Четки за грим-5

• 78 015
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря за отговора Simple Smile
Под "очертаване на окото" имам предвид линия отгоре със сенки - предпочитам така, защото не е силно, а и ми е много по-лесно. Старата се счупи, затова искам да си взема нова. Просто не знам дали да е точно такава. Тази ъгловата на Мак дали е добра?
Иначе имам 22 четки, някакви китайски, но там липсват точно най-важните - за нанасяне и блендиране. Освен това забелязах, че ползвам наистина само няколко от тях (и то вероятно не по предназначението им  Laughing), не искам да имам много, но искам да са хубави. Затова и прецених, че 3 трябва да са достатъчни за очите...
Всъщност малко се колебая и между 217 и 224 (май) - не обичам силни цветове, силни очертания и ми харесва да се преливат много добре, та се чудех дали 217 е правилния избор при този факт?

# 286
Определено е правилния избор. За доста хора 217 е най- добрата четка за блендиране вк. и за мен, а не е като да не сме пробвали. Hug

# 287
Момичета предишния път много помогна че бяхте писали кода за отстъпка на РТ.
Ако не е проблем пише и другия път, а и други подобни.

Има ново кодче за RT, не толкова изгодно този път, но все пак ... Use code GLAM to save 10%  Flutter

# 288
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали не много скъпа около 10 лв. четка за нанасяне на мус сенки за очи? И изобщо как трябва да изглежда? Не съм ползвала такъв тип сенки до сега, а получих подарък. Благодаря!   bouquet

# 289

плоска, синтетическа четка ти трябва.
За 10 лева не се сещам, виж Импала дали имат подобна.

Намерих ето я
http://impalaonline.com/Kozmetichni-Aksesoari/Chetki-za-grim/IMP … Chetka-za-senki-9
само че не я препоръчвам, нямам такава четка.

# 290
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство

плоска, синтетическа четка ти трябва.
За 10 лева не се сещам, виж Импала дали имат подобна.

Намерих ето я
http://impalaonline.com/Kozmetichni-Aksesoari/Chetki-za-grim/IMP … Chetka-za-senki-9
само че не я препоръчвам, нямам такава четка.
Благодаря  bouquet

# 291
Вчера в Сефора подреждаха обновената колекция четки на марката, представена на нов стенд. Без да  познавам особено четките им, разлика виждам най-вече в дръжките - вече са с черни, матови дръжки.

# 292
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=24147   Без забележки,чудесна за опушване

# 293
  • София
Аз пък тази сутрин за пръв път пробвах новата ми четка за ФДТ на РТ-Експерта.
Ами...много приятна четка!
Не случайно и се носи славата! Peace Flutter
Много е мекичка, нежна и компактна. Дължината на четката е нито много къса, нито много дълга и е перфектна, просто. Много съм доволна!
Досега имам само Сигма Ф80, но тя  епо-широка, захваща по голяма площ, което има своите "две страни", разбира се. Та двете се допълват идеално. Hug

# 294
  • София
Привет, красавици!  Mr. Green  Реших да си купя няколко нови четки за грим и виждам, че имате добри отзиви за четките на Zoeva, та колко излиза долу-горе доставката им до България? И четките на РТ от този сайт http://safo-bg.info/37-MakeUp-brushes- дали са оригиналните им четки?  newsm78
Онзи ден си търсих четка за блендване по нашите магазини в Русе, като за начало докато се понауча малко и се сдобих с една четка на марката Chen yu, не съм очарована а и формата не мисля, че е точно за блендване, но консултантката много ме убеждава  а и май това беше най-доброто което успях да намеря. Бих качила снимка, но не знам как? Някой ако ме светне и затова   Praynig

# 295
Привет, красавици!  Mr. Green  Реших да си купя няколко нови четки за грим и виждам, че имате добри отзиви за четките на Zoeva, та колко излиза долу-горе доставката им до България? И четките на РТ от този сайт http://safo-bg.info/37-MakeUp-brushes- дали са оригиналните им четки?  newsm78
Онзи ден си търсих четка за блендване по нашите магазини в Русе, като за начало докато се понауча малко и се сдобих с една четка на марката Chen yu, не съм очарована а и формата не мисля, че е точно за блендване, но консултантката много ме убеждава  а и май това беше най-доброто което успях да намеря. Бих качила снимка, но не знам как? Някой ако ме светне и затова   Praynig

Доставката от сайта на Zoeva до България е €9.
Относно четките на RT - посочения от теб сайт не съм го използвала, но забелязвам, че в сравнение със сайта на iHerb, откъдето аз лично си ги поръчвам цената е доста нагоре. В iHerb Core Collection и Starter Set са по $18, самостоятелните четки /за пудра, за руж например/ са по $9-$10, а в посочения бг сайт са съответно по 47лв сетчетата и над 30лв отделните четки.
Не знам какво точно искаш да си вземеш, но ако се спреш на RT - от iHerb доставката е $4. Има си и тема във форума, ако не си ползвала услугите им.

# 296
  • София
Благодаря за отговора!   Hug И аз забелязах,  че цените на РТ в този сайт са завишени, но не съм си поръчвала до сега от iherb. Ще разуча нещата. Май по склоня към Zoeva за сегя Simple Smile

# 297
Да ви напиша малко думички за последните съкровища, с които се сдобих. А именно, четири четки от класическата японска серия на Хакуходо.

Да запозна с Yachio Pointed Medium.

Перфектната четка за руж! Специално я пробвах с няколко различни ружа досега (прахообразни) и с едно минаване е нанесен идеално. Досега с нито една от другите ми четки не съм постигала такова нещо. Сравнена с Японката на Нарс, тази е по-мекичка и тъй като е средният вариант, е и малко по-мъничка, с което автоматично ми става и по-удобна. Определено бих я предпочела няколко пъти пред Нарс и се радвам, че изчаках и купах тази, а не другата. Истинска класа и наслада!

Tentsuke: отново съм повече от приятно изненадана!

Сравнена с 210 на МАС, тази е също толкова тъничка, но по-дълга и много по-жилава. Съумява да нанесе по-равномерно от очната ми линия (Fluidline Blacktrack), без да е нащърбена, с 3-4 движения. За разлика с 210 ми трябват около двойно повече. А и дръжката е супер приятна на пипане и самата четка ми ляга идеално в ръката.

Mizubake: макар да прилича малко на четките за бръснене, с който се нанася пяна, въщност е една много интересна четка.

Много подходяща за нанасяне и блендиране на кремообразни ружове, според самите Хакуходо, аз не я изпробвах с тази цел (поради непритежаването ми на кремообразен руж в момента). Тествах я за нанасяне на ФДТ (Ревлон Фотореди и Колърстей). Направи едно забележително равномерно и гладко покритие, без линии, петна и т.н. Напълно сравнимно с това, което скосената на Диор прави. Разликата е, че с Диор покритието е средно към високо, а с тази е леко. Мен ми харесва да имам четка и за такива ситуации. Косъмчетата с дълги и невероятно мекички!

И накрая, но не и на последно място, джуджето на групата: Itabake small.

Тази четка първоначално ме изненада с мини размера си, но след това установих, че именно той е най-голямото й предимство. Освен това косъмчетата с невероятно мекички, но гъсти и жилава. Тъй като само съм пробвлата няколко пъти преди време и нямам възможност за директно сравнение, ще карам по спомени за сравнение между нея и еквивалента на Нарс (тънката версия). Косъмчетата ми се струват сходната дължина, но самата четка е доста по-малка, както дръжката на дължина, така и всичко на ширина. Също така е по-мекичка на усещане и ми беше по-удобна за работа. Нанася продуктите по-прецизно и по-качествено. Пробвала съм за леко контуриране с кремообразен, а също и с прахообразен продукт.

С две думи, повече от доволна съм от инвестицията си в тези четки и съм радостна, че Хакуходо не само оправдаха, но и надминаха очакванията ми. Качество и класа! Определено вече обмислям и други техни четки.

# 298
Изглеждат много интересни. Обичам нетрадиционни неща и винаги се интресувам от тях.

# 299
Просто няма по добро от Хакудо, всички четки които ползвам за себе си ще ги поръчам от Хакудо, засега са около 70%.
Просто няма равни четки, малко ми поизчезна надписа Thinking обаче аз ги ползвам за мен така че не ми пука много дали ще има хакудо на дръжката или не Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт