Четки за грим-5

• 78 013
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Току що получих мейл от Сигма, според който те вече имат и официален представител за БГ Simple Smile:
http://www.makeupbuthow.com/marki/sigma.html Flutter

# 271
Току що получих мейл от Сигма, според който те вече имат и официален представител за БГ Simple Smile:

И на сайта го пише от доста време  Peace Макар, че мацката внася само четките. Сенките също са страхотни!

# 272
Подариха ми тази четка на фон дю тен и не спирам да се чудя как съм могла да използвам само гъбички до сега  Crazy

# 273
  • София

И на сайта го пише от доста време  Peace Макар, че мацката внася само четките. Сенките също са страхотни!
Този сайт го чувам за пръв пръв път.  Wink
Никога не съм пазарувала от БГ сайтове за козметика. Но бюлетините и мейлите на Сигма си ги следя и предполагам, че след като сега се публикува официално инфото на сайта им, досега нещата са били на ниво преговори.
А и не помня някой от вас да е споделял толкова важна новина за Сигма до сега! Grinning

Последна редакция: вт, 05 авг 2014, 08:57 от kopche

# 274
Момичета, защо такава голяма разлика в цените на четките на РТ в iHerb и HQ?! ooooh!
Как може Експерт на едното място да е 12 паунда, а на другото 9 долара? Shocked

Упс! Отговорих си сама! в Ихерб-а DHL Express- International — $15.78 е доставката, което обяснява разликата. #Crazy

Скрит текст:
Имаше някакъв БГ сайт за поръчка на тази четка. Искам да си я взема. Помните ли?

Предполагам, че си видяла и опцията International Airmail — $4.00. Аз точно от iHerb си взех моите и съм доволна, никакви проблеми с доставката и т.н.  Simple Smile

# 275
  • Бургас
kopche мисля , че линк към сайта  е пускан и преди на тази девойка . Още от пускането и го знам сайта, но нямам опит с него.

# 276
  • София

Ново от Real Techniques. Ще бъдат пуснати  продажба от месец октомври. 3 от четките са нови.

# 277
Аз се чудя каква е тази първата от ляво на дясно голяма четка  newsm78
Втората ми прилича на Експерт фейс четката, другите 3 не ги разпознавам ... последната малко прилича на четката им за вежди ама ...  newsm78

И защо са в такива сребристи цветове дръжките им, дали защото излизат близо до Коледните празници ... ?
Някой смята ли да си вземе сета и знаете ли на каква цена ще е ?
Аз имам "Sam's picks" и съм много доволна от четките в него  Heart Eyes

# 278
Да, втората е Expert face, другата позната според мен е от Starter сетчето, но не съм сигурна дали е последната - т.е. Brow /по-скоро не, виждам разлика/ или Base shadow /предпоследната/. Останалите са новите попълнения ... мдаам, логично.  Laughing

# 279
  • София
Всъщност това не е Експерта  Peace
Първата четка е duo-fiber powder brush (стара), втората е cheek brush (ексклузивна за сета), третата е angled shadow brush (ексклузивна за сета), четвъртата е познатата base shadow brush, а последната е пак ексклузивна за сета - eyeliner brush.

# 280
Даа, видях в блога им, че са пуснали обяснение. Благодаря ти, Elle-même , че пускаш и тук разяснението. Ама тази четка наистина много приличаше на Експерта ..  Shocked

Аз сега заглеждам последната скосена четка за очна линия ... заинтригуваха ме, те досега нямаха толкова прецизна скосена .. прилича ми на една четка от Мак, много се използва, но не и знам номера  newsm78

# 281
Момичета, защо такава голяма разлика в цените на четките на РТ в iHerb и HQ?! ooooh!
Как може Експерт на едното място да е 12 паунда, а на другото 9 долара? Shocked

Упс! Отговорих си сама! в Ихерб-а DHL Express- International — $15.78 е доставката, което обяснява разликата. #Crazy

Скрит текст:
Имаше някакъв БГ сайт за поръчка на тази четка. Искам да си я взема. Помните ли?

Kopche , от iHerb винаги съм ползвала доставка 4 $, втората опция за избор под кошницата. Скоро имаха четките  на RT 20% отстъпка, но вие сте го видели сигурно.  Hug

# 282
Момичета предишния път много помогна че бяхте писали кода за отстъпка на РТ.
Ако не е проблем пише и другия път, а и други подобни.

# 283
Здравейте, четох доста информация, защото съм решила да си взема няколко хубави четки за грим, а нищо не разбирам от четки  Embarassed. За момента съм се насочила към четките на Mac 217 и 239. Добър избор ли са според вас?
Другото, което искам да питам и ако можете да ме насочите - искам четка, която да ползвам за попълване на вежди с пудра и едновременно с това да мога очертая окото с нея (предпочитам да го правя със сенки). До момента ползвах една малка ъглова четка и ми е удобна, но искам да си взема по-хубава.
Общо взето искам да имам само 3 четки за гримиране на очи, според вас достатъчни ли са (за непрофесионалист разбира се)?

# 284
Общо взето искам да имам само 3 четки за гримиране на очи, според вас достатъчни ли са (за непрофесионалист разбира се)?

Това е много сложен въпрос  Crazy Аз вече имам към 30+ четки и все се заглеждам по някоя нова  Mr. Green
Но като начало, няма как да купиш много четки, защото не знаеш коя как и за какво да я ползваш. С времето ще свикнеш и придобиеш навици.
Лично аз с МАС 217, мога да направя почти пълен грим. Но пък за други момичета не е особено удобна.
За попълване на веждите със сенки, аз ползвам една точно скосена на ЕЛФ за 1 евро май беше  Crazy Върши ми чудесна работа. Няма смисъл да сменяш твоята, само заради марка  Wink
Не е казано, че евтините четки трябва да се изхвърлят, като минеш на нещо по-"марково". Аз имам няколко супер евтини четки, които ги ползвам всеки ден, защото са удобни и постигам това, което искам. Не мисля да ги сменям, нищо че вече имам какви ли не марки  Peace
А под "очертаване на окото", не разбрах какво имаш предвид, за да ти предложа четка. Очертаваш отдолу, отгоне, със сенки или молив, искаш да опушваш с нея или  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт