по-леко, но за сметка на това по-често. Вече не ме чака да легна, докато ходя, докато се къпя, докато седя, докато се обличам абе въобще не ме зачита hahaha. Миналата седмица риташе навътре към гръбнакът, сега цели реброто от вътрешната страна много странно усещане. Прави и едно странно разтягане опъва задържа така малко и после пусне. ММ казва, че се прозява и протяга:) Но нека си мърда. Това ме успокоява. дава ми сигурност че всичко е наред с него и е жив.

# 277
  • София
Обаче ММ, не може да я усети тази тръпка. Той иска да взима и да приключва ooooh! . Да му се маха от главата това задължение, а на мен ми се гледа, избира, разглежда и харесва, олеле много са ми сладки  Blush Heart Eyes всички малки дрешки и ако ме остави ще се затрупаме.

Сид, това ми звучи мнооого познато. Поради тази причина вече пазарувам предимно онлайн, щото на ММ изобщо не му се обикаля по магазини  Crossing Arms Честито за покупките Simple Smile

# 278
  • Телиш/Плевен
Сид, честити покупки! Да си ги ползвате със здраве! Hug
Много ми хареса това изказване: Blush
Той иска да взима и да приключва ooooh! . Да му се маха от главата това задължение,
Честно казано и моята представа за пазаруването за бебето е такава. Embarassed Знам, че ще ви се стори странно, защото виждам, че всички избирате с умиление и радост дрешките за бебетата си, особено тези, които чакат момиченца (то и аз момиче чакам, ама... Blush) Не знам защо е така при мен, обаче много мразя да пазарувам дрехи. Гледам да вляза в един-два магазина най-много и да се свършва. Даже ММ от известно време все ме подпитва кога ще пазаруваме, а аз все отлагам и казвам, че има време. Ще рече човек, че той се вълнува повече от мен.  Sad А аз много се вълнувам за появата на бебчо, просто не ми се занимава с покупки... Свекървата предложи да пазарува вместо мен и все повече се изкушавам да приема "офертата". Blush Сигурно ще ме помислите за луда, но аз и в предишни мои постове съм споменавала, че при мен винаги всичко е наопаки, а не като при нормалните хора. Blush Blush Blush
Пак изпаднах в лирически отклонения, ама ще прощавате, милички. oops

# 279

Преди 45 дневния няма други документи за майчинството.Да,и този болничен се носи както всички други.Както всички други болнични и декларации за майчинството

https://docs.google.com/document/pub?id=1KPU8R-sanXbT60mDbIHQ8lt … H0xAkrF6mSpvRQEw4

Благодаря на ♥Elfita♥ за линка. Много му се зарадвах, тъй като с наближаването  на раждането, започва да ме тормози и тази мисъл за хилядите документи, който трябва да се подават за болнични, майчинство, обезщетения и т.н. Направо ми става лошо, много объркано ми се вижда.  #2gunfire

После, решили сме с ММ да раждам без екип (от София съм) в Майчин дом и като разпитах се оказа, че и при този случай може да си платиш само упойката-никой няма да те остави да умираш от болки разбира се. Но за другите болници не знам. Аз се надявам да раждам нормално, но каквото дойде, само да нямам пълна упойка, че и за такива случай съм чувала.
 Между другото аз още преди 4я месец имам линия негра и то не само под пъпа, но и над него, а от както ми наедря коремчето и пъпчето е изпъкнало, то даже вече не си личи че е то  Laughing
Но нали тези неща се оправят, това да ни е проблема. И при мен понякога бебо е по-кротичък и като се притесня карам ММ да си допре ухото до корема ми и да чуе сърцето на бебо или там каквото се чува  Mr. Green може да е смешно, но малко ме успокоява това.  И последно, някой знае ли физиологичния разтвор и аспиратора за нослето трябва ли да ги купуваме предварително, ползвали се при запушено носле на бебето, но ги има в списъците и се чудя...
 А като стана въпрос за покупки, на нас ни се развали колата и сега трябва да пътувам с градския транспорт като искам да отида да си купя такива неща, а пък съм с ниско кръвно и ми става лошо от задуха и жегата в тези автобуси, направо ад. Така че не ми е много кеф да се размотавам и на мен, но ще трябва скоро, че нямам нищо за мен за в болницата, а като знам как качвам килограми(15+) мисля да си купя от онези нощници за кърмачки, и дано да ми стават и по натам.
  Поздравления на мамите с   колички  и другите неща, аз чакам свекърва ми че тя има мерак да купи "всичко" , оххххх, каквото и да значи това newsm78 

# 280
  • Пловдив
От 7.05 излизам болничен,но ни караха да работим в петък(днес) и в идния понеделник с идеята да не се работи в съботите(в които аз пък ще съм в болничен тогава).Дали ще ми се плати за тези дни? да,трябва да ти платят,защото си си ги отработила И другото имам 2 дни отпуска да ползвам.Реално на 10ти юни трябва да излезна в 45 дневния болничен,ако ми пуснат до 7ми,което е събота-мога ли за 9ти (понеделник)да си използвам 1ния ден отпуска,за да не ми издават 2ри болничен. да,можеш Моля компетентните да помогнат!

Mar_bella,честита количка

Сид,честит скрин

# 281
Elfita златна си! Благодаря!

# 282
  • Варна
VeryMe, ползвам ukshops, Габко нямат офис във Варна. Аз снощи получих потвърждение, че пратката ми е получена и се подготвя за транспортиране, но не се знае кога ще е следващия курс към БГ.

Днес планираме да минем през Джъмбо да разгледаме и да вземем някои по-дребни неща. Никога не съм ходила там досега.

# 283
Здравейте юлски майчета,аз съм бременна с еднояйчни близначки,бременна съм в 29 г.седмица,ще се радвам да споделям преживяванията си относно очакването на бебките! Целувки и лека и безпроблемна бременност на всички  Heart Eyes Heart Eyes

# 284
Добро утро до колкото може да е добро. Да ви се оплача аз съм бясна. От вчера на обяд сме без вода. Съседите на първия етаж си правят банята и тъпия им майстор снощи не я пусна. Съдомиялната е фул, мивката ми прелива. Вчера щях и да пера ама нъцки и там състоянието плачевно. Да не говорим с това мойто пишкане през половин час и wc-то как е. За къпане да не говорим все едно сме в каменната ера. И най-лошото "майстора" не бил сигурен, че и днес ще се справи със смяната на трабите, но да сме проявили търпение #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт