Защо българките не раждат?

• 3 775
  • 77
  •   1
Отговори
# 15
Ти дори не си ползвала нещо съществено от тоновете мнения, които, като изключим плявата, имаха доста смислен оттенък.

Параграфът с дизайнерските играчки и глезотиите е мое умотворение:) и се гордея с него.

Айде, да не сме дребнави, знаем, че българинът най-се пази да не настине и да не се мине.

Не са ме ощетили откъм ръсене на акъл, имам още много:) направо да ме канят за интервю:)

# 16
  • Once there was a Hushpuppy...
Охх, Мамасита Joy Joy Joy като знам ти колко изписа, и имаше и хубави неща, а сега си доволна само на един да се е помогнало. Колко ли би трябвало да произлезе от теб самата, за да помогнеш на 10 човека hahaha Шегувам се, но ми стана смешно Peace

# 17
Ааа, ясно, ето защо статията ти допада, защото са ти включили едно нюню от петдесетте мнения в темата.

# 18
Охх, Мамасита Joy Joy Joy като знам ти колко изписа, и имаше и хубави неща, а сега си доволна само на един да се е помогнало. Колко ли би трябвало да произлезе от теб самата, за да помогнеш на 10 човека hahaha Шегувам се, но ми стана смешно Peace

Тези 10 човека, че и повече, са ми в папката с лични съобщения, но това е друга тема.

# 19
Харесало й как бил миксиран материалът: точно, един микс оттук оттам, който накрая не казва абсолютно нищо. Като не е взет хонорар, нали заплата се взима за еди колко си броя статии. Този боклук освен да попълни бройките за нищо друго не става. Пък авторката сега и нова тема отваря...Да я беше озаглавила "Защо се извинявам и повече няма да пиша в този форум". Вместо да си свърши наистина работата като говори с хора и ги цитира, тя ни използва тука да си взима идеи.

# 20
Не си мислете, че съм публикувала тема във форума с някаква користна цел. Можех да се обърна към институции, специалисти, неправителствени организатори и т.н. Разбира се, че всеки може и сам да се сети за причините защо българката не ражда. Избрах този форум, защото мисля, че вашето мнение е много по-авторитетно и представително.

Извинявам се, ако сте се почувствали засегнати.

Я стига, ти на колко си, 18?

# 21
То, пък, щото някой го чете този сайт, в който е публикувана статията  Stop

Ей, това предложение е далеееч по-смислено и насърчаващо раждането
http://www.nenovinite.com/ne/obshtestvo/5692
 Joy

# 22
  • Куциндрел
Gabie-G, като получиш хонорар ни почерпи и ще приемем извиненията.
Заради теб изтриха интересна за мен тема.
Считай, че съм те напсувала. Peace

# 23

Не съм получила хонорар за текста, нито съм го писала сама - писал го е целият екип.

дотам ли стигнахте  Simple Smile поне десет лева не взе ли?

# 24
Кой знае как сега 'целия екип' следи как се възмущаваме и се забавлява. Егати инфантилния екип. Ще знам никога повече да не гледам нищо свързано с този сайт. Ще кажа на всички, които познавам, какви измамници се крият в него.

# 25
   Тоя случай е за съседната тема, със селските номера и пинизи. Я как "цял екип" си пише матриалчетата Laughing

# 26
Кой знае как сега 'целия екип' следи как се възмущаваме и се забавлява. Егати инфантилния екип. Ще знам никога повече да не гледам нищо свързано с този сайт. Ще кажа на всички, които познавам, какви измамници се крият в него.

Гаранция голяма веселба е паднала. На гърба на съфорумките. Кво ли са си викали - ей, ги колко им е акълът на бг-мамитата - подадеш им тема и им гледаш сеира. Пък ние кви сме хитри, че се сетихме, да си направим проучването там и да спестим някой лев от рисърч агенция.

Габче, смени си ника и пусни още някоя темичка. Много са благодатни двубоите домакини-работещи, готвещи-неготвещи, привързано родителство-режим от момента на раждане  Mr. Green

# 27
Голяма работа

# 28
  • Куциндрел
То пък за една статия цял екип ли трябва? hahaha hahaha
От тази тема могат матерял и за друга статия да направят.

# 29
  • Колибите
Навремето имаше филмче детско "Ум белият делфин" - реплика на един от героите - "аз доволен".

Та - и аз доволен bowuu bowuu bowuu.

Друг път да слушате Hug и да не си викате наум -  тая е куку.

Бе не ги ли надушвате бе, девойки, и на 20 и на 30, по 2 евтинджос пързалките. #Crazy #Crazy newsm78

Пускат ви щекотлива темичка и вие - клъв.

Пускаха за мангалите, за старите моми, сега за родилките. Чудим се кое ще да е следващото.

Общи условия

Активация на акаунт