Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за предотвратяване на крампи?
Кои са препоръките за избор на педиатър и детска клиника?
Какви обувки се препоръчват за болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на крампи?
-
Кои са препоръките за избор на педиатър и детска клиника?
-
Какви обувки се препоръчват за болницата?
-
Какви са препоръчителните болнични дни преди и след раждането?
-
Какви са препоръките за контрол на теглото по време на бременност?

сигурна съм че и другите термометри имат предимства, но райка мисля писа че тези за уши не са много точни, например, както и че и тя ползва дигитален. живачен мисля, че вече нямаме в нас, но имахме и за съжаление се счупи в нашата стая където спяхме с бебето, не мога да ви обясня как с баща ми, бог да го прости човека, сме се гъзили из ъглите да събираме живака, събираше се с памук напоен с нещо, не помня какво.... та, дори и да имаме друг в нас, не бих го ползвала за беб, поради опасността да се счупи при него, всичко се случва...
Посмях се с теб!
И накрая отивам - и лекарката има закъснение с часовете около 30мин, та повисях. После пък си намерих колата с ожулена броня, попаднах в задръстване, а бе кефф.. Обаче както и предполагах малката се е завъртяла и сега е в правилна позиция. В неделя усетих само някакво зверско подритване, подскачане, чак ме заболя и изохках, след което започнах да я усещам не както преди и знаех, че е променила позицията. Сега остана така да си седи.
1250гр. е и на фона на вашите бебета ми се струва мини мацка, но пък и ние сме към края на Юли, така че нормално, ще ви догоним.
Аз съм се обзавела с 2,5кг отгоре за месец. Кръвното ми е пушка, но това, че продължава да ме стяга корема често и усещам и менструални болки от време на време притесни докторката и ми смени Магнецит-а с Магнерот. Пусна ми и изследвания. 

Сега чакаме и пайчето да се похвали.

Пристигна ми бебешката кошарка от Хиполенд и е разкошна!!! Просто съм влюбена!!! Очаквах да е сива (поне на снимките така изглежда), но е в страхотен бежов цвят и със жирафчета.
А много исках да е изненада за ММ като си дойде (той не знае, че съм я поръчала). И срам не срам, му казах какви съм ги свършила. Той се зарадва много, че съм я взела и ме успокои, че ще оправи това, което съм счупила, но мен още ме е яд на себе си. Как можах от първия ден да я съсипя...