Защо българките не раждат?

• 3 754
  • 77
  •   1
Отговори
# 30
Смятам, че е лицемерно извинението. Особено след инфантилните коментари, написани от Вас или екипа Ви под статията.

Да се смее ли човек или • преди 4 часа
Бъдеща майка....и как разбра, че НЕ Е бъдеща майка??? Да не получаваш факсове от Космоса? Или Нострадамус ти го каза....

Хаха • преди 4 часа
Форумът е свободна зона всеки може да пише и черпи идеи!!! Ако не ви отърва го затворете, да ама.....да не сте луди, толкова пари печелите на гърба на тези които пишат в него! Сега там се вайкат колко сте ги окрали, смешна работа хахахаххаха

Наблюдател • преди 5 часа
Да се плаща хонорар на бг мамите? Хахаххахахах сякаш някой ги кара по цял ден да киснат във форум. А собствениците печелят много пари !!!!! Май най прецакани са бедните майки

Наблюдател • преди 5 часа
Този сайт бг мамма прави милиони на гърба на бедните мами, които по цял ден цъкат във въпросния форум !!! Крадеца вика дъжте крадеца, много сте смешни !!! Но вече всички знаят за вас и вашето форумче,

# 31
  • Once there was a Hushpuppy...
То пък за една статия цял екип ли трябва? hahaha hahaha
От тази тема могат матерял и за друга статия да направят.
Ахх, ти пък..
То си имаше материал за една книга поне Laughing

# 32
Лицемерно и непрофесионално.
Ама да бяха само те. Форумът "пише" статиите на много вестници и сайтове, явно са толкова кадърни, щом са опрели до нас.

# 33
Какъв тъп коментар: сега там се вайкат, че сте ги окрали. Нищо не са окрали, освен списъка на Мамасита с допълнителните занимания.

# 34
Какъв тъп коментар: сега там се вайкат, че сте ги окрали. Нищо не са окрали, освен списъка на Мамасита с допълнителните занимания.

А можеха да ползват таблицата на НСЧ и да поработят върху нея.  Mr. Green

# 35
  • Куциндрел
Темата беше толкова забавна. Crossing Arms
Тъкмо бяхме стигнали до точки и тирета + генетика.

# 36
  • София
Здравейте, мами.

Пиша ви по повод темата за раждаемостта.

Не знаех, че ще предизвика такова напрежение това, че съм описала вашите мнения, нито че ще се почувствате използвани. Не такава беше моята цел. Опитах се да пиша администратора, но явно е забранил получаването на лични съобщения. Не съм била наясно с условията на сайта, не съм ги чела при регистрацията си.

Не съм получила хонорар за текста, нито съм го писала сама - писал го е целият екип. Не си мислете, че съм публикувала тема във форума с някаква користна цел. Можех да се обърна към институции, специалисти, неправителствени организатори и т.н. Разбира се, че всеки може и сам да се сети за причините защо българката не ражда. Избрах този форум, защото мисля, че вашето мнение е много по-авторитетно и представително.

Извинявам се, ако сте се почувствали засегнати.

Сериозно ли?!? Не си знаела? Затова ли в първия пост на темата излъга? За вас, списващите в Президента ли, какво беше името, лъжите нормални ли са? А наглостта? И си мислиш, че като напишеш извинение, пълно с лъжи, нещо постигаш?  smile3555

# 37
Темата беше толкова забавна. Crossing Arms
Тъкмо бяхме стигнали до точки и тирета + генетика.
Ами да, да го виждаш това някъде в статията? Нищо не са схванали от екипа, затова. Ууу.

# 38
  • Пловдив
Пързалката си ми харесваше, аз обичам да се джафкам Simple Smile

# 39
Когато журналистът Хънтър Томпсън се е подвизавал сред Ангелите на Ада, си е купил мотор.

Та ако ще влизаш в БГ-Мама, следва да се напънеш да станеш мама, иначе не е коректно. Само че вместо мотори и татуировки имаме колички Стоке и епизиотомии.

А сега марш на младата репортерка да се навре под прикритие като секретарка на Дънди Прешъс и да прихване някое мемо, в което се говори колко много тровят българите и нещо от рода на "бедните да го духат". Това вече ще е наистина интересна журналистика под прикритие.

# 40
  • Once there was a Hushpuppy...
Ако щете ми вярвайте, само заради Мамасита си струваше да върви темата  Peace
Имаше много интересни мисли, аз четях с удоволствие както и останалите Peace

# 41
  • Galaxy 13197853088
пфу да въ ...

# 42
  • Пловдив
Баш пък Мамацита беше голяма досада. Едно и също дращи, многословно и не спира.

# 43
  • София

Ни щъ.

# 44
Баш пък Мамацита беше голяма досада. Едно и също дращи, многословно и не спира.

Темата имаше потенциал преди да се включи тя. Това ме отказа да я следя редовно, защото едно кречетало колкото и да се върти, все един и същи шум вдига.

Общи условия

Активация на акаунт