Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 4

• 19 714
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Ако знаете къде са ви стомасите в момента, няма да се чудите що имате киселини...

# 136
  • Пловдив
знаем, знаем  Laughing аз по едно време имах жестоки ядове с жлъчката, та като ме гледаха се разбраха разни размествания извътре  Laughing Laughing Crazy Crazy

# 137
ММ ми се смееше накрая, че си потупвах корема и виках на детето "мръдни да дишам бре..."

# 138
  • Пловдив
ММ ми се смееше накрая, че си потупвах корема и виках на детето "мръдни да дишам бре..."

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 139
Аз през цялото се време се успокоявам, че има и по-зле - бременните с близнаци, те вече не знам как живеят  Mr. Green

# 140
  • София
Аз пък вече така свикнах някой да ми мърда в корема, че сигурно после ще ми липсва Crazy

# 141
Аз киселини не съм имала, въпреки че, корема ми беше огромен. Всичко е индивидуално.

Уж на разходка тръгнах, накрая се върнах с такси Laughing Това ми харесd, онова, нарая напълних една голяма тежка торба. Сега готвя турска мусака, шкембе чорба и пържих чушки - с копър, чесън и оцет.

Фели, мерси за снимките, много си файска Wink Малеее, и твойте момча какви коси са пуснали! Simple Smile

# 142
Аз пък правих банички на тиган, сега бобът къкри в тенджерата под налягане и съм заредила хлебопекарната .... днес ще се яде стабилно  Mr. Green ММ взе да го пари под лъжичката, само ме пита дали сме готови за родилното, какво още трябва да се купува и т.н.

# 143
  • София
Моме, много ти е диетично менюто ма  Mr. Green
За мъж ми- по- добре да не говоря, че вчера така ме ядоса по нощите. Голяма паника го е обзела Close

# 144
Мани, Скаридов сигурно ще ме разпне, ако знае  Joy

# 145
  • Пловдив
моите пък напоследък не мърдат много и това ме тормози  Rolling Eyes Crazy
моя мъж се прави, че е спокоен и каквото и да изразя като притеснение бива контрирано с лафа, че няма за какво да се тревожа, да ама много спокойния напоследък е с кръвно 170 на 110 и става по тъмно  Crazy Crazy
ох, мен па така ме тормози неяденето на сладко, умишлено не отивам да си проверя скоро захарта, че там тръшкам рибата, ама оня ден си взех един диабетичен течен шоколад, не издържах, толкова беше добър, че вчера ходих да го издирвам, той пък свършил, е, излезе ми на пъпа направо

# 146
  • София
Моите като им потропна по корема  се активират, а също и от гласа на баща им.
Вчера като бях на тонове спяха и той като се разприказва с акушерката и тези се събудиха Laughing
През нощта му викам, че имам по- силно кървене от обичайното, и той като скочи: бързо, тръгвай, обличай се. А на мен много ми се спеше и изобщо не ми се ходеше и му викам: абе чакай ся малко и той: да бе, да родиш тука... Направо в истерия изпадна Mr. Green
Ама и аз съвсем подкладох огъня с думите: е какво толкова, ти ще ми асистираш Mr. Green

# 147
  • София
На мен пък ми липсва тоя период  Rolling Eyes

# 148
Ти скоро ще си го припомниш Mr. Green

На мен ми се отвори още работа в кухнята - ще почвам да меся питка - и двамата човеци ходят. Единия прави по десетина крачки вече, а другия днес проходи - прави 2-3 крачки и пада по дупе.
Бамба или някой друг, който е запознат с ритуала да помага - като се опече питката какво се прави?

# 149
  • София
Изяжда се  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт