Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 4

• 19 714
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Наде, честити ти ходещи човеченца, да им е прав пътят в живота   bouquet

# 151
  • гр. София
Наде, честити ти ходещи краченца, ей че хубава новина  bouquet

Ванче, Моме, Гуги стискайте кълките още малко Praynig Hug Hug Hug

# 152
Яденето ясно, но с мед ли се маже, помня и някакво бягане имаше включено, но ше чета после в нета. Да ходя да я бъркам, че мръкна.

# 153
Наде ето линк да прочетеш за прощъпулника какво се прави: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=286
Ние още не сме правили. newsm78Миша като проходи навън беше зима и не излизахме, а тук мамите се събират в парка и има много деца - както аз искам. Все още чакам удобният момент. Само не знам давност има ли този ритуал с питката.

Аз като бременна киселини съм нямала , но за сметка на това се спуках от повръщане и гадене до последно. Аз за гаденето знаех , че щом ти се гади значи бебето е с много коса или им се гади на тези бременни с момиче. А Миша се роди с нормална коса- нито много нито малко.

Да ви се оплача - днес с ММ се скиприхме като за сватба и тръгнахме към фотото да снимаме Миша и ние да се щракнем няколко снимки с нея. А тя ,щом влязохме такъв рев подхвана, че плака половин час. Нищо не беше в състояние да я успокои. Аз станах цялата вир-вода да я разнасям и успокоявам. В крайна сметка умаля и се предаде и като се разигра накрая....Та така - ще си имаме и ревливи и игриви снимки. То сякаш при ЛЛ я бяхме завели- там така плаче. ooooh!

# 154
Ти скоро ще си го припомниш Mr. Green

На мен ми се отвори още работа в кухнята - ще почвам да меся питка - и двамата човеци ходят. Единия прави по десетина крачки вече, а другия днес проходи - прави 2-3 крачки и пада по дупе.
Бамба или някой друг, който е запознат с ритуала да помага - като се опече питката какво се прави?
Чакай, Наде, то не е нужно да се прави веднага. Изчакай стабилно да тръгнат.
На различните места се прави различно. В моя край се прави кравай  и майката го раздава тичайки на комшиите.
Помодерно му се прави сладка питка. Нареждат се разни предмети и всеки се нарича с някаква професия. Питката се търкулва към наредените предмети,та детето да върви след нея и после да избере предмет. Един вид каквото вземе и такова ще стане. Това е съпроводено с почерпка с баби, дядовци или приятелчета на детето.

Аз направих питка, наредихме непознати за него предмети и вечерта като дойде баща му я търкулнахме. Изчаках да си джитка вече спокойно, че да стигне до наредените неща без да пълзи Simple Smile

# 155
Свърши тя - питката е изпечена, уредихме се и с гости. Като чуха, че проходили децата и хукнаха всички да идват Laughing Ще търкаляме, ще бягат из апартамента, всички ритуали ще са налице Laughing

Питката стана превъзходна, а как мирише в целия апартаменттт. Аз много обичам миризмата, като пека питка и нарочно не пускам ширма.

# 156
E, Наде честити ти ходещи 4 броя крачета  Heart Eyes После да кажеш какво са хванали.

Моята дъщеря днес предизвика фурор в парка в Банкя. Закачаше се с всеки който мине покрай нея- баби, батковци, дядовци- всякакъв чешит. Накрая мина един двугодишен младеж. Майка му го возеше в триколка. Като я видя, започна да и праща въздушни целувки  Joy Така не съм се смяла никога. И осъзнах колко е хубаво това чувство да гледаш детето си как расте.

# 157
Душици мамини  Heart Eyes  Мине - не мине, пък като се умиля ......иначе не съм такъв човек.

# 158
  • UK
Добър ден!

Наде, честити ти ходещи краченца  Hug

Ето откъде се носел този страхотен аромат Crazy  на прясно изпечена питка  Mr. Green

# 159
  • Варна
Наде, браво на детето! Да крачи само напред и нагоре, с много увереност и усмивка Simple Smile

# 160
Добър ден.

Наде, бях аз спяща краставица, сега съм дебела, дърта и грозна  Whistling
Този дето му връзвам кукуто е големия, чакам да мине РД и ще играе ножицата, че косата му е постоянно в очите.
Честити ти проходили момчета, при нас скоро това упражнение не се очертава.

Гуге, това за киселините няма нищо общо с косите. Големия се роди с коса, пък малкия почти нямаше. Според мен е от жлъчката, при всеки е различно.

Ванче, и на мен това подритване ми беше най- хубавото през бременността, ама да ти кажа честно вече почти съм го забравила. Имам чувството, че цялата ми бременност премина като в сън  Whistling

# 161
  • София
Наде, честити ходещи момченца Heart Eyes

# 162
  • Пловдив
ехе, как върви времето, децата вече ходят, сякаш вчера се родиха  Simple Smile
и аз най-много се кефя на движенията и напоследък като няма голяма активност се тормозя много  Crazy

# 163
  • UK
Добър ден

Гуги Hug те децата са така, един ден се скъсват да палуват, а на друг активност- нула и аз така, ту влизах ту  Mr. Green ту излизах от филма Joy

# 164
Добър ден,

Влизам да кажа: мноу ма мързи Crossing Arms Пуснаха ме гарнизонка до кауфланд, мен и на разходка ме мързи да ходя.

Вчера хубаво си прекарахме - кафенце в морската, обяд в морската - цацка, миди пане, картофки със сиренце, шопска салата, биричка...ммм красота - на брега на морето. А морето беше като замръзнало - тори не се поклащаше, за вълни да не говорим.
После ходихме в мола, пазарихме си дрехи и после едно кино, кво няма ме мързи сега, като ни метнаха пак децата ooooh!

Всичко в къщи взе да отказва. Счупи се лаптопа, прахосмукачката изгоря и на пералнята лагерите вият, а на центрофугата ше кажеш, че блока пада. Пазарувахме и уреди и деня ни излезе бая солен ooooh!

Пратката ми от манго ще обиколи цяла европа, докато стигне до мен - днес е в Австрия Laughing

Общи условия

Активация на акаунт