Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 664
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Сега че чудя някой знае ли защо например пелените и кенгурата са така проектирани, че крачетата на бебето стоят толкова разделечени( разстоянието между крачетата е голямо),това полезно ли е за крачетата Thinking ако стой така дълго време.

Да,много е полезно.Това е против луксация на тазобедрените стави.Краката на бебетата трябва да стоят така.Те,в хоризонтално положение така си и заставата-позиция жабче.Едно време са ни мъчили с изпъването на краката и връзването на пелените.Съответно е имало и много случаи на луксация.И се почва мъката-каиши,простотии

Който е приготвил комплекта за изписването на бебето,да пише какво е включил.Може и снимков материал.Че се чудя какво да е точно.Май ще приготвя два варианти-за топло и по-хладно

# 526
Нямам снимка под ръка сега, но моят включва боди с къс ръкав, ританки и за отгоре връхна дрешка тип жилетчица с дълъг ръкав. Отделно пеленка към комплекта. Идеята ми е да е на пластове, за да мога да обличам/събличам според времето. Отделно имам ръкавички и шапчица, ако ми потрябват.

VeryMe: Уникални са им количките на Cosatto,  а в тези близнашките съм направо влюбена  Crazy

# 527
Миме 14 супер си  Hug
Borisa забравих да кажа, много ти е хубава количката, изглежда също и доста маневрена. На TFK e нали? Със зимен и летен кош? За колко я купи, ако не е тайна разбира се  Embarassed
Да на тази марка е , цената е 2185лв.....вашата каква е и на каква цена е ?
Нашата е на Адбор, цената е една трета от вашата, но аз мисля по-нататък като пораснат да я сменя с едно Косато, от тези http://www.online4baby.com/arinclude/dl/uploads/wpmain/mainimage … sis%20n%20bro.jpg

Да,разбирам те ! Целувки ... Rolling Eyes Heart Eyes

# 528
Моник, ( не съм прочела всичко може някой да го е предложил вече) нали има едно бебенаем или нещо от сорта. Там има продукти,които може да си ги наемеш за седмица- две и след това да го върнеш. Не е нужно да си го купуваш- само за морето

# 529
♥Elfita♥ ето ти един примере комплект за изписване цената му е 47,90лв !
 http://www.pakostnik.com/bg/pics/3842202571.jpg
Включва :блуза с прехлупване
ританки
боди с къс ръкав
камизолка
потниче с гащички
шапка
лигавник
ръкавички
пелена
Това е примерен,аз още също не съм купувала ! Hug

# 530
  • Пловдив
Момиета, понеже бях в Гърция по празниците и чак сега се вписвам в новата тема. Ама като гледам май е на привършване и имам бая да почета  Laughing Simple Smile

# 531
какво ще кажете за тази разкошотия: http://www.abubu.bg/prod.php?id=5940 с това розово клинче: http://www.abubu.bg/prod.php?id=5935 за изписването? С разбира се едно боди с къс ръкав отдолу, буйки и бяла пелена. С малко късмет и лента за коса (за глава в случая Joy)
Гледах комплекти, ама като им гледам ценичките спрямо десенчетата, направо да откачиш Crazy

# 532
Гледам писали ли сте, че ви е страх от преждевременно раждане. Не мога да кажа, че мен не ме е страх от раждането, но честно казано ми омръзна вече и не ми се чака чак до юли. Имам чувството, че съм бременна от 1 година поне.
VeryMe, видях на снимката на кошчето ти, че е на Kinder Kraft. Такава количка ли взе? Аз много съм я харесала, но не съм я виждала наживо. Хубава ли е?

# 533
Гледам писали ли сте, че ви е страх от преждевременно раждане. Не мога да кажа, че мен не ме е страх от раждането, но честно казано ми омръзна вече и не ми се чака чак до юли. Имам чувството, че съм бременна от 1 година поне.
VeryMe, видях на снимката на кошчето ти, че е на Kinder Kraft. Такава количка ли взе? Аз много съм я харесала, но не съм я виждала наживо. Хубава ли е?
Ами не, на Адбор ми е количката. За съжаление нямам никаква информация за Киндеркрафт количките, но столчетата са екстра  Sunglasses

# 534
оооф мами, тая инсомния ме съсипва честно. Само мисля за разни работи.  Чудя се дали да не почна да пия Шуслерови соли. има едни които ги дават точно за безсъние . Ако някоя от вас пие да сподели. Останалите пък кажете вие как се справяте с проблема.

# 535
 Laughingа аз станах в 6 чеса и ми е някак нервно Thinkingзакусих и сега ще пия кафе с ММ той отива на раБота а аз незнам ако дремна до 10 защото в 11 ще ходя на зъболекар PeaceПРИЯТЕН И СЛЪНЧЕВ ДЕН НА ВСИЧКИ HugП.С а това на аватара съм аз Joy

# 536
Добро утро  food010
Нещо зие уа душата от мен: http://www.youtube.com/watch?v=4SRj-av79Ts , за фон на този най-накрая слънчев  ден  Hug
Да ви питам, ние уж име в началото си харесахме, но сега ми се появи леко разколебаване.
Амели или Лиз (на френски се пише Lise) newsm78

# 537
  • Там някъде
Добро утро и от мен, мамчета!
Бебе2, аз съм с две ръце за Амели! Много ми хареса още първия път като го спомена и продължава да ми харесва адски много - изключително нежно име! Не помня как ви беше фамилията, но си спомням, че много си подхождаха имената Peace  И за роклята съм с две ръце  newsm10
За изписването сме приготвили боди с дълъг ръкав, но без крачоли (как ли му се казва точно newsm78), ританки, ръкавички, шапка и трикотажна жилетка, ако е по хладно. Като цветове е бяло и жълто с жирафи - ей, много ги харесвам тез жирафи, ММ само ми се смее, че половината гардероб на бебо е на жирафи  Joy  Имаме и сатенирана пелена, която си е специално за изписването, понеже бебето се увива като бонбон. Тя не ни е нова, сантиментален спомен е и ще си я ползваме. Иначе снимки сега нямам, но може да пусна по-късно! Хубав ден!

# 538
Добро утро на всички будни мами приятно ви   food010 . Аз не съм много активна но ви чета всеки ден, просто нямам с какво да ви се похваля.

За комплекта за изписване и аз съм в пълна чуденка, сглобените комплекти и на мен не ми харесват приличат ми на пижамки ,а искам нещо по така.

За покупките и аз да се включа към мамите ,които не са купували нищо още имам дрехи и козметика и едрите покупки от баткото. смятам към края на месеца да си почваме.

ЗА раждането и мен ме страх от това което предстои , но то е защото знам какво ме чака с баткото бях по наперена, за багажа за болницата още нищо не съм приготвила.

авенсис ще ходиш ли на лекцията утре ако искаш да се разберем нещо?
Лек и слънчев ден на всички мами.

# 539
  • София
Monik@, мерси за инфото за жлъчката! Ще пробвам номера с водата и лимона. Simple Smile Иначе вода си пия по много.

Yulitoo, точно така става и при мен коремът...Дано не е нещо сериозно. Ще питам като си направя консултация с гастроентеролог.

Ох момичета и мен ме обзема паниката с това стоене в болница. Питам се дали не избързах с някои покупки и само да предизвиквам съдбата  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт