Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulüb&

• 66 058
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Ауу колко музика имам да слушам Peace Peace Peace, оставям си я за сутрешното кафе Heart Eyes

The Faroe Islands

# 721
 Hug
Да, момичета Heart Eyes. Незабравимата излиза от Качака във вторник вечерта с последния за сезон 1  еп.34. Не остави някакъв спомен с ролята си  Sunglasses Актрисите бяха 2 , но присъствието на другата - Бегум Бергюлер като че ли беше по-осезателно ...
Скрит текст:
последният снимачен ден ...

Да ви кажа само, че снощи загледах финала на сезона на розата (еп.49) иииии...
едва издържах, защото си беше скалъпен, муден, половин епизод Кендал (синът-убиец на брата си) носи на гръб надгробната си плоча , другата половина на епизода - изкопава гроб  с голи ръце под погледа на Кадрие анна, която едва като дойде нощта и гроба беше готов, реши да шие на луна и газена лампа покрова за двамата (бялото платно дето се увиват мъртъвците) ... и така свърши с открити въпроси: ще ги бъде ли или не през септември.
Рев (разбраха за Кендал, че е убил Мурат), викове, сополи ...но много хубави кадри на река Ефрат и много въздействаща  музика и песни ...
Скрит текст:
преди тръгване на екипа от Анадола
последен ден на снимки

финал на сезона еп.49  Mr. Green
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 09:26 от petan

# 722
  • Разград
ENGİN ALTAN İLE NİŞANLANAN NESLİŞAH ALKOÇLAR'IN KISKANÇLIĞI TUTTU

Скрит текст:
Özge Özpirinçci ile ilişkisini noktaladıktan sonra Neslişah Alkoçlar ile nişanlanan Engin Altan’la ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

Beş yıllık sevgilisi Özge Özpirinçci’den ani bir kararla ayrılıp sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar’la aşk yaşamaya başlayan ve geçtiğimiz haftalarda nişanlanan Engin Altan Düzyatan hakkında ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Habertürk’ün edindiği bilgiye göre, Özpirinçci’nin beş yıllık ilişkisi süresince “Altan” diye seslendiği yakışıklı oyuncuya, nişanlısının sırf bu yüzden “Engin” diye hitap ettiği öğrenildi.

Alışmakta hayli zorlandı

Sadece eski sevgilisinin değil, ailesinin, yakınlarının ve arkadaşlarının da “Altan” olarak hitap ettiği oyuncunun, ön adıyla çağrılmaya alışmakta hayli zorluk çektiği iddia edildi. Ancak evlilik hazırlıkları yaptığı nişanlısı Neslişah Alkoçlar’ın, Düzyatan’a, “Engin” diye seslenmekten vazgeçmediği konuşuluyor.

http://televizyongazetesi.com/engin-altan-ile-nisanlanan-neslisa … tter#.U5wKMXa5jJM

# 723
 Hug

Такаааа, да споделя, че не беше добра идея да пия сутрешното кафе с постнатите от вчера песнички /с изключение на румънската в турски вариант Party Party Party/, щото много носталгични бяха, хич не ме ободриха Stop
Сега понеже е обяд и аз ще пусна такава, нежна, но за мен е рано да я слушам Joy Joy Joy Joy

İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine

# 724
Ванче Hug и инфото за Енгин, неговите връзки, отношения, ревности и прочие взеха да стават досадни....хайде да се женят вече и да се свършва Mr. Green

Ники Hug, проверих  #Crazy #Crazy #Crazy, ама тия от СКШ-то искали да "правят" нов сезон? Shocked Е, кажете сега рейтингите за какво са newsm78

Петане Hug, да ти кажа за Карагюл...съвсем нормално е при 50 серии да има боза, дори мнОго боза Wink Не разбрах, ти на турски ли  гледа последната серия? newsm78 Предполагам, че следващият сезон и боза няма да има, а ще минат на чиста водица Joy Joy Joy Joy Но за сега в първи сезон, макар и провлачено, добре го дава дизито Peace

Много се развеселих на снимката на Незабравимата с пътната чанта....готова за отпътуване от Качака.... дали ще се научи да играе добре някога? newsm78

# 725

Magic Forest, Espoo, Finland

# 726
Ето тук можело и да се гласува за най-добър сериал на сезона newsm78 Heart Eyes

http://gecce.com/anket/sezonun-en-iyi-dizisi-sizce-hangisiydi

# 727
Тези гласувания са шменти капели, за тотално изпушили дизифенки  Mr. Green, а наблюдавам, че тук такива няма  Crazy

Лиа, може би неправилно съм се изразила за финала на розата  Thinking не казвам, че е боза епизода,  Naughty имаше много силна сцена между майка и син от Изтока, но продължи твърде дългооооо...  ooooh!, беше като театрално представление  Grinning
Ясно бе, че няма да убие Кендал, ясно бе, че Мурат няма да им се яви лице в лице (така предполагам, нали напусна окончателно сериала, а появата му не беше изобщо нужна, само един жест към него ...), ясно беше също, че няма как да разкрият още голямата тайна щом ще има 3-ти сезон ... по всяка вероятност очакванията ми бяха по-големи, очквах друг финал, нооооо...карай да върви  Joy Joy
Бяха обявили за край еп.50, но явно са решили заради световното по футбол да съкратят и да дадат финала с еп.49. И въпреки мача Испания -Холандия, пак са първи по рейтинг, както в петък вечер, така и в десетката  Peace
Скрит текст:

# 728
Петане Hug, мерси за инфото, на мен така или иначе много ми харесва Черната роза, така че аз ще гледам, но дано да има превод или да дадат и втори сезон по тв, че иначе лошо newsm78
Аз пък гласувах, явно съм станала изпушила дизифенка Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сърце не ми дава СКШ да е пред Карагюл в класацията! smile3534 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 729

Ясно бе, че няма да убие Кендал
Скрит текст:

Аз пък се надявах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Гледах снощи 15 епизод, честно идеше ми аз да го целна, ама си викам тя бабка ще го оправи. Беше показала вече, че има опит с пушкалото  Mr. Greenама ти милост нямаш  Whistling, прочитайки поста ти, уби ми надеждите, Петанче   Hug Hug Hug

# 730
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Карагюл къде го качват, знае ли някой? Да видя колко епизода са се събрали накуп и дали да го почвам.

Да си призная, вече почти не споделям мнението си за дизитата, защото винаги някой се засяга, ако изкажеш критично мнение. А аз не искам да засягам и ядосвам никого, в този форум хората влизат да се разтоварят от тежкото ежедневие и да се позабавляват. Какво са виновни, че любимият им артист, примерно, на мен ми е бездарен или че драмата ми идва изкуствена и вместо да ме разплаче, ме разсмива или ми става досадно...Защо да им развалям настроението...Колкото пъти съм писала, че нещо не ми харесва, винаги някой скача обиден, огорчен и почва да ми доказва как не разбирам и колко не съм права.

# 731
g_georgieva08 Hug, не се отчайвай, в трети сезон я камилата, я камиларя..... newsm78
Може пък Ебру да се омъжи за Кендал Mr. Green, тамън трета съпруга с двама сина Mr. Green, изби ме на черен хумор hahaha, а и ние в крайна сметка за какво сме?

# 732
Карагюл къде го качват, знае ли някой? Да видя колко епизода са се събрали накуп и дали да го почвам.

Да си призная, вече почти не споделям мнението си за дизитата, защото винаги някой се засяга, ако изкажеш критично мнение. А аз не искам да засягам и ядосвам никого, в този форум хората влизат да се разтоварят от тежкото ежедневие и да се позабавляват. Какво са виновни, че любимият им артист, примерно, на мен ми е бездарен или че драмата ми идва изкуствена и вместо да ме разплаче, ме разсмива или ми става досадно...Защо да им развалям настроението...Колкото пъти съм писала, че нещо не ми харесва, винаги някой скача обиден, огорчен и почва да ми доказва как не разбирам и колко не съм права.

Светле Hug, маса народ го гледа на руски, аз го гледам по тв7 за сега, после ще мисля как да продължа newsm78
Написаното от теб ми звучи много минорно, що така? Защо някой трябва да се обижда, че имаш различно мнение, не разбирам newsm78, то по тая логика всеки си прави сам тема за нещо си, списва сам и само ръкопляскащите се включват newsm78 Ауууу каква скука Laughing Не помня тук например някой да се е обиждал, въпреки, че сме били на абсолютно противоположни мнения newsm78 Ако всички харесваме едно и също, горко на тези, които не са харесвани в живота /от всички/ Mr. Green

# 733
Петанче  Hug

Интересното е, че в миналия епизод, когато го занулиха, на никой не му се вярва и чакат да скочи и да се ухили  Grinning ей така, както го направи в еп.14

Има надежда, галиба  Mr. Green Mr. Green http://www.atv.com.tr/webtv/kacak/fragman/34?id=4582db2b-e132-45 … 8714-5d334e7c8fbf

# 734
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лиа, аз точно това питам - дали излъчените вече по тв7 серии някъде ги качват, защото часът на излъчване не ми е удобен и не мога да гледам.

Относно минорното звучене - не, не е минорно, а констативно. И не се оплаквам, а просто споделям това, което ми прави впечатление. Тук наистина е мястото, където се проявява най-голяма търпимост към негативните мнения, но и тук преди време засегнах някого (не помня кого), изказвайки се кофти за Ламия, цигуларя и Мелодия на сърцето. И ми стана криво за това, че съм наранила нечии чувства, защото тази тема всъщност се е "родила" като тема за Мелодията и това носи особена сантиментална стойност за пишещите тук, а аз, без да знам и без да искам, стъпих грубо  върху този сантимент. Аз, естествено, се извиних и не е там въпросът, а в това, че не искам да ми се случи втори път подобно нещо и да се чувствам по същия начин.

Общи условия

Активация на акаунт