Защо българките не раждат?

• 3 754
  • 77
  •   1
Отговори
# 45
  • Куциндрел
Отивам да разровя актуалностите и да си намеря нова тема за тролстване. Mr. Green

# 46
  • София
Ако щете ми вярвайте, само заради Мамасита си струваше да върви темата  Peace
Имаше много интересни мисли, аз четях с удоволствие както и останалите Peace
Баш пък Мамацита беше голяма досада. Едно и също дращи, многословно и не спира.
Сигурно някои потребители не са присъствали в други подобни теми, затова не им е байгън от мислите на Мамасита.

# 47
Ми, що й обръщате внимание? Така преди с Вилико.
Игнор му е майката за тези, които ви дразнят.

# 48
На мен пък ми е байгън от хора, които си правят труда да напишат разводняващото, безсмислено мнение, което казва едно и също:

"Мамасита не ме кефи."

Е, аз май казвам по-разнообразни неща...така че май не аз трябва да се въздържам от писане.

# 49
"Мили" мами. Меко казано не разбирам цялата драма по темата - излъгани били, предадени, с хонора да ви черпят?! WTF???? Явно въпросното момиче е трябвало да ползва Алтернативата. Най-вероятно там има хора, които не биха се засегнали от толкова от това "непростимо" деяние. Не дай Боже човек да попита във ФОРУМ нещо... да ви "използва"...
И не, аз не съм майка и слава Богу - сигурно щях да вися като вас тук, "използвана", защото сама съм решила да отговоря на въпрос. Господ да ме опази от собственото ми свободно време - така излизат нещата при вас "използвани", "мили" мами.

#Crazy #Crazy #Crazy

# 50
Ти Габи ли си, или си от "екипа"?  Laughing

# 51
  • София
"Мили" мами. Меко казано не разбирам цялата драма по темата - излъгани били, предадени, с хонора да ви черпят?! WTF???? Явно въпросното момиче е трябвало да ползва Алтернативата. Най-вероятно там има хора, които не биха се засегнали от толкова от това "непростимо" деяние. Не дай Боже човек да попита във ФОРУМ нещо... да ви "използва"...
И не, аз не съм майка и слава Богу - сигурно щях да вися като вас тук, "използвана", защото сама съм решила да отговоря на въпрос. Господ да ме опази от собственото ми свободно време - така излизат нещата при вас "използвани", "мили" мами.

#Crazy #Crazy #Crazy

Щом не разбираш, значи си точно толкова нагъл/а колкото авторката.

ПП Поне прочете ли правилата, с които се съгласяваш при регистрацията?

# 52
  • Galaxy 13197853088
Баси, пак налазиха калпави ПР-ки.

# 53
Хм, поне да беше излязъл читав текст от тази работа. По-скоро прилича на нескопосана курсова на първокурсник, отколкото на статия!

# 54
Авторке, влезе тук, налъга ни с някакви глуповати притеснения за свършека на нацията, написа си после статийката и сега се извиняваш, уточнявайки, че не си предполагала, че ще се засегнем?
Аз не приемам извинението и не го приемам, като проява на чест, а като наглост!

# 55
Господ да те опази от колежката ти Габи, биемдабълю там нещо си. Един ден и на тебе ще ти се случи хубавичко да 'използва'.

Не разбра ли, че се дразним от лъжите й, не от 'използването' или 'кражбите'. Освен линк към форума нищо общо с нашите обсъждания не видях в нейното 'творение'. Ей много сте хитри, бре, страшни журналисти ъндър кавър.

# 56
Баси, пак налазиха калпави ПР-ки.

Ми те, читавите, отдавна спряха да работят и като пр-ки, и като драскачи.

# 57
  • Galaxy 13197853088
Визирах истеричката пискаща за другия сайт.

# 58
Аз пък си мисля, че никой не може нито да те подразни, нито да те отегчи насила. Ако се дразниш и се отегчаваш- това си зависи от вътрешните ти способности и навици. Ама явно е специфична черта да не можеш да виждаш позитивното, съответно да се чувстваш излъган (или отегчен). Обикновено отегчените хора са отегчителни, затова не виждат нищо интересно.

# 59

#Crazy #Crazy #Crazy

Това ще да е другата авторка сигурно.  Laughing
Уж си слагате имената под статиите, после екипа я бил писал. Габриела я махнаха като автор, остана само коавторката, Мариелка. Към края на деня предполагам ще сложат Мамасита, не че не го е заслужила най - много.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт