Четки за грим-5

• 78 005
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
От един супермаркет до нас, даже смятам да си взема още една, за да не цапам тази с ружа. Peace

# 241
А случайно да си запомнила името на супермаркета ? Wink

# 242
Морисънс  Joy

# 243
tier, хаха забавна си  Joy  Можеше да споменеш по някакъв начин, че няма как да се намери в България, а не да оригиналничиш  Peace

Благодаря все пак  bowuu   Peace

Аз днес си взех четката на Ебелин за фдт, да видим как ще се държи. Има ли доволни от нея, моля споделете  Party

Също така, но не знам дали е по темата, взех си пад-чето на Ебелин за почистване на лице и както чух ставало и за почистване на четки, аз поне като изпрах тази на Ебелин от днес, за да е чиста, когато я ползвам, доста от шампоана свали от четката, а аз си мислех, че съм я изпрала добре  newsm10 

За почистване на точно тази четка ми хареса Simple Smile

# 244
  • София
Да, четките на Ебелин са добри.
Ако говориш за тази сбитата за нанасяне на ФДТ, аз нанасях компактен такъв, както и крем пудра-* слънцезащитна. Екстра си беше. Разлепиха се и двете, които имах и започанаха да падат комси и изхвърлих, но си бях доволна докато ги имах. Peace

# 245
Здравейте, момичета   bouquet

Аз не разбирам много от четки, бях си купила някакви от един козметичен магазин преди, колкото да имам нещо, с което да си слагам грима. Не бях доволна, сенките изобщо не могат да се прелеят като хората. Сега си търся малко по-качествена четка (както казах, хич не разбирам от четки, просто искам цветовете да се преливат както трябва) . Така, естествено на mac най-вероятно са супер, но не ми се дават $30 за четка.  Confused Можете ли да ми препоръчате някаква хубава и не-много скъпа четка, има ли по-евтини четки, от които сте доволни? В краен случай ще ги дам тия 30$, по-добре да знам, че ще ми върши работа, отколкото да си купя пак някакъв боклук.

Втори въпрос- понеже трябва да си подменя почти всички четки с по-хубави (малко по малко), оглеждам за всякакви, има ли хора, които са използвали тази четка  и какви са ви отзивите? http://www.makeupgeek.com/store/brushes/face-brushes/mug-deluxe- … ontour-brush.html

# 246
  • Плевен
Duvessa, четките на Мейкъп гийк са много добър избор. Аз имам само една, но съм много доволна от нея и я използвам всеки ден от, около една година. Elle-meme, също е много доволна от тях.
Не са обсъждани много тук, защото не са познати, но вършат перфектна работа.
Други четки, които са с много добро качество са тези на Zoeva. За тях е писано не веднъж в темите.

# 247
Аз също бих се спряла на Зоева, като добър вариант на добра цена  Peace
Освен това имат голямо разнообразие от видове с различна форма и прилагане.

# 248
  • София
Някой има ли доволен от четките на Кико?
Пробвал ли ги е някой.
Имам нужда, подсетена покрай дискусията за чистенето на четките, че май ми трябва още една пенсил четка. Thinking
Гледам пак на сайта на Кико са пуснали традиционните им 50% летни намаления. newsm78

# 249
  • Стара Загора
Някой има ли доволен от четките на Кико?
Пробвал ли ги е някой.
Имам нужда, подсетена покрай дискусията за чистенето на четките, че май ми трябва още една пенсил четка. Thinking
Гледам пак на сайта на Кико са пуснали традиционните им 50% летни намаления. newsm78

Имам само блендиращата за очи (май 200), но ми е прекалено голяма и така стои след 1-2 ползвания. Ще взема утре да се гримирам с нея и да пиша, ако се интересуваш. Обаче и след мненията тогава, които изчетох преди да я взема, останах с впечатлението за "средно" качество. Космите не ми харесват особено на мен. Да не кажа, че са под нивото на Гош. Цените им не са ниски според мен. Аз платих 5 евро за моята по спомен. Също беше на 50 % тогава.
Мен ако питаш Зоева са по-добри, откакто ги имам не си ползвам почти останалите четки. Ти обаче май не ги беше харесала.

# 250
  • София
Благодаря ти Ивче!
Мнението ти ми беше много полезно! Hug

# 251
  • Стара Загора
За нищо.  bouquet

Сега отворих немския сайт и виждам, че няма почти нищо откъм четки, но и не си заслужава. Потърси нещо в магазин, за да видиш и пипнеш. Hug

# 252
  • Русе
Някой ползвал ли е от четките за очна линия на Zoeva? Може ли отзиви?

# 253
Имам четка за руж на Кико, но не съм доволна изобщо.

# 254
Някой ползвал ли е от четките за очна линия на Zoeva? Може ли отзиви?

Аз имам Зоева 312 и много ми харесва  Peace Много е мъничка и могат да се правят хубави прецизни линии с нея.

Общи условия

Активация на акаунт