Четки за грим-5

• 78 013
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
Мерси, veselina_s_p  bouquet Аз днес не дочаках отговор направих една спонтанна поръчка.  Mr. Green Crazy Малко шопинг терапия, че тия дни направо  #2gunfire . Поръчах 317, дано да ми хареса.

# 256
Има код за 25% отстъпка за Core collection, Starter set и Duo-fiber collection на сайта на Real Techniques. THANKS25 валиден до 31 юли.  Wink

# 257
Много ти благодаря, точно ми трябваха за подарък.

# 258
Момичета, току що си купих четка за фон дьо тен на ecotools. Като цена беше доста евтина около 13 лева. Някоя от вас ползвала ли е такава четка или поне продукт на марката ? Какво е мнението ви?  Hug

# 259
Някой има ли тази четка:

Моля да даде отзиви!   bouquet

# 260
  • Австрия
Някой има ли тази четка:

Моля да даде отзиви!   bouquet

Имам я. Ползвам я само за нанасяне на течен ФДТ. Хубава е четката. Върши добра работа, удобна е, тъй като:
- диаметърът й не е твърде голям, за да пропуска или оставя не добре обработени участъци (например: покрай ноздрите) и не е твърде малка, за да е прекалено усилно и продължително нанасянето
- дълга е цялата само около 10-11см т.е. дръжката й е къса и лично за мен голям плюс, тъй като не удрям огледалото

Също толкова добра е  и четката на Da Vinci за кремообразен ФДТ.

Недостатък е 'набиването' на ФДТ между космите и трудното й пране в сравнение с другите четки за грим. Но с коя да е друга четка със същата функция, ще се случва същото  Wink

# 261
И аз съм много доволна от четката за ФДТ на SHISEIDO.
Размерът е шокиращо малък първоначално, но върши чудесна работа.
Особено когато се ползва за първи път след почистване прелива почти до съвършенство.
Споделям мнението, че се чисти трудно (като всяка подобна четка), защото се набива доста надълбоко продукт.
Аз моята я купих от ензо на много добра цена  Peace

# 262
И аз имам  четката за ФДТ на Шисейдо, харесва ми, ползвам я, но чистенето наистина е досадно. Много удобна е за консилър под очите. Не е точно като показаната на снимката, защото четките са два варианта, този от снимката знам, че се продава само в Япония и е по-масовият вариант, с пластмасова дръжка и може да се намери почти във всяка парфюмерия. Съответно на по-ниска цена. Тази на  Mila Farfalla е с убийствено добра цена, като се има предвид цената на която аз я взех от Feelunique. Струва си да се разгледа като вариант!

# 263
Много ви благодаря за отговорите!  Hug

# 264
  • София
Още един глас за малката но много хубава четката за ФДТ на Шисейдо!
Изключително естествено нанасяне, без да акцентир/набива порите.
Почистването и обаче, не е никак приятно....

# 265
  • Австрия
..защото четките са два варианта..

Да, четките са две, с малки разлики, както се вижда:

Едната (лилавата - вляво) ползвам за кремообразен ФДТ, другата за компактен (като този).
Разликата наистина е минимална.

# 266
Любими четки за фон дьо тен :

линк

# 267
  • София
Момичета, защо такава голяма разлика в цените на четките на РТ в iHerb и HQ?! ooooh!
Как може Експерт на едното място да е 12 паунда, а на другото 9 долара? Shocked

Упс! Отговорих си сама! в Ихерб-а DHL Express- International — $15.78 е доставката, което обяснява разликата. #Crazy

Скрит текст:
Имаше някакъв БГ сайт за поръчка на тази четка. Искам да си я взема. Помните ли?

# 268
  • София
kopche, ето тук я има http://safo-bg.info/makeup-brushes-/244-real-techniques-411-expert-.html

Миналата седмица видях, че и четки на марката се предлагат в едно магазинче в Младост. А сега ако успея и да обясня кое е... Между център Кондор и 131 СОУ има едно пазарче, срещу улицата за Фантастико  hahaha Ох, велика съм в обясненията.  Joy Та там има едно малко магазинче - парфюмерия, в което предлагат четките.

# 269
  • София
Мерси, Ел! Велика си! Hug

Общи условия

Активация на акаунт