Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulüb&

• 66 070
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • София
И за да сте в час, кои ще бъдат новите филмови звезди на Турция от женски пол  Party

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Номер 7 е българка. Grinning Джанан Чалъшкан, родена е в България.
https://twitter.com/canan_caliskan

Ване, мерси. bouquet Хареса ми на мен този фрагман. Ще го погледна първия епизод, да видя дали и сериала ще ми хареса. Mr. Green
Ще го копна за да го сложа в темата на Кайъп, че участват и наши хора в него. Peace

# 482
# 483
Здравейте ято!  Grinning

Минавам набързо да ви видя, много ми е високоскоростно напоследък

но има надежда и тя е една, ахххх морето....  hahaha hahaha hahaha

Лиа благодаря за специалната фотка.  Heart Eyes Hug Hug Hug
Обаче не е от града Валенсия, по - скоро най -южните части на областта имат подобни пейзажи. При нас е равно, плажа е една огромна безмерна равна и гладка ивица, при хубаво, ясно и безоблачно време виждам един скален издатък в Кулера, която е 60 км. по - надолу.

Една фотка от града за теб

Geryka, много благодаря за интересните и хубаво написани новини от Турция!  Peace Особено се впечатлих от дейността на Мерт Фърат, страхотно момче!  Peace

Как са матурантите? Всичко е ок, предполагам. А абитуренката как прекара балната вечер?   bouquet
Моята щерчица премина без драми и нерви матурите по езиците, остава само по математика, която е утре.

Светле,
Скрит текст:
Тук учебната година започва от септември. Преди години беше към 11, а с времето започнаха да се променят датите 9 - 8- 5, сега ново 20, от 3 септември. Сори, но аз съм планирала от пролетта ваканции, пътувания, резервации и т.н. Та министерството че е решило, че трябвало всички, без значение масови или не училища да започнели заедно с Германия, не ме вълнува. Гимназиите вместо от октомври, сега също трябва да започват през септември. В Германия имат много ваканции, ние имаме някаква зимна и това е. Тази година нямаше пролетна, ни великденска. Освен това там учат до обяд, а тук им окупират целият ден до 17.30 и след това им дават за копиране до 24 - 01 през ноща.Накратко, другата година стартират на 3.09 и завършват на 19.06. Имат от 23.12 до 6.01 една коледна ваканция. Почиват на 1.05. Една седмица след завършване благоволяват да им дадат оценките и списъка с учебници за следващата година. След едната загубена седмица следва 1 загубен ден да се поръчат тези учебници, защото има опашки. Ако не се направи, не се продават свободно. Някъде през август има още един загубен ден в чакане да си вземеш и платиш учебниците, с опашка около 800 човека пред теб. Ако се избере вариант малка книжарница, опашките са няколко дневни. Ако ли пък човек реши да си ги купи от секретарията на училището, с надценката върху тях би било възможно да се купят обувки и униформа за ученика, смятай. И така, разбираш че след 10 месеца мъчителна агония в затъпяващите им институции, ни отнемат удоволствието да се насладим на 2 -та месец пълноценен живот, занимавайки ни с бумащина, чакане и опашки. Не стига това ами и вдигат периода на агонията, като при започване те пращат за зелен хайвер, пардон, материали. Сякаш не може да се купят лятото, а всички овци трябва да се втурнат в един момент, така че лист хартия да не може да се намери със седмици. Съвсем сериозно, голям проблем е да се намери нещо останало. А не може да се купи по преценка на родителя, щото червен химикал марка Мапед пише различно от Алпин  Mr. Green Twisted Evil  hahaha
Е, как да не намразиш испанската мизерия, наречена училище. Даже статия написах и много ме плюха разни кокошки, объркали понятията паркинг и училище. Та така, затова испанците нямат мозъци, промити са от 3 годишна възраст до пълнолетие с глупави занимания, докато навън живота по света тече, но те нямат възможност да го опознаят, тъй като са карцирани в институция. Даже направиха ЗАДЪЛЖИТЕЛНО записването на децата на 3 години в училище, сакън да не остане някое умно.

# 484
  • Разград

# 485
Ех, Ванче, Ванче Hug, ако знаеш как го чакам този филм - САМО ТИ - с бг-превод, а и песента е много хубава Peace

# 486
Марице Hug Heart Eyes

# 487

А помните ли тоз човек? Laughing Sunglasses

# 488

Как иначе?  Hug

# 489
 Hug Hug Hug

Догледа ми се Езел  Hug

# 490
Hug Hug Hug

Догледа ми се Езел  Hug

japче  Hug
Джемил дават сега по ДФ  Peace, не  е Дженго, ама става  Laughing

# 491
# 492
Джемил дават сега по ДФ  Peace, не  е Дженго, ама става  Laughing

Гледам понякога, когато го улуча само заради цигуларя.  Wink Joy НЕма такъв образ!  Naughty
Порода - пуяк.

# 493
Джемил дават сега по ДФ  Peace, не  е Дженго, ама става  Laughing

Гледам понякога, когато го улуча само заради цигуларя.  Wink Joy НЕма такъв образ!  Naughty
Hug Hug
Гледай, гледай, ще мре из тез дни той. Mr. Green

# 494
Точно това чакам, сестро g_georgieva08джим.  Wink Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт