Размисли и страсти за деца, родени чрез АРТ - 4

• 19 714
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Привет! Hug
Къде сте всички  newsm78
Искам да ви почерпя - днес имам имен ден.

Той един имен ден  ooooh!- ММ все го забравя, но по важното е че аз му го припомням и си чакам подаръка.Затова детето го кръстихме с име , което като чуеш знаеш кога е именният му ден.
Времето е повече от ужасно и тия почивни дни сме като болни - нищо не ни боли , а ни е отпуснато и мързеливо.

# 166
Миракси, честит имен ден smile3525 Със здраве и дълги години да си носиш името Simple Smile

Аз днес сама транжирах едно цяло агне - мъжа само като ме видя, че работя с трион и лозарска ножица и избяга от стаята Joy

Подготовката за агнето и дроб-сърмата е направена, утре само ще пека и салати ще правя.

# 167
  • Варна
Миракси, честит празник от мен! Наздраве и на късмет дълги години:). И следващия път тортата да не е виртуална Simple Smile. Бременните почнахме да се облизваме...

# 168
  • UK
Миракси честит празник, жива и здрава да си!!!  bouquet

Аз агне и тем подобни рогати, не ям ... всичко такова ми мирише Rolling Eyes
Много липси по тези дни newsm78

# 169
Миракси, честит имен ден на патерици   bouquet Да си здрава и мнага щастлива  Laughing

Галиция, честит имен ден, щастлива среща с малкото съкровище   bouquet

Наде, честит празник и у вас с пожелания за много здраве  newsm51
Ми той мъжа ти като те е видял какъв касапин си се е уплашил човека да не го подкараш и него  hahaha hahaha hahaha

# 170
Честит празник, момичета   bouquet
Изчетох и тук, кой какво направил тия дни - има радостни новини  Laughing
Наде, браво за ходещите крачета   bouquet с големи крачки все нагоре към големи успехи да се върви  Hug
Миракси, на патерици, честит имен ден   bouquet Жива, здрава и много щастлива  Hug

# 171
Благодаря ви за поздравите момичета Hug

Искам днес да поздравя всички имащи повод да празнуват - Надето , Галя и други ако има.Бъдете много здрави и обичани от любимите си хора   bouquet  bouquet  bouquet

Аз пък днес съм притеснена - Мишето от сутринта е с температура - не висока , но все пак температура. Лекуваме я пък дано се оправи до утре. Ако не - на ЛЛ. Само дето не знам от вирус ли е или от зъби  newsm78

# 172
  • UK
Добър вечер

Миракси Hug още ли вадите зъбки? Дано е от тях и не е нещо притеснително, но с Панадол не пада ли?

Днес цял ден бях "морска", защото неизлязох от Морската градина JoyНакрая неисках и да се прибирам Mr. Green

# 173
Добър ден от офиса,

Вчера от 11 преди обяд, до 23 сме имали гости - на две партиди. Отгоре на всичко децата явно се превъзбудиха от толкова народ през деня и от 1 часа не ни оставиха да спим. Сега просто не знам къде се намирам, толкова много съм изморена Tired Tired

Тук много постно, явно всички сте се отдали на празнуване и лентяйство.

Миракси, оправи ли се детенцето?

# 174
  • София
и аз се изморих, ама от гостуване  ooooh!
вече става много труден за удържане, навсякъде да пипне, да бръкне в контакти, като му кажа не нарочно отива да бръкне и ме гледа и ми се смее, пляснах го веднъж по ръката, реши, че си играем и се залива от смях.
и се научил да пляска с ръце и на всяка щуротия пляска, че ни оглежда и ние да пляскаме и който си трае бива погледнат строго  Crazy
хич не му се говори обаче, за всяко нещо казва "ъъъ" в зависимост от интонацията се разбира дали е недоволен или от радост.
и се заселва трайно на нашата спалня, кресва посред нощ и понеже на нас ни се спи просто го вземаме.

# 175
Наде, какво хванаха момчетата?

# 176
Сигме, дойдоха роднини, но малко преди да ги слагаме да спят, бяха вече криви и не им търкаляхме питка. Просто се почерпихме за тяхно здраве и я изядохме.

Бамба, и у нас е нещо подобно. Но двамата вече се заиграват и понякога нас изобщо не ни отразяват. Единия прави винаги напук - точно обратното, което му се говори и за което му се караме. Забелязах, че когато не му се караме за конкретното нещо, губи интерес и не го прави ooooh! Също всеки от двамата гледа да не се прекара с нещо. Например няколко пъти през деня ги пущаме да пълзят и правят щуротии по пода. През останалото време са на две събрани легла, нещо като огромна спалня. Като са двамата на леглото - си играят, гледат ТВ и не мрънкат много, но само единия да го сваля на пода и другия буквално излита през леглото и едвам успявам да го хвана да не падне ooooh! По същия начин е и като им давам да пият вода. Насоча ли се с шишето към единия и другия почва да пищи, че иска и той.

А това за пренасянето нощно време на вашето легло, ако не ви притеснява, не виждам проблем. Само лошото е, че научи ли се така, ще има да ви тормози и за напред.

# 177
  • UK
Добро утро

снощи сънувах едни филми, ooooh! карах и се на моята свеки, преди малко, тя ми звънна, викам ужасТ да не стане сънят ми и реалност Joy
И аз ги слагам на леглото във спалнята и така заедно се търкаляме спим и пр Mr. Green

Сега ни спряха водата Whistling добре,че сварих всичко да стерилизирам, че както нямам и вода в запас не ми се мисли, моят мъж ще търчи като пожарна да миноси вода Crazy Тука са разкопали много яко и предполагам, че ВИК (нали правят пътя) са ни спряли крана, дано скоро го пуснат обаче Thinking

# 178
Бамба каквото си написала за твоето момченце - все едно за Миша си го писала.
И вечер взе да заспива на спалнята - иначе са ревове - и после я местя в кошарата.

Наде, добре е детето , но за мое спокойствие я заведох на лекар да я преслушат и видят гърлото. Е няма такъв рев ви казвам - едва си чувахме думите с лекарката. Не дава да я съблека , не дава да я облека, не дава да я пусна на земята - вкопчена в мен и реве в несвяст. Лекарката ме пита само от лекари ли реве - аз и викам и от фотаджии също. Онзи ден и там плака. Още ми кънтят ушите. Сега спи - но пак с рев заспа  #Crazy

# 179
  • София
аз само се притеснявам бабите ни да не се разбягат  ooooh!
тия дни излиза класацията за яслите, имаме някакъв шанс да го вземат, иначе не знам как ще се справят с него в къщи, става все по неуправляем.

Общи условия

Активация на акаунт